Konemusiikki kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Konemusiikki kiellettävä.

Ville Sippola
Vaasa

#26 Nappula

16.07.2008 00:48

Apua! Mistä nappulasta se teknobiisi syntyy? on niin paljo nappuloita että en tiedä mikä niistä on oikea.
Tommi Nikkilä
Helsinki

#27

16.07.2008 03:04

Peto on tapettava,
pahuus on tapettava.
Peto lopetettava
jottei se palaa.

Kenet on tapettava?
Kaikki on tapettava.
Elämä lopetettava
jottei se palaa.

Viisi laukausta päähän riittää,
viisi laukausta - päähän.
Tapio Luoma
Isokyrö

#28 Aineissa ?

16.07.2008 05:58

"joka salakavalasti houkuttelee nuoret käyttämään erilaisia huumausaineita suonensisisesti jopa poliisitoimien uhalla."

Tässä kyllä kirjoittaja kirjoittelee juttuja vailla _mitään todellisuuden tajua_
kuuntelen itsekkin mm. konemusiikkia, sanotaanko että olen "kaikki ruokaanen" musiikin suhteen ja ei tämä konemusiikki ole luonut minkään laisia "transsi" tiloja, ei edes vaikka olisin s******n kännissä.
matti meikäläinen
salo

#29 VOI VITTU JÄTKÄ

16.07.2008 07:01

Suomessa lähes tulkoon jokainen 13-18 vuotias henkilö kuuntelee joskus tätä sun amis poppia.. narkkarit ei sitä kuuntele
matti meikäläinen
salo

#30 HOMO

16.07.2008 07:04

Sakarias Lehtomäki pitäisi kieltää lailla.. se voi aiheuttaa huume riippuvuutta joten se on siis vahva huumausaine ja liikenteen vaarannus
Juhani Nieminen
Salo

#31

16.07.2008 10:29

aika köyhä läppä :(
Jorma Merikrotti
Vantaa

#32 Ihan oikein

16.07.2008 14:03

Olenkin odottanut tällaista adressia, koska kyse on todella mittavasta ongelmasta. Ja kerron tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä, koska minulla on esimerkki oikeasta elämästä!!!! Yksi tuttuni ja ala-aste -toverini kuoli taannoin huumeisiin täysin salakavalasti!!!! Hänkin aloitti ihan kevyesti Eurodancella ja pienellä pilvenpolttelulla, mutta jonkun ajan päästä hän huomasi olevan hirvittävässä heroiini ja Hard NRG -koukussa, joka lopulta vei hänen henkensä. Eli haloo hei päättäjät, tehkää asialle jotain!!!! Samoin laskekaa tomaatin hintaa, et ihmiset ostais vihanneksia mieluummin kuin LSD:tä!!!!

Itse viihdyn yleensä vain Tangomarkkinoilla, koska siellä ei näitä huumehörhöjä jotka ärjyen tulevat väkivaltaisesti kimppuun puukolla uhaten, kun olen katsonut naapurikylän emäntää, ole näkynyt.

Ps. vaikka käytin aiemmin sanaa toveri, EN OLE KOMMUNISTI, ihan keskustapuoluetta äänestän.
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#33 Sananen muista musiikkityyleistä

16.07.2008 14:17

Arvoisat kommentoijat ovat muutamissa kommenteissaan ottaneet esille myös muita populaarimusiikin ns. genrejä (mm. rap ja heavy metal). Katsonkin siis aiheelliseksi mainita jokusen sanan myös niistä.

Mielestäni myös rap-musiikki tulisi kieltää, koska rap-kulttuuriin kuuluvat varsin oleellisena osana mm. huumeet ja väkivaltarikokset. Myös heavy metal -musiikin kieltämistä tulisi harkita "hevarikulttuuriin" liittyvän haitallisen alkoholinkäytön ja kyseenalaisten uskonnollis-filosofisten oppien (mm. saatananpalvonnan ja uusfasismin) vuoksi.

Musiikkityyppien kieltäminen tulisi mielestäni kuitenkin aloittaa nimenomaan vahingollisimmasta päästä. Eli kutakuinkin seuraavassa järjestyksessä:

1. Ensiksi tulisi kieltää musiikkityypit, joiden psykologinen vaikutus on JO ITSESSÄÄN huumausaineiden kaltainen. Ns. puhdas konemusiikki (englanniksi "tegno") edustaa tätä tyyppiä.

