Tokio Hotel Suomeen 2009

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tokio Hotel Suomeen 2009.

Tommi Virtanen
Espoo

#1

05.02.2009 19:37

Kuinka monta näitä adresseja oikein on?
Toni Vallius
Porvoo

#2

05.02.2009 23:25

Adressiin on tullut yhteensä 608 allekirjoitusta 484 eri IP-osoitteesta
Hmm...
Kim Heikkinen
Tampere

#3 Ei näin!

08.02.2009 18:02

Pikkutytöt ei taida tietää että Tokio Hotel ei vaan "tule" Suomeen.
Joten tämmösiä aivan turhia adresseja on turha tehdä!
Sanna-Kaisa Viljanen
Tampere

#4 Juuri näin

08.02.2009 21:48

Ei taida iso mies tietää ettei me näitä tehdäkään sillä mielellä, että tämä adressi olisi se mikä saa heidät tänne. Näiden tarkoitus on ainoastaan osoittaa fanimäärän paljoutta täällä. Kyllä me tiedetään aivan hyvin ettei adressien avulla bändien suunnalla päätetä minne mennään ja koska. Siksi toisekseen, on aina yhtä huvittavaa kun luullaan fanien olevan pelkkiä pikkutyttöjä vain siksi, että he ovat faneista ne, jotka näkyvät eniten asian ulkopuolisille. Sellaisille kuten sinä. Olisi mukavaa, jos tutustuttaisiin edes HIEMAN asiaan ennen kun tullaan niin tietäväisenä "kertomaan kuinka asiat on".

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.02.2009 18:42


Sanna-Kaisa Viljanen
Tampere

#6

09.02.2009 19:56

Sitähän minä yritinkin sanoa. Että me TOIVOTAAN tämänKIN tuovan huomiota Suomen suuntaan, jotta bändi tulisi tänne. Melko varmasti tulevat ihan ilmankin adressia, mutta me halutaan tehdä kaikkemme, että se olisi KUN he tulevat, eikä JOS tulevat. Sitä yritin sanoa ettei me kuvitella, että adressit TAKAA bändien tulon tähän suuntaan vaan että me TOIVOTAAN sitä.

Ja miksi meidän pitäisi ylipäänsäkään selitellä teille ihmisille tätä tai muutakaan adressia? Menkää kyselemään ja ihmettelemään niitä adresseja, joissa ei oikeasti ole mitään järkeä.
Satu Oja
Turku

#7 #7

10.02.2009 16:23

Anteeksi nyt tulee sellaista tekstiä joka ei sovi pienille. :)

Päänne kiinni vitun valittavat miehet! KAI me nyt saamme toivoa että Toio Hotel tulisi suomeen?! Itsekin olen asian eteen tehnyt jotain, olen muutamaan otteeseen lähettänyt Tokio Hotelille linkkiä, jossa on tämä osoite, jotta he näkevät että me haluamme heidät tänne. Jos on jotai valittamista, niin nielkää se, koska täällä käyvät fanit eivät jaksa kun jokainen vastaantulija haukkuu Tokio Hotelia homoiksi, surkeiksi, paskoiksi yms. Joten voisivatko "isot ja viisaat" ihmiset pitää myös ison suunsa kiinni, eikä tarvitse murskata unelmia, jotka voivat toteutua?? Ja näillä sivuilla ei todellakaan ihkuteta Tokio Hotelia, vaan oikeasti koitetaan saada heidät tänne, jotta fanit, jotka eivät voi muuten nähdä heitä, voisivat nähdä heidät, ja kuunnella heidän musiikkiaan livenä, eikä vai cd:iltä.

Vielä anteeksi kielenkäyttö, mutta meni hermot eräiden valittajien kanssa.
Satu Oja
Turku

#8 lisäys vielä

10.02.2009 16:34

Lisään vielä äskeiseen, että meitä faneja on todellakin paljon, sillä 5 päivässä on tänne ilmestynyt 1705 nimeä, jotka kaikki haluavat saada Tokio Hotelin Suomeen.
Ida Päärni
Hyvinkää

#9 Joo painukaa suolle valitajat

10.02.2009 20:17

SUOMI ON KYLLÄKIN VAPAA MAA JA TÄÄLLÄ SAA TEHDÄ VAIKKA SATA TÄLLÄTÄ ADRESSIA NIIN KAUAN KUN TÄNNE SIVULLE MAHTII JA TÄMÄ SIVU ON PYSTYSSÄ!! ETTÄ MENKÄÄ MUUALLE VALITAMAAN JA JOSTAIN MUUSTA kiitos


TOIVOTAVASTI TÄÄ ADRESSI TOIMII :)Ida Päärni
Hyvinkää

#10 Koorjaus yhteen kohtaan

10.02.2009 20:17

Mahtuu*
Heidi Savolainen
Helsinki

#11 Kasvakaa aikuisiks!

