Aamulehti, lopeta Koukkuniemen mustamaalaus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Aamulehti, lopeta Koukkuniemen mustamaalaus.

Sirpa Koivisto
Tampere

#1 aamulehti, lopeta Koukkuniemen mustamaalaminen

14.11.2008 13:17

Olen hoitajana Koukkuniemen vanhainkotiosastolla ja käynyt Aamulehden päätoimittajan kanssa sähköpostilla keskustelua.
Hänen vastauksensa viimeiseen viestiini oli " Hiukan ihmettelen, jos koet että olemme hyökänneet Kokkuniemeä vastaan, kun nimenomaan olemme kirjoittaneet laajasti ja väsymättä, että Kokukkuniemeä ei unohdettais ja sen asiat saatisiin kuntoon. Jos jotain olemme kampanjoineet viime vuosian niin Koukkuniemen puolesta". Kirjoittelut on kääntyneet nyt päinvastaisesti.
Tämän vastauksen johdosta olen lopettanut aamulehden tilauksen 10.11.2008.
Kaikille Koukkuniemeläisiä jaksammista hyvän vanhustyön puolesta!
maaria suomi
Tampere

#2 Irtisanoin tilaukseni

28.11.2008 12:38

Samoin allekirjoittanut irtisanoi Aamulehden tilauksensa tästä päivästä lukien.
Kun itse tekee työtä sydämellään ja aidosta palosta tehdä juuri vanhustyötä, ei jaksa lukea noita keltaisen lehdistön tasoisia törkyjuttuja omasta työpaikastaan.
Olen henkilökohtaisesti tavannut omaisia, jotka ovat halunneet kertoa julkisesti, kuinka hyvää hoitoa heidän omaisensa ovat saaneet meillä, mutta
nämä lausunnot eivät ole lehteen päässeet.
Lehteen pääse sitten jostain syystä se yksi omainen sadasta, jolle kaikki tuntuu olevan pielessä - useinhan heillä takana ovat omat syyllisyydentunteet, jotka sitten projisoidaan henkilökunnan syyttelyksi.
Sirpa Koivisto
Tampere

#3 Aamulehti lopeta Koukkuniemen mustamaalaaminen

28.11.2008 22:44

Hyvät Koukkuniemen asukkaat/asukkaiden omaiset. Parannuksia ei tehdä Aamulehden palstoilla ja toimittajiin olemalla yhteydessä. Ne tehdään yhteistyössä osastojen henkilöstön kanssa.Omaiset,ottakaa rohkeasti yhteyttä osaston henkilökuntaan, erityisesti omahoitajiin. Monta ongelmakohtaa voidaan näin yhteistyössä saada paranemaan käytännön toimintakultuurissa ja sen onnistummisessa. Laitospavelujen tuottajina haluamme olla asukasnäkökulmasta ymmärtäviä hoivaan ja huolenpitoon,lisäksi kaiken ympärillä tapahtuvan erityisosaamisen huomioon ottavia, moniammatillisia päivän jokaisessa työvuorossa ollessamme.
Omaiset ja asukkaiden ystävät olkaa rohkeita ottamaan hoitajiin esisijaiseti yhteyttä,ennekuin annatte Aamulehdelle tilaisuuden tulla puolestapuhujaksenne.
Palvelujen tuottajina meille on tärkänä toiminta-ajatus: tuotamme osastomme asukkaille hyvää, laadukasta palvelua, hoitoa ja huolenpitoa ammattitaitosella henkilökunnalla, elämänkaaren loppuun saakka. Tätä tilaaja, meiltä myös odottaa.
yli 20 vuotta tilajana-enää ei ilmaiseksikaan
Vieras

#4 Aamulehti kokoomuksen maksettua vaalimainontaa

23.09.2010 12:43

Aamulehti on kokoomuslehti.

Taas vaalien alla sataa postiluukusta K-kauppiaiden lahjana ilmaista Aamulehteä kuukaudeksi.

Tämä on Pirkanmaalla tapa ja mielestäni tuettua vaalimainontaa.

Kommentoi adressia