2. Seuraavaksi tulisi kieltää musiikkityypit, joihin ei itsessään kuulu voimakasta psykologisteknistä elementtiä, mutta joihin liittyvä kulttuuri kannustaa väkivalta- ja huumerikoksiin. Esimerkiksi edellä mainittu rap.

3. Näiden jälkeen tulisi kieltää muut musiikkityypit, joista voidaan olettaa koituvan kansanterveydellistä haittaa tulevien vuosikymmenten kuluessa. Alkoholin runsas käyttö ja saatananpalvonta eivät Suomen lain mukaan ole rikoksia mutta aiheuttavat harjoittajilleen voimakkaita terveydellisiä haittoja ja moraalista rappeutumista. Samassa yhteydessä tulisi kieltää myös ns. ison rahan "teinipoppi", joka saa vaikutteille alttiit nuoret pitämään esikuvanaan Paris Hiltonin kaltaisia tarpeettoman kerskakulutuksen, vastuuttoman elämäntavan ja loppumattoman julkisuushuorauksen ikoneita.
matias kinnunen
vantaa

#34 Jaa

16.07.2008 14:43

mitäs se semmonen tegno oikeestaan on?:D:D
Sami Mäkinen
Tampere

#35 Repesin

16.07.2008 14:46

Mitä on tegno? :D Eikös se ihan oo techno? :) Ja joo, itekin konemusiikkia kuuntelen eikä kyllä mitään huumeiden himoo edes ole ja tälleen :D
Jorma Merikrotti
Vantaa

#36 Tässä se näkyy!

16.07.2008 15:07

Huumeidenkäyttäjänuoret vaan puolustaa musiikkiaan! Kyllähän se tiedetään että nisti on hyvä valehtelemaan! Käsittääkseni huumeidenkäyttäjäsivuilla oikein opetetaan ihmisiä valehtelemaan, lukemaan Pottereita ja käyttämään huumehia!
Jukka Juntunen
Oulu

#37 Ei mopolla moottoritielle...

16.07.2008 15:39

Onko toi jamppa nyt ihan tosissaan???

Taitaa avohoidossa olla kesälomat....
Tuomas O
Espoo

#38 :D

16.07.2008 15:41

hahaa ei helvetti kun perse repes noista parista kommentista

"Hänkin aloitti ihan kevyesti Eurodancella ja pienellä pilvenpolttelulla, mutta jonkun ajan päästä hän huomasi olevan hirvittävässä heroiini ja Hard NRG -koukussa, joka lopulta vei hänen henkensä."
:D:D:DDDD

"Musiikkityyppien kieltäminen tulisi mielestäni kuitenkin aloittaa nimenomaan vahingollisimmasta päästä. "
ei pysty enään :D lähden lääkäriin kun perse repes uudestaan
mitäköhän musiikkia ihmisten sitten pitäisi kuunella?

kiitos tästä naurettavasta adressista pojat<3
Heidi Penna
Turku

#39 Juust..

16.07.2008 16:01

Eiköhän tää mee jo hieman yli...:D siis kaikkia ei voi miellyttää,mut ei kai ny tollaist haloota tarte nostaa:).Kaikki vanhukset ja vanhemmat ihmiset ois sitten varmaan mielissään ku me nuoriso ruvettais kuuntelee jtn iskemää..siis sittenhän seki pitäis periaattessa kieltää:D..eiks sekin oo jonkinlainen ongelma kun suomalaiset on niin kovia juomaan niin sitten ku sellaist ankeaa ja surullista musaa kuuntelee(kun sitähän se yleensä on)niin siinähän alkaa sit miettii vaikka mitä itsemurha jutskia sun muita...onks se sit hyvä vaihtoehto.

Mut hei antakaa nyt ihmisten kuunnella mitä haluaa..turhia nää tämmöiset adressit..kun ei tuollaista kuitenkaan ikinä saada aikaiseks=)
Heidi Penna
Turku

#40 ....

16.07.2008 16:04

*iskelmää...piti korjata ku kuitenkin joku nipo sielt joukosta löytyy:D
Jukka Rinne
Helsinki

#41 mitä siis kuunnella?