10.02.2009 22:51

Ihmiset hei mitä te aattelette ku tuutte tänne aukoo suutanne ja valittamaan asioista joista ette piittaa muuten pätkääkään? Ihan oikeesti jos teit ottaa päähän tää adressi ni älkää laittako nimeenne siihen, sillä se on hoidettu. TH:n pojat on monille suomalaisille todella tärkeitä. Se on yksi meidän unelmista saada nauttia heidän omasta konsertistaan täällä suomessa ei missään muualla. Minkä takia ette mielummin edes YRITTÄISI arvostaa näit ihmisii jotka nimensä tänne laittaa? Ensinäki se on ainut vaihtoehto miten me fanit voidaan auttaa heitä huomaamaan suomen ja tulemaan tänne. Ja että he huomaavat kuinka aktiivisia me ollaan. Jättäkää se vittuilu ja arvostakaa sitä mitä me tehään niinku me arvostetaan niitä jotka tykkää esim. Anna Abreusta vaik me ei siit tykättäiskää. Menkää niille Vihataan th:ta palstoille haukkuu niit, siell saatte rauhas sanoo ihan mitä vaan.

Toivotaan että saadaan pojat pian tänne keikkailee ;)
Heidi Savolainen
Helsinki

#12

10.02.2009 23:04

Nii ja unohtu viell et kaikill on omat mielipiteet kuten kaikki tietää, mut niit pitäis oppii arvostaa :D
Tommi Virtanen
Espoo

#13

11.02.2009 00:33

En minä natseja taikka rasisteja arvosta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.02.2009 15:14


Laura Helenius
Savitaipale

#15 joo

11.02.2009 19:10

Hei älkää tehkö tästä mitään isompaa väittelyä,jooko.
Mun nähdäkseni tää asia on tullu jo aika hyvin selväksi meidän TH -fanien puolesta,että ei jakseta jankuttaa samaa ? :-------)

Ja eihän tästä ole mitään hirveesti tänne valitettukka,ja toivon ettei mitään sen enempää tuukkaan. Että yrittäkää te ihmiset ymmärtää meitä,ketkä näitä adresseja allekirjoitamme ja pysykää poissa näistä adresseista jos ei kiinnosta.
Johanna Hakonen
Espoo

#16 Kuulkaas nyt lapset.

13.02.2009 19:48

Ei pahemmin kiinnosta vaan ÄRSYTTÄÄ.
Tunkekaa nämä adressinne oikeasti sinne nettisivullenne, kun sellainen on kerran olemassa!

Tokio Hotelia kuuntelevat vain alle täysi-ikäiset tai sitten ehkä mahdollisesti henkisesti jälkeenjääneet ihmiset. "Siis niinq siis mä tiiän yhen 18-vuotiaan fanin niinq!!!!11" = täysin typerä perustelu, koska aikuisilla on arvostelukyky, jota teillä ei ilmeisesti vielä ole. Oikeasti hyvillä bändeillä on siis myös paljon aikuisia faneja.
TH:nhan piti tulla Suomeen jo melkein vuosi sitten. Kiittäkäämme tästä laulajan kurkkumätää. :) Eivätpä tulleet, vaikka korvauspäivä tulikin kahteen kertaan ja fanit pääsivät televisioon jonkun surumiittinsä takia. Hahaa, voi tätä vahingoniloa.

"Menkää kyselemään ja ihmettelemään niitä adresseja, joissa ei oikeasti ole mitään järkeä." <--- kuten muunmuassa niitä "TH jakamaan nimmareita" ja "TH:n keikalle kamerat mukaan!1" -adresseja? :)

"Itsekin olen asian eteen tehnyt jotain, olen muutamaan otteeseen lähettänyt Tokio Hotelille linkkiä, jossa on tämä osoite, jotta he näkevät että me haluamme heidät tänne." <---- SUOMEKSIHAN ne nämä toki lukevat :--D Ja varmaan mitään linkkejä edes availevat.
Johanna Hakonen
Espoo

#17

13.02.2009 19:52

Niin, tuplapostaus on erittäin mukavaa.

