Turun Eläinhoitolaa ei saa lopettaa!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun Eläinhoitolaa ei saa lopettaa!.

Eija Nurmi
Raisio

#1 eläinhoitola

23.05.2008 14:21

Tämä lopetus ei koske ainoastaan Turkua ,vaan ollaan myös lähikunnat tukemassa eläinhoitolaa. mm Raisio maksaa Turulle 0.20€ per/ asukas eläihoitolan ylläpitomaksua. Kadonneet lemmikit ,jotka palautuu omistajalleen ,maksavat kustannuksensa itse. Olen ehdottomasti sitä mieltä että neuvottelut sopimuskuntien kanssa pitää aloittaa välittömästi ja rakentaa uudet nykyaikaiset tilat eläinhoitolalle.
Anja Vitakari
Jaala

#2 Turku pilaa maineensa

24.05.2008 23:07

Aivan uskomattoman typerää Turun päättäjiltä.
Olen vuosikausia ihaillut ja ajatellut Turkua eläinsuojelussa aikaansa edellä olevana kaupunkina. Tietääkseni muilla kaupungeilla ei ole vakituisesti palkattuna eläintenhoitajaa kaupungin ylläpitämällä talolla.
Nyt tämä hyvä maine halutaan tahrata ja heittää roskakoriin.
Meillähän poliitikot ovat hyviä keräämään uskomattomia summia lahjoituksina!
Hopi, hopi, nyt liikeelle hyvän asian puolesta.
Eve Rehn
LAPPI

#3 Hävetkää päättäjät - vai osaatteko edes?

25.05.2008 10:22

Mikä ihmisiä vaivaa?
Lähes päivittäin joutuu lukemaan lehdistä, mitä kauheuksia eläimille tehdään.
Yksittäisten ihmisten välinpitämättömyys, tietämättömyys tai hölmöys aiheuttavat lemmikeille paljon turhia kärsimyksiä.
Teollisuuden voitontavoittelu johtaa kurkkua kuristaviin raakuuksiin. On käsittämätöntä, että vielä vuonna 2008 elollisia olentoja kohdellaan kuin paketteja.
Kaiken edellämainitun lisäksi tulevat vielä tahallinen - jopa harkitulta tuntuva julmuus. Eläinkuljetukset ovat hiuksia nostattava esimerkki siitä, millaiseen pahuuteen ihminen kykenee.
Pahalta tuntui lukea myös eläimiä pyydettäessä käytettävistä vaahtokumipalloista, jollaisen syötyään eläin hitaasti kuolee laajentuvan pallon tukkiessa sen elimistön. Se on pöyristyttävää ja sadistista kidutusta!
Keskitysleirien tapahtumia kyllä kauhistellaan suu vaahdossa, mutta eläimille järjestetään samaan hengenvetoon täsmälleen vastaavanlaiset oltavat.

Se, että päättäjät läpinäkyvin ja typerin (rakennuskustannukset muka 3000 €/m2! Olen toiminut grynderinä, ja tuolla rahalla saa luxusasunnon. Äly hoi!!) verukkein aikovat jättää eläinhoitolan rakentamatta, on eläimiin kohdistuvan julmuuden ja sadismin suosimista.

Kansakunnan sivistyksen taso mitataan edelleen sillä kuinka se kohtelee heikompiaan.
Haluan elää sivistysvaltiossa!

Rakentamaan siitä, ja HETI!

Eve Rehn

PS. Toivoisin, että ihailemani Anja Eerikäinen vielä eläisi! Hänen sanansa oli laki.
"Tule apuun Anja!"
Jari Suominen
Turku

#4 Ettehän unohda myöskään ihmisiä

25.05.2008 19:20

Monet kaupungin vuokra-asunnoissa elävät ovat Even tarkoittamalla tavalla heikompia.
Anja Vitakari
Jaala

#5 Vaikea tuntea sääliä ihmistä kohtaan

25.05.2008 22:14

Suurin peto tällä planeetalla on kahdella jalalla tallustava homo sapiens.
Ihminen täällä kaiken kurjuuden on saanut ja saa aikaan - eivät viattomat eläimet, jotka kärsivät ihmisten tekojen ja päätösten vuoksi.
Myötätuntoni on eläinten puolella ja niiden vuoksi käytän sekä aikaani että rahojani saadakseni niille paremmat olot.
Jari Suominen
Turku

