Big Brother ohjelma lopetettava kusetuksen takia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Big Brother ohjelma lopetettava kusetuksen takia.

Samuli Rask
Espoo

#1 No en nyt voi allekirjoittaa..

15.09.2008 16:54

Koska en voi todeta onko asia noin.

Mutta se minkä mini saisi tehdä on laittaa palautetta mtv:lle koska eivät pysty tarjoamaan tai tekemään sopimusta luotettavan tahon kanssa että palvelu toimisi kunnolla. Eilen oli viimeisin esimerkki kun nettibb ei toiminut illalla kuin vain niillä ketkä oli jo valmiiksi sisään kirjautuneina eivät katkaisseet streemiä. Kaikki muut ilmeisesti ja aika iso osa bb:stä maksaneista jäi rannalle ruokuttamaan kun nettibb ei toiminut ainakaan puoleentoistatuntiin. Juuri silloin kun haluttiin nähdä häätö ja uudet asukkaat.

Vastaava tilannehan oli silloin tämän vuoden bb alkoi ja minullakaan ei bb silloin toiminut moneen tuntiin kuten ei monilla muillakaan.

Laittakaa siis palautetta jos haluatte että asia edes huomioidaan jotenkin. Kun he sieltä vastaavat pahoitellen niin ei se riitä, uusi palaute vielä sen perään. Asiakkaan pitää saada se mistä on maksanut!
Dadd Dodd
Helsinki

#2 jee

16.09.2008 14:37

Tämä on totta, NIIN TOTTA
Kalevi Huha
Oulu

#3 täyttä huuhaata.

16.09.2008 23:05

Aivan.

(Tämänkään) adressin surkea paatos ja eetos ei voinut jättää kylmäksi.

Jos tämän adressin laatija/laatijat olisivat oikealla asialla ja tietäisivät mistä puhuvat - olisi adressi luotu perustuen oikeisiin faktoihin.

Ero ennen mainoskatkoa ei ollut 10%, vaan vajaa 10 prosenttiyksikköä. Luvut olivat alle kymmenen, ja ero oli n. 9,5%-yksikköä. Ero on tällöin ollut vain kolmesta (3) korkeintaan hieman yli viiteen (5) prosenttia. Viiden prosentin ero on täysin kurottavissa yhdenkin mainoskatkon aikana, kuten olemme aiemmista tuotantokausista Big Brotherissa nähneet.

Täysin harhaanjohtava, virheellinen ja läpimenemätön adressi.

Dixi.
Antti Perusmauri
Adressin tekijä

#4 Huomio kaikille

17.09.2008 00:14

Adressin suosio ja allekirjoitusten määrä on ilahduttanut minua positiivisesti. Tiedän, että vähintään joka neljäs tai viides on allekirjoittanut adressini sen kummia miettimättä.

Adressin otsikosta on tullut palautetta mukavan paljon. Mainitsen nyt, että adressin perimmäinen tarkoitus on selkistää käytöntöjä siitä, mitä ne nyt ovat. Jokainen varmasti asiaa enemmän seuraava tietää nämä epäkohdat. Se halventaa meitä kuluttajia ja antaa tuotannolle todella vahvan vilpinteon mahdollisuuden, jonka minä ja monet muut BB:n katsojat olemme huomanneet. Suurin ihmetys onkin mielestäni ollut se, että äänestyksen tulos on selvillä lähes heti, koska Vappu Pimiä sen kailottaa miinutin päästä äänestys ajan loputtua. Monet ovat myöskin valittaneet, että numero on tuutannut varattua tai viesteihin ei ole tullut vahvistuksia.

Toivonkin mahdollisia yhteydenottoja sähköpostiini asdas2@netti.fi tai vaihtoehtoisesti pronald@netti.fi
Asko Joensuu
Kittilä

#5 Aika kaukaa haettu.

17.09.2008 08:18

olihan se kyllä totta, että Markko oli kaksi kertaa peräkkäin häätöäänestyksessä. Minkä takia tuotantotiimi olisi yksimielisesti päättännyt, että Markko tippuu? Ei siinä ole mitään järkeä... Vain onko yksi syy tämä, että hän oli tehnyt jonku Opettaja-lehteen artikkelin ennen, kuin lähti BB-taloon. Onhan se vähän ihmeellistä, että yhdellä mainostauolla saadaan 10% kiinni häätöäänestyksenä. Kaupunkilla mitä on kuunellut niin moni on mainostauolla viellä äänestännyt.
Seppo Suomalainen
Kerava

#6 Joopa joo..

