Pienet pojat äidille takaisin!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pienet pojat äidille takaisin!.


Vieras

#1

07.02.2014 08:18

Diabeteskin syynä! Kuitenkin pistoksilla itseään hoitava melkein 68 vuotias diabeetikko saa olla kunnallinen pienten lasten perhehoitaja! Ja asunnon perusteella voisi huostaanottaa parempienkin perheiden ipanat! Seliseli ..

Vieras

#2

07.02.2014 08:21

Tervehdys rakkaat äidit ja isät. <3
Kuten niin monesti ollaan huomattu.
kuinka paljon tapahtuu vääryyksiä Lastensuojelussa.
Minkä ihmeen takia pitää vaikeuttaa perheonnen
säilymistä ja sitä että lapset saisivat olla äitinsä kanssa.
Kuka on sanomaan ja päättämään,
että nyt on oikea ratkaisu viedä lapset sinulta, sinä olet HUONO ÄITI.
Entä sitten lapset,
mitä he siitä ajattelevat.
Niinpä, pitäisi ajatella aikuisten ensin kuin tekee mitään peruuttamatonta.
SUOSITELEN PEREHTYMÄÄN ASIAN VAKAVUUTEEN JA SEURAAMUKSIIN.
Lämmöllä ja Rakkaudella Rami Suonpää

Vieras

#3

07.02.2014 09:36

Taas yksi täysin perusteeton huostaanotto epäinhimillisten sossujen taholta.

Joopa joo...............mitäpä jos tämäkin äiti katsoisi peiliin, niin ehkä ne huostaanoton syyt löytyisivät sieltä.
Tarya

#4 Re:

07.02.2014 10:34

#1: - päihteiden käyttö syynä, lueppa oikein asiat ... olemme ihmetelleet miten insuliini voi olla päihteiden käyttöä, siis perusteeton.

 

Tarya

#5 Re:

07.02.2014 10:37

#3: - jospa sinä itse katsoisit itseäsi peiliin jotta vihdoinkin alkaisit ymmärtämään, että Suomi ei turhasta ole saanut ihmisoikeustuomioistuimelta 74 palautetta sanktioineen kun muilla pohjoismailla on vain 20 luokkaa sanktiot asiasta!

 


Vieras

#6

07.02.2014 11:15


Lastensuojelun on edistettävä lapsen suotuisaa kehitystä ja hyvinvointia. Lastensuojelun on tuettava vanhempia, huoltajia ja muita lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavia henkilöitä lapsen kasvatuksessa ja huolenpidossa. Lastensuojelun on pyrittävä ehkäisemään lapsen ja perheen ongelmia sekä puuttumaan riittävän varhain havaittuihin ongelmiin. Lastensuojelun tarvetta arvioitaessa ja lastensuojelua toteutettaessa on ensisijaisesti otettava huomioon lapsen etu.

Lapsen etua arvioitaessa on kiinnitettävä huomiota siihen, miten eri toimenpidevaihtoehdot ja ratkaisut turvaavat lapselle:

1) tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin sekä läheiset ja jatkuvat ihmissuhteet;

2) mahdollisuuden saada ymmärtämystä ja hellyyttä sekä iän ja kehitystason mukaisen valvonnan ja huolenpidon;

4) turvallisen kasvuympäristön ja ruumiillisen sekä henkisen koskemattomuuden;

Lastensuojelussa on toimittava mahdollisimman hienovaraisesti ja käytettävä ensisijaisesti avohuollon tukitoimia, jollei lapsen etu muuta vaadi. Kun sijaishuolto on lapsen edun kannalta tarpeen, se on järjestettävä viivytyksettä. Sijaishuoltoa toteutettaessa on otettava lapsen edun mukaisella tavalla huomioon tavoite perheen jälleenyhdistämisestä.

Eli mielestäni tässäkin tilanteessa lapset äidilleen ja tarvittaessa tukityöntekijä käymään vaikka viikottain. Kotipalvelutyöntekijä käymään vaikka 2-3- kertaa viikossa.

Vieras

#7

07.02.2014 11:26

Väärillä perusteilla hajoitettu perhe ja pienten lasten mielenterveyden ja onnellisen kehityksen vaarantaminen sosiaalitoimen taholta on epäinhimillistä. Täytyy toimia vihdoin asiassa oikein, muuten ei tunnu siltä, että eläisimme ns oikeusvaltiossa.