#6 Anja , sinä olet itserakas

26.05.2008 07:16

Pidät eläimistä siksi että ne eivät osaa puhua.Jos ne puhuisivat joutuisit haavoittumaan niidenkin takia.Toivottavasti olet nuori.Jos et ole , voin kyllä kysyä millä tulet toimeen eläintesi keskellä sitten , kun olet lajitoverisi tappanut.Vaihtavatko gorillat vaippasi kun makaat kasvina hoitokodissa vai ovatko he niin armollisisa että syövät sinut kuoliaaksi?Elävältä.
Eläimet eivät ole pyhiä ja jaloja.Vielä vähemmän sitä ovat sellaiset ihmiset, jotka ylentävät itsensä niiden yläpuolelle.Millaisita eläimistä pidät?Suurisilmäisistä ja söpöistä?Ottaisitko krokotiilin?Ehkä ruokit rottia kun ne niin kärsivät pahan ihmisen toimista?
Mielenterveysongelmia on monenlaisia.Jotkut hurahtavat uskoon, toiset eläimiin.Yhteistä näille lienee pettymys ihmiseen, lähimmäiseen.
Kun te nyt olette päättäneet antaa meidän köyhien menettää kotimme oletteko miettineet kuka teitä elättää sen jälkeen?
Sinä, Anja. olet tappaja.Olet ihminen ja peto.Siitä et pääse mihinkään , vaikka mielikuvituksesi miten lentäisi.
Eve Rehn
LAPPI

#7 Myötäelämistä

26.05.2008 07:56

Jos ihminen on empaattinen, niin hän on sitä kaikkea elollista kohtaan.
Eivätkä kaikki ihmiset ole pahoja. Tämänkin adressin on allekirjoittanut muutamassa päivässä lähes 4000 ihmistä. Uskon näiden välittävien ihmisten kantavan huolta myös kaltoinkohdelluista ihmisistä ja luonnosta, vaikka se ei käykään automaattisesti ilmi tässä.
Tässä ajetaan eläinten asiaa, jossakin muussa tilanteessa ihmisten. Nämä kaksi eivät sulje toisiaan pois, vaikka niin valitettavasti usein luullaan.
Jos tekee työtä eläinten puolestä, pistää itsensä alttiiksi asiattomalle arvostelulle, kuten esim: "Mitä sinä noistä välität, käytä energiasi mieluummin vaikka kiusattujen lasten hyväksi".
Sellainen ärsyttää, koska arvostelijalla ei välttämättä ole tietoa siitä, minkä kaiken puolesta eläinystävä työtä tekee.
Ei suostuta ärsyyntymään! Eläimet eivät pysty kertomaan meille, miten niillä menee. SIksi ne tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. Pitää olla aktiivinen, ja ottaa niiden tilanteesta selvää - ja vaikka yleensä luottaakin ihmisten fiksuuteen, niin liian hyväuskoinen ei saa olla. Kaikki ihmisethän EIVÄT ole hyviä! Tarvitaan tarkkaavaisuutta, arvostelukykyä ja malttia.

Vuonna 1902, kun eläinsuojelu oli vielä ihan lapsenkengissä (näyttää olevan monelta osin vieläkin!),
Rainer Maria Rilke kirjoitti uskomattoman hienon runon. Se on riipaiseva, ja empatiaa parhaimmillaan:

PANTTERI
Pariisin kasvitieteellisessä puutarhassa

Taukoamatta se kulkee ohitse tankojen,
silmät niin väsyneinä – katse häilyen,
kuin olisi olemassa vain tuhat tankoa
ja takaa tangon tuhannen puuttuisi maailma.

Askeleet vahvat, notkeat – käyntinsä pehmeää,
kun pienimmistä pienintä se kiertää ympyrää.
Kuin tanssisi voimaa antain ympäri keskiön sen,
jonka sisällä puudutettuna viruu Tahto tahtojen.