16.07.2008 16:05

Sakke kerro mulle sit et mitä musaa saa kuunnella? eli toisin sanottuna mitä musiikkia itse kuuntelet?
zidenide zintonic
turku

#42 sain hyvät naurut

16.07.2008 16:22

Sut pitäis Sakke tuomita liikenteenvaarantamisest
ku meinasin ajaa aamul puuhun kun kuulin radiost sun näppäräst adressist..kiitos..näin hyviä nauruja en oo saanu pitkään aikaan..ja nyt nauroin lisää ku katoin sun muut tekemät adressi aloitteet.. sun pitäis varmaa alkaa heittää jotain komedia keikkaa.. hyvää elämää ja uusia adressi ideoita.. seuraava varmaan on "zidenide zintonic pannaan"..mä tuun allekirjottaa sen..
Anssi Valtonen
Lohja

#43 Niinpä niin...

16.07.2008 16:34

En minä ainakaan tunne ensimmäistäkään ihmistä noista konemusiikkibile-kuvioista joiden tietäisin vetävän alkoholia ja tupakkaa kovempia myrkkyjä, monet kun eivät vedä noitakaan. En minäkään vedä kuin tupakkaa ja batteryä.

Niinkuin joku täällä jo mainitsi, lähes kaikki musiikki tänä päivänä luodaan tietokoneiden avulla, näin ollen lähes kaikki musiikki on konemusiikkia, ja jos se kiellettäisiin kuten adressissa ehdotetaan, ihmisen musiikkikulttuurillinen kehitys ottaisi aika ison loikan taaksepäin. Ja poistaisiko se sitä alkuperäistä ongelmaa eli huumeidenkäyttöä? Epäilen.
Ja jos Sakarias tässä haluaa että kaikkien pitäis kuunnella iskelmää, niin voitaisiin unohtaa suomalaisen musiikin ulkomaanmarkkinat ja mahdolliset euroviisuvoitot. Suomalainen konemusiikki kun on tänä päivänä kova sana jos ei ympäri maailman niin ainakin euroopassa.

Tässä nähdään taas kuinka ihminen osaa olla kapeakatseinen ja tuomitsevainen vaikkei tiedä mistä puhuu. Ottakaa hyvät ihmiset asioista selvää ennen kuin päästätte ajatuksenne ilmoille älkääkä leimatko koko kulttuurinhaaraa muutamien mustien lampaitten takia.

p.s: uutiset eivät aina ole se tiedonlähde joka kertoo totuuden, se kun on nähty että jos konemusiikkitapahtumassa joku jää aineista kiinni, lööpit kattavat koko etusivun siitä kuinka taas satoja ihmisiä jäi kiinni huumebileissä, mutta jos sama tapahtuu esim. Ilosaarirockissa, pistetään kädet taskuun ja vihellellään...

Morjensta vaan...
Esa Nahka
Kuopio

#44 Gospel

16.07.2008 17:34

Minun mielestäni kaikenlainen gospel ja muu hengellinen musiikki tulisi kieltää sillä se saa ihmiset käyttäytymään epänormaalisti!
palle runqkvist
jyväskylä hood

#45 paras huumoria sitten ylen radiokuuntelujen v. -80

16.07.2008 18:12

jaa että napin painalluksella musiikkia?

tässähän tapauksessa kaikki remasteroidut tapio rautavaaran ja juha vainio sun muitten suomalaisten artistien (eli noin 99%) musiikki on huumauslainsäädännön alaisesti pannassa, mielenkiitoinen mies tämä herra S.

Edes Adolf Hitleri ei omannut näin jyrkkiä kantoja, miehellä selvästi realistinen näkökanta elämään, pistetään ~5miljuunaa suomalaista vankilaan ja jätetään nämä muut ei huumeidenkäyttäjät (lue: radion kuuntelija, cd omistajat etc) pois.
Näin alustavasti oletan että tämän lain ulkopuolelle jää lapset alle 4v, kuulovammaiset ja dementoituneet ei oikeuskelpoiset vanhukset.

Tästä konemusiikin "transsitilasta" sen verran että se on se jatkuva sydämmen kanssa ajoitettu pulssirytmi mikä aiheuttaa tämän transsitilan pääosalla kuuntelijoista, sinänsä ei mikään uusi keksintö ottaen huomioon että afrikassa ja amerikan alkuperäiskansoissa tämän saman tekniikan omaavia kappaleita on lienee sävelletty useampi vuosituhat. Herra S. selvästi syventynyt asiaan ennen kirjoituksiaan.
Kuvaahan herra S. tätä hyvin syviä kulttuurijuuria omaavaa tyylilajia "yksitoikkoiseksi", selvästi maailmaa nähnyt mies kyseessä.