Vieras

#8

07.02.2014 11:57

LAPSET TAKAISIN ÄDILLE !!!
Tarya

#9 Re:

07.02.2014 11:57

#6: - tuo kun toteutuisi mutta ei toteudu, siksi me huudamme vääryyden puolesta! vai onko oikeutusta sillä että syitä keksitään jotta perhe vieroitettaisiin toisistaan, sijaisperheen tulojen vuoksi??? emme ymmärrä, miksi nämä viranomaiset SAAVAT jatkaa työtään, jotka harrastavat perheen jälleenyhdistämisen sijaan perheen hajottamista ja vieroitusta... olen jo nähnyt ja kuullut liian monta tarinaa siitä mitä kaikkea on tehty! Jään vaan tässä enää ihmettelemään, että ammattitaidottomuudella tehdyt huostat tulevat vielä maksamaan yhteiskunnallemme tuhottoman määrän enemmän rahaa, kun mielenterveysongelmaisia koitetaan pitää tiellä. no, mistä nämä ongelmaiset tulee - osa tulee niistä jotka on revitty ja vieroitettu perheistään .. ?? en käsitä! Suomi on viranomaisvaltio, jossa kansan pitää totella viranomaista vääristä teoista huolimatta???  vai onko oikein kun lapset huutavat päästäkseen kotiin ja vanhemmat itkevät/tulevat mielenterveysongelmaisia kun lapset on viety! syy: perusteeton huosta kuten olen jo monasti maininnut! viimeksi kuulin kapalossa olleesta kakasta, mikä on  normaalia, ei vauva käy pöntöllä, huostattiin peruste: oli yltä päältä kakassa???

 

 

 


Vieras

#10 Toinen puoli

07.02.2014 11:59

En pidä alkuunkaan siitä että lapsia huostaanotetaan väärin perustein.

Mutta pitäsikö asiasta nähdä myös ne vastapuolen perusteet, jotta kaikki voivat itse päättää onko huostaanotto tapahtunut järkevin perustein. Eli adressin tekijä voisi heittää lainaukset dokumenteista, joissa huostaanottoa perstellaan(oli sitten asiallisia tai ei)

Adressi nykyisellään, jos vaan halutaan ihmisten uskovan mitä toinen puoli sanoo, kertomatta toisen puolen kantaa on aika turha...
Tarya

#11 Re: Toinen puoli

07.02.2014 12:03

#10: - Toinen puoli juu sossujen valheet uskotaan aina kyselemättä oikeudessa, vai mitä sinusta on huostan perusteena, vielä lisäystä: talo järven rannalla, portaat ja uunilämmitys.  Tämän perheen äiti selviää tilanteesta missä sähköt on poikki pakkasella, laittaen ruokaa perinteisellä tavalla ja lämmittäen uunilla taloaan. siinä ei moni kaupungissa elänyt edes pärjää. kuten sossut sanoivat: "entäs sitten jos tulee sähkökatko"? no, oli sähkökatko ja äiti pärjäsi.

 


Vieras

#12 Re: Re: Toinen puoli

07.02.2014 12:05

#11: Tarya - Re: Toinen puoli

Olisi vain kiva kuulla ne sossun perusteet. Kun tähän adressiin halutaan varmaan allekirjoituksia myös henkilöiltä jotka eivät äitiä tunne. Vai onko perusteissa jotain sellaista, jota ei uskalleta kertoa?

 


Vieras

#13

07.02.2014 12:10

Suomesta puuttuu oikeuden laki..onko tuomarit turhaa töissään ja miten lakia ihmusoikeudesta voidaan vääristää....

Vieras

#14

07.02.2014 12:27

En käsitä moista syrjintää? Adolf Einsteinkin oli oppimisvaikeuksinen ja nero! Winston Churtchil oli lukihäiriöinen presidentti! On olemassa erilaisia oppijia ja ystävälläni on lukihäiriö ja saa hoitaa lastaan eikä ole ajokorttia !
vieras

#15

07.02.2014 14:58

Jos tämän adressin allekirjoittaa ainoastaan adressin saatesanoin, menee pohja kaikillta näiltä "palauttakaa lapset kotiin" -adresseilta. Mitään ei kerrota huostaanottoviranomaisten lausunnoista. Aika keppoisin perustein näitä adresseja allekirjoitetaan.

Vieras

#16

07.02.2014 15:06

Lasten on parasta olla äitinsä luona. Apua ja tukea riittävästi arjessa pärjäämiseen. Riittävä apu on se, että lapset pääsee päiväkotiin, niin että Helylle jää aikaa itselleen sekä aikaa toimittaa omia asioitaan päivän aikana. Näin toimitaan yleensä tilanteissa, joissa riittävää tukiverkostoa ole omasta takaa, siis mikseipä nytkin ?! Lapset takaisin äidille ja sassiin !!!
vieras

#17 Niin mikä on tämä vamma

07.02.2014 15:08

Mulle ei nyt ihan auennut se, mikä kehitysvamma äidillä siis on? Tuo ADD ei voi olla syynä. Itselläni on ADD, lapsellani ADHD, eikä häntä ole huostattu, eikä siis missään papereissa lue, että olisi kyseessä kehitysvamma. Myöskään diabetes ei ole kehitysvamma. Mistä tässä siis on kyse?
Tiina S.

#18 Lapset äidille ja sassiin !!!

07.02.2014 15:22

Lasten on parasta olla äitinsä luona. Apua ja tukea riittävästi arjessa pärjäämiseen. Riittävä apu on jo sekin, että lapset pääsee tukitoimenpiteenä päiväkotiin, niin että Helylle jää aikaa itselleen sekä aikaa toimittaa omia asioitaan päivän aikana. Näin toimitaan yleensä tilanteissa, joissa riittävää tukiverkostoa ole omasta takaa, siis mikseipä nytkin ?! Lapset takaisin äidille ja sassiin !!!