Joskus avautuu äänettömästi verho pupillin,
sen hetken aikana kuva sisään pääseekin.
Kiirii jäsenten läpi aavistus valppaudesta, eloisasta,
kunnes se – sydämen kohdalla – lakkaa olemasta.
Kari Kielo
Turku

#8 Quantilla prudentia Aboa regatur

26.05.2008 12:57

Turun Sanomissa 22.5. julkaistussa artikkelissa Petteri Orpo osoitti jälleen kerran mikä on Kokoomuksen taktiikka jo sovittujen asioiden vitkuttelussa. Eläinten hyvinvointikeskus saadaan näyttämään kalliilta sisällyttämällä siihen myös kaupungineläinlääkärin vastaanottotilat ja sitten suunnataan huomio pois itse pääasiasta alkamalla puhua eläinlääkäripalveluiden hankkimisesta ostopalveluina kun eläinlääkärin tilat tulevat niin kalliiksi!

Kaupungineläinlääkärin tiloissa hoidettu päivystys pystyttäisiin varmasti hoitamaan ostopalveluna, mutta tähän asti se on aina kaatunut siihen että Turku ei ole halunnut maksaa riittävää päivystyskorvausta yksityisille eläinlääkäriasemille; onkin outoa että nyt yht'äkkiä sitä halutaan taas "selvittää".

Sitä vastoin löytöeläinten vastaanottotoimintaa ei mitenkään pystytä hoitamaan ostopalveluina siten että nykyinen palvelutaso säilyisi. Toki Turun seudulla toimii useitakin eläinhoitoloita, mutta jokainen toimii liiketaloudellisin periaattein mikä tarkoittaa tässä tapauksessa varsinkin työvoimakustannusten minimoimista. Niillä hinnoilla, joita lain ja asetusten mukaan saa periä löytöeläinten hoidosta, ei yksikään tuntemani alalla toimiva (yksin)yrittäjä ole valmis sitoutumaan usein ympärivuorokautiseen palveluun. Samoin on täysin selvää, että valtakunnankin mittakaavassa lähes ainutlaatuinen luonnonvaraisten eläinten hoito loppuu täysin koska sen vaatimaa osaamista ei yleensä eläinhoitoloiden pitäjillä ole.

Ylipäätään näenkin tämän asian vain yhtenä osana Turun nykyisen kokoomusjohdon yksityistämis- ja ulkoistamispolitiikkaa. Talouden tasapainottamisen nimissä ollaan tällä hetkellä purkamassa jokseenkin kaikkia sellaisia palvelurakenteita, jotka tuovat lisäarvoa juuri sen keski- tai pienituloisen kuntalaisen arkeen. Säästyvillä rahoilla puolestaan joko rakennetaan turhaa infrastruktuuria tai sitten ne käytetään hyvä veli-periaatteella "elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseen".

Tällä adressilla näytti olevan jo lähes 1700 turkulaistakin allekirjoittajaa; toivottavasti nämä 1700 muistavat vielä syksyn kuntavaaleissakin sen, mikä puolue oli estämässä uusien tilojen rakentamista eläinhoitolalle!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.05.2008 15:13


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.05.2008 15:18


Jari Suominen
Turku

#11 Sini Keto

28.05.2008 02:50

kirjoitti:"Allaoleva kirjoittaja ei ole tietoinen, että Anja Eerikäinen on kuollut ja on jo tähtenä taivaalla. Hän teki todella suuren työn, jota nyt Heidi Leyser yrittää jatkaa hyvästä sydämestään ja Rakkaudestaan eläimiä kohtaan.
Rauha Anja Eerikäisen muistolle ja lepää rauhassa."
En minä tarkoittanut Eerikäistä vaan sitä Anjaa joka kirjoitti näin:"#5 Vaikea tuntea sääliä ihmistä kohtaan
Suurin peto tällä planeetalla on kahdella jalalla tallustava homo sapiens.
Ihminen täällä kaiken kurjuuden on saanut ja saa aikaan - eivät viattomat eläimet, jotka kärsivät ihmisten tekojen ja päätösten vuoksi.
Myötätuntoni on eläinten puolella ja niiden vuoksi käytän sekä aikaani että rahojani saadakseni niille paremmat olot."
Anja Vitakari
Jos on katkeroitunut ihmisiin on mielestäni itserakas.Me kaikki olemme epätäydellisiä ja teemme pahoja asioita.Miten voi olla katkera ihmisille kun itsekin on ihminen?
Kari Kielo.Olet asian ytimessä.Kokoomus yksityistää hurjaa vauhtia, kuten Mikko Pukkisen ja Ari Mäkisen papereista saamme lukea.Tällainen eläinhoitola-asia saattaa peittää sen tosiasian , että paljon muuta tapahtuu samanaikaisesti.Esimerkiksi Koy Lehtolaakson myyntiaikeet.Kyse on ihmisten kodeista joita he itse ylläpitävät maksamalla vuokraa.Jotenkin huvittaa tämä asetelma jossa kokoomus on viemässä kodit niin eläimiltä kuin niiltä ihmisiltäkin jotka eivät pysty pistämään hanttiin.
Anaj Vitakarille sanoisin vielä:Mikset puolusta heikompia kokonaisvaltaisesti?Ovatko myös sairaat, lapset , vammaiset ja vanhukset pahoja?Keskitä voimasi niihin jotka tekevät tällaisia päätöksiä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.05.2008 21:40


