EI päivähoitomaksujen korotuksille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI päivähoitomaksujen korotuksille.

jan patama
turku

#1 en suosita allekirjoittamista koska uudistus on olosuhteisiin nähden erittäin järkevä!!

05.06.2008 12:29

Asiakasmaksu-uudistuksen vaikutukset ovat moninaisia. Suurella osalla niistä kotitalouksista, jotka ovat keski- tai suurituloisia ja maksavat suurinta päivähoidon maksua, päivähoitomaksut nousisivat nykyisestä 200 eurosta 233 euroon kuukaudessa.

Toisaalta päivähoitomaksut kuitenkin monissa tapauksissa pienenisivät muun muassa maksun perusteena olevan perhekäsitteen muuttumisesta ja tulorajojen indeksitarkistuksesta johtuen. Hyötyjiä olisivat erityisesti monilapsiset perheet, yksinhuoltajaperheet ja parisuhteessa elävät pienituloiset perheet.
Tero Jokinen
Helsinki

#2

12.06.2008 00:24

Jos päivähoitomaksuja alennettaisiin niin mistä revittäisiin rahat? Verot nousisivat. En todellakaan halua maksaa esimerkiksi joidenkin maahanmuuttajien 10 henkisten perheiden penskojen päivähoitoa.
Eeva Kulmala
Turku

#3

15.06.2008 01:08

Miksi ihmiset ylipäätään hankkivat lapsia, jos heillä ei siihen ole varaa? Vanhoina enemmän tai vähemmän hyvinä aikoinahan ihmiset menivät naimisiin ja hankkivat lapsia vasta kun jommalla kummalla tai molemmilla oli varaa elättää perhe. Miksi lasten hoito nyt yhtäkkiä on sysätty valtion harteille ja väitetty ihmisen perusoikeudeksi?

Vanhemmat ja paremmin koulutetut vanhemmat takaavat myös lapselle todennäköisemmin vakaan, kypsän kodin. Enemmänkin kannattaisin näiden perheiden tukemista, joilla on edes tilastollinen mahdollisuus kasvattaa lapsensa tasapainoisiksi yksilöiksi.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö Suomen erota EU:sta?