Vieras

#19 Re: Niin mikä on tämä vamma

07.02.2014 18:04


Vieras

#20 Arvaapa allekirjoitinko

07.02.2014 18:59

On näköjään muotia nämä huostaanottoadressit nykyään. Sossuämmät hirteen ja kaikki lapset vaan vanhemmille takasin. Oli ne mitä porukkaa tahansa.

Vieras

#21 Surullista.

07.02.2014 20:57

Aika hurjaa olis lähtee allekirjottaan tällästä, kun yhtään ei tiedä millain tää äiti oikeesti jaksaa näistä lapsista huolehtia.. Varmasti hän rakastaa pieniä poikiaan ylitse kaiken, mutta se kun ei aina riitä :(
Tarya

#22 Re: Re: Re: Toinen puoli

07.02.2014 21:30

#12: - Re: Re: Toinen puoli

Olen äidin kanssa puheissa päivittäin. Olen kuunnellut äidin kertomuksia huostaanotosta ja aluksi olin minäkin huuli pyöreänä, miten lapset voi noin vain tulla hakemaan ilman pätevää syytä. en millään uskonut, että tällainen olisi mahdollista. Sossut houkuttelivat Helyä milloin minnekkin antaen aikoja mitä merkillisempiin tutkimuksiin, sanoen Helylle, että saat lapset takaisin.

Hely totteli heitä "hyppäsi niin sanotusti kaivoon" kun hänelle näytettiin porkkaanaa eli lapset. On luonnolista, että rakastava äiti tekee kaikkensa saadakseen lapsensa luokseen takaisin.  Viime joulukuussa Hely pyydettiin psykologin vastaanotolle jossa piti punnita Helyn ja pojan (Matias) kiintymyssuhde, Hely meni.  Paikalla oli sijaisäiti, psykologi ja Hely . poikaa ei näkynyt missään.

Nämä ja monet muut valheet sossuilta ovat aiheuttaneet Helyn lasten poispysymisen äidiltään.

Miksi näitä valheita sitten keksitään, jotta lapset saadaan pidettyä sijoituksessa mikä mahdollistaa tämän sijaisperheen äidin kotona olon omien lapsiensa kanssa (3 omaa), nämä tulothan riittävät mainiosti vaikka perheen elättämiseen.  Siinä perheessä kun isän eli palopäällikön palkka ei riittänyt oman perheen toimeentuloon. niin, on sitä ennenkin tultu vähällä toimeen, vaan ei nyt jos kaveri on sossu.

Tarya

#23

07.02.2014 21:32

#13: -

Suomi on saanut jo ainakin 74 stä tapauksesta sanktioita ihmisoikeusrikkomuksista kun samaan aikaan muut pohjoismaat vain noin 20 tapausta.

Tarya

#24 Re: Surullista.

07.02.2014 21:38

#21: - Surullista.

todella surullista, äiti pärjäisi poikiensa kanssa mutta kun isä lähti - lähtivät lapsetkin. hassu juttu, isä itse ollut laitoksessa ja on kovasti sossujen mieleen puollettuaan huostaanottoa. äiti taasen ei ole allekirjoittanut yhtäkään paperia ja silti lapset pysyvät poissa. vanhempi lapsista kaipaa äitiään ja nyt tapaamisista on FB sivujen pidon takia poistettu viikonlopputapaamisetkin, äidillä enää 1 päivätapaaminen kuukaudessa. tuntuu kuin meistä kukaan ei voi asialle mitään, siksi adressit!

Yritämme tässä siis sanoa, että kansalaisilla ei ole enää oikeusturvaa.  menehän hakemaan perheellesi avohuollon apua niin lapset huostataan kiireellisinä ilman päätöstä.  Tässä tapauksessa äiti ei hakenut apua vaan isä kun olivat vielä avioliitossa. Erosivat heti isän lähdettyä ja silti kaikki kaadettu äidin päälle.

vieras

#25 Re: Re: Surullista.

07.02.2014 22:10

#24: Tarya - Re: Surullista.

Tässäkin tapauksessa valitettavasti tällä julkisella näkyvyydellä (facebook), on ollut vain huonontava vaikutus asioihin. Kun näitä lukee, niin aina mätkäistään se tapaamisrajoitus kun esiintyy julkisuudessa. Tästähän voimme päätellä, että se on kosto sosiaalitoimelta. Vanhempien olisi silti syytä miettiä kumpi on omalle lapselle ja itselle parempi, julkisuus vai lastensa normaali tapaaminen.

Onko tällä äidillä asianajajaa, tai ylipäätään henkilöä joka osaisi neuvoa tässä asiassa. Aina ei suinkaan avohuollon tukitoimet johda huostaan, sitä nyt ei kannata pelästyä.

Kommentoi adressia