Annika Malino
Iitti

#13 Ahdasmielisyyttä

29.05.2008 00:10

Kunpa edes täällä keskityttäisiin siihen asiaan, jota ollaan ajamassa, eikä loikattaisi asiasta viidenteen.

Minkä takia joka kerta, kun on kyseessä eläintensuojelu ja eläinten puolesta toimiminen, vedetään esiin kysymys apua tarvitsevista ihmisistä?

En ollenkaan usko, että mikään on pois keneltäkään, että ajamme vähäosaisten eläintenkin asiaa. Joillakin vain on tarve antaa vähättelevä kuva eläinten avuntarpeesta. Minkäköhän takia ne meitä tarvitsevat?

Koska me ihmiset olemme kuitenkin ne, jotka kaikesta päätämme, on meissä oltava niitäkin, jotka ajavat eläinten asioita. Mitenkään ihmisiä syrjimättä.
Liisa Nevalainen
Turku

#14 eläinten ystävät

29.05.2008 09:09

Olkaa hyvä ja ottakaa omalle paikkakunnalle tämä valtakunnallinen hoitola. Miksi sen tulee juuri olla Turussa ja meidän maksaa viulut? Eikö olisikin parempi sijainti keskellä Suomea? Olisi helpommat matkat jokapuolelle tarkistamaan eläinten kuntoa ja pelastamaan luontoeläimiä.
Ja Turkulaisille sanon vain että hävetkää kun tiedätte kaupungin tarkoituksen myydä asunnot alta pois vuokralaisilta. Oletteko todenneet että on helpompi taistella eläinten puolesta kuin ihmisten.
Nyt vaaditaan yhteisrintamaa asuntojen puolesta, niiden ihmisten jotka hoitavat itse asuntojensa kulut, tuovat kaupungille verotuloja ja työpaikkoja(eläimet työllistävät yhden henkilön, eivät kanna rahaa kaupungin kirstuun vaan tyhjentävät sitä)
Eve Rehn
LAPPI

#15 Uskomatonta!

29.05.2008 09:53

Eiköhän nyt olisi jo aika tehdä ihan ikioma aloite ja adressi niiden asuntojen puolesta! Ei se asia tässä etene, vaan aiheuttaa pelkästään turhaa närää!

Ei pidä sekoittaa asioita.

Ei millään pahalla, mutta vinosti hymyillen kuitenkin :/
Liisa Nevalainen
Turku

#16 #eva rehn

29.05.2008 11:14

Kyllä adressi löytyy asuntojen puolesta. Ole hyvä käy allekirjoittamassa.
Turun kaupungin Lehtolaakso Kyn myynti
Eve Rehn
LAPPI

#17 Kiitos vinkistä!

29.05.2008 11:40

Hyvä, että on foorumi asuntoasian ajamiseksi. Siinä tapauksessa se eteneekin. Kaikella kun on aikansa ja paikkansa.
En ole käynyt lukemassa sen adressin viestiketjua, mutta voisin syödä ihanan punaisen lierihattuni ja jälkiruoaksi vielä käsilaukunkin, jos sen yhteydessä löytyy yhtäkään kirjoitusta, jossa pyydetään ajattelemaan myös eläinparkoja.

