Parakkikoulut Kontiolle syyslukukaudesta -13 alkaen!


Vieras

#1

05.07.2013 08:23

Parakkkioulu Kontiolle!
Pelkkää sosialista viisautta.

#2 Näin on käynyt,kun herroja on lakisääteisesti seurattu.

05.07.2013 08:30

Nykyisin on tietoviisaus ja tutkimuksiin,kokeisiin perustuva tietotaito vallalla.On tehty vielä laitkin turvaamaan valta.
Yliopisto pohjaisiinhan oppeihin lähtökohtaisesti alempikin tekniikka perustuu:
-rakennustekniikassa ennen, vaarattomana pidetty vesi tiivisti rakennuksen perustan,myös lattian.
(ennen vanhaan lattiankin alla oli ilmanvaihto)
-metsäpuolella taas tekniikka johtaa oksaiseen puuhun ja hauraaseen,joka ei kelpaa enää sahatavaraksi.Viisaiden metsänhoitajien keksintö on sekin.
(ennen puunlaatu oli oksatonta ja tiheäkasvuista,todellakin hyvälaatuista sahatavaraa,joka kelpasi kaikkialle maailmassa, "globaalisestikin")
vieras

#3 Ympäristö Murha Uraanikaivos Talvivaarassa

06.07.2013 07:18


Tulkaa mukaan myös allekirjoittamaan adressi;

Vesistöjen Puolesta -Stop Talvivaara !

Ihmisen viimeist teot ,,,Tuhota , joet, järvet sekä pohjavedet !
osaavat mitä osaavat

#4 Sitä se tietää Somen puhuttu osaaminenkin.

06.07.2013 08:33

Vielä sekin Talvivaara homerakennusten lisäksi.Missä se ihminen voi nyt elää,kun luontokin pilaantuu,kalat ja kaikki eläimet,kasvillisuuskin kuolevat pois.Juomavedetkin menee pilalle.
On se todellakin valtava laitos Kainuunkin korvessakin.
2 koulua käyvän lapsen äiti

#5 Kiitos adressin tekijälle.

06.07.2013 09:50

Kaikkien lastemme terveys etusijalle!

Yhtään astmaa tai muita homeoireita ei tartte tulla koulun vuoksi kenellekkään.

Outoja kuumeilua, väsyneisyyttä ja köhimistä on ollu talven aikana useasti lapsilla ja kun koululaiset tulevat kotio sairastamaan helpottuu olotila nopeasti.

Myös harrastustilat kuntoon pian. KUNNON korjaus tai UUDET tilat.
- lukion, rajakadun ja amiskan liikuntasaleihin
- nuorisotila Yläkerta (home ja sädesienikasvustoa)
Ronjatar

#6 Pitäkää päänne!

06.07.2013 21:33

Samankaltainen tilanne Pudasjärvellä! Koskee keskustan ala- ja yläastetta. Myös lukiota. Paljon on lapsia väistötiloihin ahdettu opiskelemaan. Joka neljäs oireilee eritasoisesti, osa vakavasti sairastunut. Täällä väistötila on järjestetty niille, joilta on opiskelutilat suljettu tai jotka oireilee vakavammin. Muut sitte "oottaa" sairastumista näissä epäterveissä tiloissa.. Ei vetele tällanen peli! Kova taisto täälläkin menossa.
Rustiina