Assembly tapahtumalla ja konemusiikilla ei sinänsä ole mitään yhteistä pohjaa näille esitetyille väitteille.
"spend the long weekend by meeting friends, playing games, surfing on the net, talking on IRC and enjoying the great productions from the demoscene." "everybody who enjoys doing just a bit more with their computer: be it tweaking your hardware, making web pages, playing games, spending a lot of hours on IRC, making great graphics or music with your computer or programming complex routines."

tästä Assemblyn kuvauksesta ja omakohtaisista kokemuksista voin sanoa että herra S. ei tiedä (taaskaan) yhtään mistä höpöttää, konemusiikin tuottamisen osa assemblystä on niin pieni ja mitätön että sen mainitseminenkin on sinänsä huvittavaa.
Voihan tätä kokonaisuutta katsoa esim. USA-näkökulmasta samalla republikaanisella S. asenteella.

Suomi + Konemusiikki = Narcotics
Narcotics = evil
Evil = Armeija, Ilmavoimat, Risteilyohjukset, Rypälepommitukset

Herra S. ei ehkä osannut aavistaakkaan että teoreettisesti voidaan hänetkin luokitella samaan yleistämisen lahjalla luotuun kategoriaan ja näin tuomita kuolemaan :)

Osallistun edellisen kommentoijan mietteeseen jojosta ja jatkosta, tämmöiset vaahtosuu yleistäjä herrat ovat tälle meidän maailmalle vaarallisia ja lapset jäävät konflikteissa aina ensimmäiseksi jalkoihin :(
Onneksi on sentäs joku järki maailmassa ja Herra S.:ää ei ole valittu eduskuntaan eikä valtaa pitävään asemaan :)




Simo Petterinen
Oulu

#46

16.07.2008 18:43

Herra Sakarias Lehtomäki voisitko vetää itsesi narunjatkoksi! :) np: 08 - Angerfist - My Style From The Darkside. Itse kuuntelen myös konemusiikkia.
Ainiin, kertoisitko vielä kaikille mitä "tegno" on? :D:D:DDD

#matsi @quakenet
Kalle Laukkanen
Helsinki

#47

16.07.2008 19:33

Tuli mieleen näistä kommenteista erään nettisarjakuvan piirtäjän kehittämä peli: koita keksiä Youtube-kommentti josta ihmiset tajuavat ettet ole tosissasi. Vinkki: se on mahdotonta. Sama tuntuu pätevän nettiadresseihin... tai sitten Sakarias on vain pirun nerokas kirjoittamaan järjetöntä tekstiä joka vaikuttaa henkilön todelliselta kannalta. Kuten joku toinenkin kommentoija, suosittelen sitä komedia-alaa, aineksia luulisi löytyvän.
mikko -
-

#48 Parhautta

16.07.2008 20:10

Tyylillesi uskollista sarkasmia, toivottavasti tulevaisuudessa ilmaantuu näitä myös lisää. Herättelee mahdollisesti ihmisiä...

T. Tarkkailija
palle runqkvist
jyväskylä hood

#49 lisätäänpäs rivi

16.07.2008 20:27

On kyllä muistissa tuo Herra K.Laukkasen mainitsema peli, tästähän tulikin mieleeni että voisikohan Adressi.comin henkilöstö ylentää Herra S.:n titteliksi "Adressi.com-puppugeneraattori", näyttäisi hyvältä tuossa hänen nimensä päällä :)

Ulosanti miehellä on kyllä tämän puppu-palvelun kanssa hyvin yhtäläinen :)



Krista Rautiainen
Mikkeli

#50 HAHA on taas..

16.07.2008 23:02

Meneekö ihmiset nyt jo liioitteluksi?! Johan tämän perusteella kaikki musiikki pitäisi kieltää laissa. Useilla ihmisille musiikki on kuin huumetta.. No,lähestulkoon. Jokainen saa kiksinsä jostakin! Toiseks tuli mieleeni että konemetsässä pyöri ihan vittuillakseen enemmän kyttiä kun muualla.. Itse kävin isoilla festareilla ja kappas sielläkin pyöri huumeita aiika paljon. mutta siellä ei panostettu niin paljon kaman ettimiseen. Ja sitten, te jotka allekirjoitatte tämän, olisiko seuraava idea tässä: REGGAE LAITTOMAKSI :D