Anja Vitakari
Jaala

#18 Voi hyvät hyssykät

29.05.2008 21:32

Minulla ei ole tapana vastata höyrypäisiin kirjoituksiin, mutta tämä näkyy saavan sellaiset mittasuhteet, että on syytä esittää muutama kysymys.
Mistä ihmeestä te luulette meidän toisella puolella Suomea asuvina tietävän Turun kaupungin asuntopolitiikasta???
Te tuotte tänne aiheen, joka ei tänne kuulu.
On myös täysin asiatonta yhdistää tähän ketjuun toimimiseni vanhusten, sairaitten tai lasten hyväksi. Koska sen kuitenkin teette, voin kertoa, että olen todennäköisesti tehnyt vanhusten eteen enemmän kuin yksikään teistä.
Olen jatkuvasti okana päättäjien lihassa kirjoituksin ja yhteydenotoin.
Miten on, oletteko te itse tehnyt vastaavaa?
Sen voin kertoa, että päättäjien vastaukset ovat liirunlaarumia.
Tässä yksi todiste sanomalleni, että ihminen on suurin peto tällä planeetalle.
Heikoimmista ei yksinkertaisesti välitetä. Ei myöskään eläimistä, jotka ovat täysin sen varassa, että on meitä, jotka niistä välitämme.
Siispä Sini Keto ja kumppanit; nyt ryhdikkäästi puolustamaan vanhuksia, sairaita, lapsia ja vammaisia. Työtä sillä saralla kyllä riittää, sen voin kokemuksesta sanoa.
Joka tapauksessa minä keskityn nyt eläimiin. Mikä ihme siinä on, että aina, kun tämän ilmoittaa, nousee joukko ihmisiä metelöimään apua tarvitsevien ihmisten puolesta?
Lainaus palstalle kirjoittaville annetuista ohjeista: "Vältä henkilökohtaisuuksiin meneviä hyökkäyksiä. Jos joku on kanssasi eri mieltä, niin älä hauku kirjoittajaa, vaan kumoa hänen perustelunsa".
Jos joku kumoaa käsitykseni ihmisten petomaisuudesta, olen valmis kuuntelemaan.
Kuka saa aikaan eläinrääkkäykset ja niiden huonon kohtelun?


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.05.2008 22:44


Anja Vitakari
Jaala

#20 Sini Keto

29.05.2008 22:59

Kaikki nämä ovat allekirjoitettuja.
Entä oletko muistanut itse auttaa vanhuksia ja sairaita? Käytkö ulkoiluttammassa niitä, jotka muutoin eivät pääse ulos neljän seinän sisältä?
Tosin en vieläkään ymmärrä, mitä nämä asiat kuuluvat tähän adressiin????
Miksi ette pysy asiassa, vaan vängerrätte väkisin muille poluille?
Mikäli et kirjoita tähän adressiin kuuluvista ongelmista, en enää vastaa asiattomiin kyselyihin.
Eve Rehn
LAPPI

#21 Taidettiin päästä asiaan

30.05.2008 07:31

Katsoin lokakuussa 2002 poikkeuksellisen liikuttavan ohjelman "Koiranelämää". Siinä nuori mies hoiti kymmeniä raajarikkoisia, sairaita, hyljättyjä tai sodassa ihmisensä menettäneitä koiria.
En tiedä, onko ohjelmalle tehty jatko-osaa. Mitähän hänelle ja hänen perustamalleen koirakodille nyt kuuluu?
Katsottuani ohjelman kirjoitin runon:

Osumia ja uhreja

Jäi orvoksi siili pikkuinen,
emoon osui auto ihmisen.

Taas hyljättiin kissanpoikanen,
kisuun osui kylmyys ihmisen.

Ritilällään on sika surullinen,
silmänpilkkeen vei typeryys ihmisen.

Verijäljet näen hirviuroksen,
sitä haavoitti luoti ihmisen.

Jouduin lomalla keskelle lyöntien,
koiraan osui raivo ihmisen.

Emän ja vasikan pikkuisen
erottaa ahneus ihmisen.

Kanin silmiin nesteen myrkyllisen
tiputtaa kokeessaan ihminen.

Kivut kokeiden, kuoleman tuskaisen
kärsii apina puolesta ihmisen.

Katson kuvia raajarikkoisten,
miinat kylvää käsi ihmisen.

Vain pohjaton hätä ihmisten
tekee maailmasta tällaisen.

Voiko sittenkin, mentyä aikojen
myötätunnolla voittaa julmuuden?