#7 Sairas lapsi

20.07.2013 13:02

Tsemppia kaikille,

Oma kokemulseni homeesta on se, että poikamme on altistunut. Ensin home tarha ja nyt kaksi homekoulua. Tilanne on niin paha, että kotiopetus on ainoa vaihtoehto. Karkeimman arvionmukaan täällä Helsingissä ei ole yhtään koulua, jota poika voisi käydä. Helsingin kaupunki vähättelee ja valehtelee. Ainoa vaihtoehto oli laittaa massiivinen sähköpostiketju, jolloin kaupunki ei voinut olla reagoimatta. Ympäristöministeriöön kannattaa ottaa yhteyttä ja viestiä kansanedustajaTerhi Koulumiehelle (eli oma tarina altistuneesta, sairastuneesta) . Koska kaupunki ei kerro sairastuneiden määrää eduskuntaa, niin kansalaisilta tuleva tieto on tärkeää! (jotta purku ja rakentamis rahaa saadaan, remontointi on järjettömin vaihtoehto)Poikamme tapaus on viety kolmeen kaupungin valtuustoon, sekä Tuija Braxille ja Sari Sarkonmaalle. He eivät voi auttaa yksilötasolla, mutta tieto jokaisesta sairastuneesta on tärkeä!. Ottakaa kainuun alueen kansanedustajiin yhtettä.Liikkukaa isolla massalla, niin eiköhän ala tapahtua. Ps. Kuhmon päättäjät herätkää! Homeen päästämät myrkkykaasut muistuttaa sinappikaasua! Kemiallinen ase vaanii lapsiamme joka päivä. Kuka aikuinen voi nukkua yönsä hyvin piittaamatta, että luokan siäilma on kuin Hitlerin kaasukammion? Lastemme elinikä lyhenee homeen vuoksi! Tällämenolla lapset ovat työkyvyttömia, jo ennen valmistumistaa ammatteihin!
lapsensa kontiolle laittava

#8 kontio

03.08.2013 11:56

Kontiolla ei ou hometta kaikissa luokissa ei edes puolissa ja jos yks tai kaks luokkaa on viallisia niin miks koko koulu joutuu sulkemaan. Tutkimuksissakaan ei löytynyt ilmasta homeitiöitä. Teidän omissa kukkapurkeissa on enemmän sädesientä kuin kontion seinissä.
Kyllä lapset voi olla vielä yhden lukukauden siinä koulussa ilman suurempia ongelmia. Aikuisten päässä on vikaa.

Vieras

#9

06.08.2013 13:35

Sisäilmaongelmista oli puhetta jo 20 vuotta sitten.
Luodaan uutta

#10 Missa on remonttifirmojen vastuu

08.08.2013 12:43

Ei kannata laittaa rahaa vanhan koulun korjaamiseen. Remonttifirmat nettoavat remontista suuret rahat, ja sen jalkeen haipyvat. Sisailmaongelmat jatkuvat myos remontin jalkeen.
Rustiina

#11 Rohkeutta

08.08.2013 19:58

Hei
Kirjoitin jo aikaisemmin ja haluan rohkaista teitä toimimaan lastenne parhaaksi. Homealttiuteen ei ole olemassa testiä, millä se voidaan lääketieteellisesti todistaa. Potilaan seuranta altistuvassa tilassa riittää varmistamaan asian ja tietysti lääkäreiden vahva epäily. Ilmoitin kouluun, ettei lapsi saa olla rakennuksessa ja koulun hän ei tule. Koulun on järjestettävä puhdas opetustila.Eri tahoille olen astan vienyt, mutta kesälomista johtuen mitään ei ole tapahtunut. Oli otettava ohjat omiin käsiin jotta syksyn opetus selviäisi. Oppi ja opetusvelvollisuus on! Laki velvoittaa takaamaan oppilaiden turvallisuuden ja terveyden, koskee myös työntekiöitä! Sain eilen ilmoituksen, että koulu on valmis tekemään kaiken opetuksen turvaamiseksi ilman altistusvaaraa. Seuraavat kaksi vuotta kotiopetuksessa, eli opettajat tulevat kotiin. Työvoitto! Jokatapauksessa rakennuksen tutkimisen vien vielä loppuun, ettei kenenkään muun tarvitse sairastua. Rakennuksessa on menossa peruskorjaus ja nyt terveysviranomaisten tehtävä on varmistaa, ettei mitään peitellä.Ja jos saadaan vielä parakit, niin lapsi pääsee takaisin kouluun ikäistensä seuraan. Kotiopetus oli 1. erän voitto. Olen ollut taistelussa yksin lapseni oikeuden ja terveyden vuoksi ja vastassa on ollut Helsingin kaupunki. Olen ylpeä Kuhmolaisesta sinnikkyydestäni. Kertaakaan ei ole tarvinnut raivota tai uhkailla, ainoastaan hankkia faktoja.