Anna tukesi Markantalon luottamusmiehelle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Anna tukesi Markantalon luottamusmiehelle.

Pasi Malin
Nurmijärvi

#1 Anna tukesi enemmin Markantalolle


Nyt taitaa tästä olla ihan unohtunut se seikka, että luottari teki väärin eli sen seurauksena on käsittääkseni syntynyt perusteet sille mitä Markantalo teki. Ymmärrän ettei PAM ole halukas tuomaan kaikkia asiaan liittyviä seikkoja ilmi.

Eli itse annan ainakinm tukeni sille, että yritykset toimivat sääntöjen mukaan.

Että sellaista... Lisäksi boikotti mitään paranna vaan pikemminkin voi olla riski sille, että se haittaa tavallisten ihmisten työtä. Olen löytänyt useista paikoista nettiä jo keskusteluja missä ex pamilaiset ovat kertoneet eroneensa liitosta tuon luottarin takia. Asiat eivät ehkä ole niin kuin ne näyttävät...

Vai voisiko sanoa, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Eva Lönnqvist
Nurmijärvi

#4 Annan tukeni enemmin Markantalolle, tee sinäkin niin..


osoite: www.adressit.com/tukesimarkantalolle
jyrki väisänen
oulu

#5 työtuomioistuin ratkaiskoon


"lainaus digitoday sivulta"

PAM: Markantalo
sorkki työvuoroja

PAM:n varapuheenjohtaja Julkusen mukaan poissaolo liittyy ammattiliiton luottamusmieskoulutukseen osallistumiseen. PAM piti kahden päivän koulutuspäivät luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille kaksi viikkoa sitten.

Julkunen kertoo, että Liettilällä oli kertynyt koulutuspäiviä varten yli 30 tuntia. Hänellä oli myös työvuorolistoissa vapaata päivien kohdalla.

– Liettilä kävi tunnollisena ihmisenä kertomassa työnantajalle, että hän osallistuu noina päivinä koulutuspäivillä. Sen jälkeen työnantaja meni muuttamaan työvuorolistoja. Luvaton poissaolo on tekemällä tehty.

Julkunen kertoo, että PAM ei halunnut potkujen yhteydessä turvautua ulosmarssiin.

– Markantalo on niin arvaamaton työnantaja, emmekä halua vaarantaa työsuhteita.

Tapio Niemelä
Jämsä

#6 Perheellämme myös eettiset perusteet ostospaikkojen valinnan suhteen!


Yksi erittäin hyvä tapa vaikuttaa omalta osaltaan ympäröivään maailmaan, on esim. tehdä harkittuja päätöksiä omien kulutustapojen ja ostospaikkojen valinnan suhteen. Meidän perheessämme on yksimielinen kategorinen valinta pois karsituista ostospaikoista, joita ovat mm. Markantalo, Gigantti, Lidl jnpp.. Perusteet ovat seuraavat: joka paikassa missä kauppaa harjoitetaan, haetaan toimintakulttuuri sekä moraalin että juridiikan osalta, sieltä huonoimman puolen ääripäästä ns. "kepillä jäätä koetellen"! Käytännössähän tämä tarkoittaa jatkuvaa toimimista ns. harmaallavyöhykkeellä, johon kuuluu epämääräiset työsuhteet, erittäin pienet palkat millä ei tule toimeen, huono työilmapiiri ja heikko ammatillisenjärjestäytymisen aste. Tällä divide et impera toimintafilosofialla työnantaja ohjailee mielivaltaisesti työntekijöitään. Näistä iso osa on opiskelijoita joille työsuhde on vain väliaikainen ja vain yksi siivu tulosta, joka elämiseen tarvitaan ja joilla kunnon työpaikat odottavat opiskelun päättymistä. Mopen osille tässä pelissä jäävät myyjät jotka haluaisivat elättää itsensä ja perheensä käymällä vakituisessa, kokoaikaisessa ja työehtosopimuksia noudattavassa työpaikassa töissä. Nämä ko. kauppaketjut tarjoavat kaikkea muuta, kuin mitä kunnon työpaikka edellyttäisi. Suurin " myrkky " näille ketjuille näyttää olevan aktiivinen järjestäytynyt työntekijä, joka perää oikeuksiaan ja heidän eliminointiin käytetään kaikki keinot, myös laittomat!

Vaikka itse olen tällä hetkellä työttömänä, ei tulisi mieleenkään mennä mihinkään Markantaloon, sovitan kulutukseni niin että voin asioida paremman statuksen omaavissa liikkeissä. Toimin itse Metallin Komennusmiesten AO 254:n sihteerinä ja vetoan komennusmiestovereihin boikotoikaa näitä paskamarketteja!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Eva Lönnqvist
Nurmijärvi

#9 PAM OTTI SAKOT BOIKOTTIKEHOITUKSESTAAN!!


Sakot tuli suuruudeltaan 6000 euroa eli ei oltu ihan oikeassa tässä asiassa. Edelleen ennen kuin asia ratkeaa lopullisesti minä annan tukeni Markantalolle www.adressit.com/tukesimarkantalolle

Kommentoi adressia