Ehkä! - Sodan keskellä yksi ihminen
leikki hellästi kanssa koirien.
Jari Suominen
Turku

#22 Anja Vitakari

30.05.2008 08:31

Kiitos toiminnastasi heikompien ihmisten puolesta.
Kuitenkin:se, että erottelet ihmiset vuohiin ja lampaisiin osoittaa itserakkautta , josta jo aiemmin puhuin.Itse kuulut varmaankin niihin hyviin ihmisiin jotka eivät ole petoja?Vika löytyy ryhmässä muut.Ehkä ajattelet myös, että on ihmisen oma vika jos ei halua saalistaa itselleen kaikkea vaan jakaa muiden kanssa?Yksioikoinen maailmankuvasi on juuri sellainen kuin on niillä , jotka tekevät hyväntekeväisyyttä ja ylentävät itseään muiden kustannuksella.
Ihminen on peto.Se koskee kaikkia ihmisiä.Kuitenkin ihmisellä on myös järki ja moraali jotka antavat mahdollisuuden toimia toisellakin tavalla:suojellen heikkoja.
Arvosteluni kohdistuu itserakkauteen- ei persoonallisiin piirteisiin.Itserakkaus on meillä kaikilla ja sitä pitää olla, mutta sen varaan ei saa rakentaa koko elämäänsä.Tulemme toimeen vain yhdessä.Kukaan meistä ei pärjää yksinään.
Kyse on arvoista.Myös ihmiset tarvitsevat suojelua kuten muutkin eläimet.On ristiriitaista että kannatat vahvemman oikeutta ihmisten suhteen, mutta puolustat heikkoja kun kyseeseen tulevat eläimet.
Sari Ylitalo
Adressin tekijä

#23 Pysykää asiassa!

30.05.2008 08:53

Tällä palstalla on tarkoitus keskustella Turun Eläinhoitolasta ja sen lopettamisuhasta, joten jätetäänkö tänne kuulumattomat asiat omaan arvoonsa ja pysytään aiheessa.

Jos jollakulla on asiaa vanhuksista, asuinnoista, vuohista tms., perustakoon sitä varten oman adressin tai menköön ko. asiaa käsittelevän adressin keskusteluun kommentoimaan, -tänne ne kommentit eivät kuulu.

Adressin aloittaja Susanna Ylitalo
Jari Suominen
Turku

#24 Nyt täytyy olla kunnolla!

30.05.2008 20:02

Adressin omistaja suuttuu pian.Hän vaatii, että käsittelemme vain yhtä asiaa kerrallaan mutta esiintyy itse kahdella eri nimellä...
Susanna tai Sari.Miten luulet eläinhoitoloita pidettävän jos ihmisilläkään ei ole asuntoja?
marko tuliniemi
raiso

#25 Jari Suominen

31.05.2008 08:59

Kun nyt olet ottanut tehtäväksesi spämmäillä tänne asioita jotka eivät tämän addressin alle suoraan kuulu, niin vastaappa pariin kysymykseen.

Kiinteistö Oy Lehtolaakson ja TVT-Asunnot Oy:n osakkeiden myynti on ollut tyrkyllä Turun talousohjelmaan, ja koskettaa noin 20000 asukasta. Moniko noista 20000 asukkaasta asuu homeen saastuttamassa asunnossa tällä hetkellä, tai ei ole oikeutettu äänestämään kunnallisvaaleissa, tai ei muuten vaan osaa kirjoittaa nimeään siihen aloittamaasi addressiin? Moniko heistä on välittömän lopetusuhan alla jos ei toiminta jatku?

Oletko koskaan käynyt tutustumassa Turun eläinhoitolan tämänhetkisiin tiloihin ja toimintaan? Vai huuteletko puskista vain Sinulle tärkeistä asioista, ja ylenkatsot niitä asioita jotka ovat meille (muiden asioiden muassa) tärkeitä.

Tämänpäiväisen TurunSanomien mukaan em. kiinteistöjen myynnin harkintakin on nyt siirretty hamaan tulevaisuuteen, joten voinet jättää tämän addressin siltä osin rauhaan. Itse katson että niillä 20000 ihmisellä on nyt aikaa käydä vaaliuurnalla sanomassa sanottavansa - joten puolustuskykyä heiltä ei puutu.. toisin kuin eläimiltä. Anyway - yhtään Sinun tekemääsi addressia en tule kuuna päivänä tämän shown jälkeen allekirjoittamaan.