"Itsekin olen asian eteen tehnyt jotain, olen muutamaan otteeseen lähettänyt Tokio Hotelille linkkiä, jossa on tämä osoite, jotta he näkevät että me haluamme heidät tänne." Varmaan mitään SUOMEKSI lukevat tai linkkejä edes availevat :D

Ja sitten ranskaksi vielä: Va te faire fiche!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.02.2009 21:17


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.02.2009 21:19


Laura Helenius
Savitaipale

#20 oikeesti,

14.02.2009 00:06

Johanna, Saanko mä kysyä, miksi sä tykkäät käydä täällä niin usein kertomassa mielipidettäsi? Mä en usko,että meitä ketään kiinnostaa kuulla,mitä sun päässäs tästä liikkuu,joten vähemmällä vaivalla pääset,kun jätät kommentoimisen väliin. Saatko sä siitä jotain mielihyvää,kun pääset sydämen pohjasta haukkumaan sitä,mistä toiset oikeasti tykkäävät? -Okei,saat. Kai sä itekkin pidät jostain,arvaisin. Jos tiedät miltä tuntuu fanittaa jotain,voit ehkä kuvitella miltä tuntuu,kun lempibändiä tms. haukutaan,ja ehkä _koko ajan_. Tai ehkä sä et ole koskaan pitänyt mistään,siinä tapauksessa oot jääny aika monesta asiasta paitsi pienessä elämässäsi.
Jos sua ärsyttää,miksi sä haluat 'ruokkia' sun ärsyyntymistäs lisää käymällä täällä? Mä yritän kirjoittaa tätä ihanku mua ei ärsyttäisi,vaikka oikeesti,mä en ymmärrä teitä ihmisiä.
Ja miksi adresseja pitäisi tunkea bändin nettisivuille? Mun nähdäkseni ainakin täysin turhaa,kun adresseille on luotu niille tarkoitettu sivusto.
Kyllä,sua varmasti ärsyttää kuulla tätä taas,mutta Tokio Hotelia kuuntelee huomattavan moni muukin ihminen,kuin tytöt vitosen discossa. Ihanaa varmasti pitää meitä jälkeenjääneinä,mutta emmäkä pidä täysin selväjärkisenä ihmistä,joka oikeesti jaksaa kuluttaa aikaansa vihaamaansa bändiin. Emmä tie onko sul jääny lapsuudessa jotain elämättä,elämä potkinu päähän tai jotain,mutta älä pura sitä tänne,kiitos (:
Säkö itse olet todella aikuinen,pätevä ja viisas kun sulla on varaa sanoa noinki "viisaita"" sanoja?
mmMM Joku nätti pilvine päivä ku tajuat,että suu on joskus parempi pitää kii,ni tuu ilmottaa ni saan vaik nauraa.

Tälläne väittely on oikeesti aika turhaa,joten jos sun ei ole ihan välttämättömän pakko vastata,ni älä tee sitä. :--------)
Sori pituus.
Tommi Virtanen
Espoo

#21

14.02.2009 00:25

Älä sinä puhu muiden puolesta. Johannan puheet tuo vähän vaihtelua tänne. Näitä adresseja tosiaan on liikaa ja kuinka monesta näistä on ollut jotain hyötyä? Muuten 1874 allekirjoitusta ja 1353 eri ip-osoitetta?
Laura Helenius
Savitaipale

#22 ,,,,,,

14.02.2009 01:47

Jaa viel vastaan :----'''D
Muiden puolesta? Niissä kohdissa,joissa puhuin 'me',tarkoitin lähinnä meitä,jotka tätä allekirjoitamme.

En voi adressien määrään vaikuttaa,ja näitä samantyylisiä näyttäisi olevan jonkin verran ns. epä-virallisiakin.

Ja ip-osoitteista. Esim. Kirjastojen koneet lisäävät jonkin verran noide lukujen välistä eroa.
Jesse Saario
Tervakoski

#23 rauhaa =D

14.02.2009 01:47

Vaikka olisikin kuinka innokas fani, ei tarvitse alkamaan kiroilla toisen mielipiteiden takia. Niitä pitää kunnioittaa. Itseäni ei kiinnosta Tokio Hotel pätkääkään, en pidä musiikista = sillä selvä. Ei siitä tarvitse alkaa sanomaan että se on se paras bändi. Jokaisella oma mielipide, joko samanlainen tai erilainen.
Tommi Virtanen
Espoo

#24

14.02.2009 10:58

Voin sanoa aika varmasti ,että ette hyödy mitenkään tästä adressista. Tuhlaatte vain aikaanne niin kuin minä. Noin tuhat nimeä ei hetkauta ketään.
jenni vähätiitto
hämeenlinna

#25 Lopettakaa jo!!

14.02.2009 16:28

Hei siis aikuiset ihmiset ajatelkaa ny! me halutaa TH suomee ja me ollaa odotettu sitä bändiä yli vuoden, joten jos teit iha oikeesti haitaa se et me tykätään TH.st ja et se on ees olemas nii älkää valittako meille ja se on ihan sama asia jos me sanottais et vaik metallica haisee suomee asti ja et se pilaa ilman jota hengitän!! KÄYTTÄKÄÄ JÄRKEEE!!

Kommentoi adressia