17.09.2008 11:10

Hehheh.. Ei tuotannon olisi tarvinnut päästää Markoa taloon, mikäli eivät hänestä pitäneet. Asukkaat päättävät siitä kuka joutuu äänestykseen, ei tuotanto.
Marko oli vasta toisen kerran äänestyksessä, ei se ole ollenkaan harvinaista. Ensimmäisellä kerralla hän sai toisen mahdollisuuden, tuotanto olisi voinut silloinkin pitää yleisöäänestyksen ja siinä kohtaa 'vakoojalle' olisi voinut käydä huonosti. Vappu Pimiä ei saa tietoja aivan reaaliajassa ja virheet ovat aina suorassa lähetyksessä mahdollisia. Väitteesi on ilman pohjaa vaikka saisit adressiisi 200 000 nimeä. Sen lisäksi se on muutenkin lapsellisen naurettava.

Itse epäilen, että STASI koplasi ääniä =)..
sandra petersen
helsinki

#7 Lukekaapa viesti #3

17.09.2008 15:06

Mahtaakohan adressin tekijä tietää mitä eroa on prosentilla ja prosenttiYKSIKÖLLÄ? Ero on nimittäin aika huomattava. Kaivappa ensin esiin yläasteen matikankirjat ja muistele hieman. Sen jälkeen voit vielä miettiä, oliko se tosiaan 10% vai 10%-yksikköä se ero.
Ville Viiperi
Kokkola

#8

17.09.2008 16:36

huoh miten typeriä luuloja -.- et pysty tuotakaan todellisesti todistamaan paitsi väitteilläsi
Sami Suikkari
Espoo

#9 rosentteja

17.09.2008 16:44

Prosenttiyksiköllä ja prosentilla on todellakin tietty aika merkittävä ero. Vappu Pimiä painotti nimenomaan, että Marko johti kymmenellä prosenttiyksiköllä. Tuohan tarkoittaa käytännössä sitä, että jos ääniä yhteensä on kaikkiaan esim 10 000, niin marko on saanut niistä 55 % ja tämä toinen 45 %. Äänissä tuo tarkoittaisi 5500 ja 4500 ääntä.
Jussi Jokinen
Valkeakoski

#10 mietin.

17.09.2008 19:29

Ok.
Asiahan on nyt niin, et ei tässä vielä tuomita ketään.
Mutta jos ko. henkilö saa sen 20 000 nimeä ja todellakin vie asian kuluttaja-asiamiehelle, niin tällöin kuluttaja-asiamies varmaan tutkii asian ja saamme kaikki siitä kyllä kuulla, miten asia lopulta sitten on.
Itse ihmettelin kyllä aivan samaa kuin adressin luoja ja näin ihmetteli mm. norjalainen vedonlyöntitoimistokin.
Ja mitä bb-Skandaaleihin tulee niin ei tämä olisi ensimmäinen äänestys mistä tehdään ilmoitus. Briteissähän tuotantotiimi jäi viimevuonna kiinni hieman vastaavanlaisessa tapauksessa.

Itse olen ennemminkin epäileväinen kaikkiin tv.n välityksellä tapahtuviin äänestyksiin, sekä esim soittopeleihin.

Esim: voittopotti yms visat jossa nopeus voittaa, kun vastaat 3 esikarsinta kysymystä oikein ja olet nopein niin pääset suoraanlähetykseen ja sinulla mahdollisuus voittaa rahaa. No joskus kokeilin asiaa... Vastasin kaikkiin kysymyksiin oikein ja ihan arvalla, mutta painoin niin nopeaa, että melkein ennakoin ja jäin odottelee linjoille. Noh en ollut nopein, Mutta Annikki 67v pietarsaaresta veivas viä nopeempaa :) Annikkilla on melkoset räikkösen reaktioajat. =) En epäile etteikö joku olisi voinut vielä olla nopeempi kuin minä, mutta Annikki oli minullekkin yllätys!!!

Tosin nopeustehtävissä on eroa onko esim lähellä linkkiä joka vie gsm-painallukset eteenpäin jne jne...
Iida Rekunen
Vantaa

#11 No jepjep

18.09.2008 10:53

Mä voin tunnustaa vasta-adressin kirjoittajana, että voisin perua lausuntoni, koska kun aloin todella miettiä tuota hommaa, niin siinä todellakin on jotain hämärää. Itse en siis edes äänestä, vaan katson mitä tuotantoyhtiö oikein veivailee. Silti olisin toivonut hieman parempia perusteluita tuolle häätöäänestyksen sorsimiselle - ja luuletteko oikeasti että kuluttaja-asiamies tälle jutulle korvaansa lotkauttaa (jos poliisilla kestää tunti tulla paikalle kun juopunut henkilö on lyönyt päänsä ja mä haluan auttaa sen lumiselta kadulta pois paleltumasta niin miten ihmeessä tän adressin aloittaja kuvittelee että kytillä on aikaa moista pikkujuttua tutkia?!) ja kuluttaja-asiamiehen hommiin kuuluu sen tutkiminen,että jos on antanut yhden tekstiviestiäänen häädettävälle asukkaalle, se on veloitettu vaikkapa viisi kertaa yhden asemesta, ja silloinkin on kyseessä se, onko vika ollut operaattorin, puhelimen, lähettäjän vai Subin palveluiden. Kaipaan siis parempia perusteluita ja laskeutumista maan pinnalle. Jos huumeliigoja ei saada kiinni, miten ihmeessä kytät muka ehtis tutkii tämmösen verrattoman mitättömän asian?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.09.2008 12:55


Jorma Etuveto
Liperi

#13 BB todennäköisesti lopetetaan tämän adressin takia

18.09.2008 15:00

Tuskin BB:llä on pokkaa jatkaa, kun on näinkin arvovaltainen porukka mukana allekirjoituksillaan:

Pippi ... vaasa
R H Kouvola
bööö böööö Parainen
nevö forget stokis
Pehmeä Jänis Peräreikä
Antti Anaalikarva Persereikä
Kukkoa Huuleen Kokoporukalle
Joo Joopajoo Jeepua
Zebiex Zezere No Arvaa
Siki MC Helsinki
Tumma Paahto Afrikka
BB Marko Manse
Anu Saukko Vammala
evvk totaalista paskaa!
idioottien puuhaa tällaiset
Boack Perusmuro Turpaanvetola
Jorma Väliliha Loimaa
Abdullah Abdullah Mosambik
werfdrf drhigoj oulu
Voi Vittu Oulu
adolf hitler kerava
Dr Ace Espoo
pavosen heska espoo
Janis Petke Eesti,Viro
Bigbrother pitää_lopettaa huonoutensa_takia
Kotka Rankki Ohuttayläpilveä
Musta MustaManne Mannela

Antti Perusmauri
Adressin tekijä

#14

18.09.2008 15:52

Jorma Etuveto mielummin sanoisin takaveto. Mitä väliä, jos muutama onkin heittänyt hauskan nimen. Samapa se on vaikka olisi 1/2 suhteessa. Kuhan oikeita nimiä on se tarvittava määrä.
ulla pekkarinen
tampere

#15 mistäs tuon varmaksi tietää...

18.09.2008 16:10

entäpä jos kaikki markoa inhonneet vaan heräsivät juuri silloin äänestämään? olin yksi heistä...
Ari Vaarapalo
Helsinki

#16 Lopettamisesta.

21.09.2008 08:50

On aivan samantekevää, miksi tuon kyseisen ohjelmaformaatin tulisi loppua, kunhan vaan loppuisi.
Timo K
Tuusula

#17 Lopettaminen on asiaa, mutta...

24.09.2008 16:51

.. perustelut lopettamiselle ovat väärät ja sen vuoksi en voi tätä allekirjoitaa.

Venla Salo
Nokia

#18

24.09.2008 21:41

Eikös ohjelmaa seuraa kuitenkin sadat tuhannet katsojat, ja jos jotain toista henkilöä ihmiset todella fanittavat ja antavat useampiakin ääniä, miksi ei olisi mahdollista kiriä niinkin monta prosenttia?
Teemu Pietiläinen
Kuopio

#19

25.09.2008 22:28

Entä jos kaikki heräisitte ja sulkisitte telkkarin silloin kun BB pamahtaa ruutuun?
A A
T

#20 Ihan oikea henkilö tippui

28.09.2008 03:21

Tuotanto saa tehdä just niin ku haluaa maksajana ja tuottajana. Tällaiset adressit oat ihan turhia! Eihän tuotakaan ohjelmaa ole pakko katsoa, jos ei se miellytä. BB tehdään tahallaan ärsyttäväksi.
Joona Saarinen
Lappeenranta

#21 marko...

09.10.2008 17:49

Marko takas enään ei ole actionii?
pertti tuisku
rovaniemi

#22 BB on nähty, jotain muuta tilalle!

04.12.2008 17:01

BB:n tapaiset ohjelmat pitää kieltää kokonaan. Hirvittävää rahastusta koko juttu mukamas äänestyksineen. Tosi-tv on muutenkin suurta huijausta, asiat etenee tuottajien käsikirjoituksen mukaisesti ja nämä itsensä paljastajat, julkisuuden kipeät henkilöt joutuvat lopulta näyttelemään. Julkkiksia he ovat ovat vain tuottajien omistamissa lööpeissä. Kuka muistaa enää entisiä talossa olijoita tai edes voittajia?
Ohjelma ruokkii tirkistelijöitä.
Dawda Kiviharju
Nokia

#23

16.04.2009 08:30

No mut siellä lukee pienellä että ne saa muttaa äänestyksiä joten ei kannata äänestää.
Janne Moilanen
Kempele

#24 HEI

18.06.2009 23:30

Ketä kiinnostaa?!?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.07.2009 20:58