Irc-Gallerian uutta ulkoasua vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irc-Gallerian uutta ulkoasua vastaan.

Jere Siekkeli
Tampere

#26 Wanha Irc-Galleria takaisin


Tämä on raiskausta! Tuo uusi vaikuttaa joltain lasten chat huoneelta eikä sitä osaa käyttää!
Antti Rantakolmonen
Kemi

#27 valitettavasti


IRC-galleriasta ei tällä hetkellä voi poistaa tunnuksia. Eikös olekin kivaa! :D
Seppo Autti
Helsinki

#28


Jos jonkun maailma nyt kaatuu tämän uuden ulkoasun takia niin onpahan ainakin naurettava syy.

Tällaisen asian takia adressiin kirjoittaminen on täysin turhaa ja lapsellista. Tukekaa nyt edes jotain järkevää seikkaa, tämä nyt menee jo pelleilyksi.
Noora Karasti
Tampere

#29


En minä sanoisi tuota ihmismäärää(tällä hetkellä 3370) pieneksi... Itse en käytä Galtsua. Mutta Go,go! Joskus ylläpito ei oikeasti ota huomioon normikäyttäjää, vaan jyrää omat juttunsa läpi.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/IRC-galleriaa+py%C3%B6ritt%C3%A4v%C3%A4+yhti%C3%B6+yt-neuvotteluihin/1135249841325

Ei anna kovin hyvää kuvaa...

Suomen oloissa aika iso jo tuo adressi. Eiköhän joku huomaa, jos kymmenen tuhatta ihmistä allekirjoittaa...
Olli Koskimäki
Kemi

#30


Care:'(, uusi huomattavasti parempi. Selväähän se on että alussa esiintyy ongelmia.
Antti Holopainen
Kuopio

#31 Ylläpidon vastaus


"Jos tilanne jatkuu samanlailla ens viikkoon asti, eli että käyttäjät valittaa ja kritisoi uutta ulkoasua niin vanha ulkoasu laitetaan takaisin. Käyttäjistähän tämä on kiinni. Kiitos palautteestasi!"

Kuulostaa hyvältä. Ja vielä Iltalehdenkin juttu tähän väliin.

http://www.iltalehti.fi/digi/2009100610375023_du.shtml
Markus Karjalainen
Salo

#32 ..


Älkää ny viittikö :D Yks tommone suht turha sivusto ja tämmöne kauhee valitus heti päällä :D
Miina Määttänen
Lahti

#33 -.-


toi uus ulkoasu o niiin hirvee, vanha on saatava takas!
Jasmin Pohjonen
Hämeenlinna

#34


tullee tuomakselle aika homma tulostaa tää adressi kokonaisuudessaa, kun allekirjottaneitakin on semmoset 6691kpl : D mutta oikeaa asiaa ajetaan !
jonna sihvonen
tampere

#35 hmh


ihan sama mitä täällä ne ''älykkäät' ihmiset sanoo siitä ettei sillä ulkoasulla ole väliä jne, mutta kun asia on niin, että toi 'irc-galleria'' ei oo enää sama. pienet muutokset ei haitannu esim se että merkintöihin tuli kuvat ja luokittelut jne, ei ne ollu isoja asioita, mutta kun toi ei ole enää galleria. se on ii2 massa paikka. ellette oo huomannu nii kaikki on samaa ku ii2sessa.
ite oon käyttäny irc-galleriaa vasta sen.. 5vuotta, ja ii2sta joku 7, että voin kyllä verrata näitä ja tiedän kyllä et ne alkaa olla samanlaisia..

uutta ulkoasua vastaan!!! mikä vika vanhassa muka oli?
heli kuusisto
turku

#36 ihmeellistä touhua!


Itse sanon, että muutokset ovat joskus paikoillaan, mutta se on eri asia jos muutoksesta tulee ongelmallinen ja muutenki kopio! IRC-Galleria muuttui tämän jälkeen täysin Facebook2 mikä minua ärsyttää sillä mitä järkeä on käyttää kahta samanlaista palvelinta?? TE, JOTKA OLETTE KOKO JUTTUA VASTAAN, MENKÄÄ PORAAMAAN SIITÄ ÄIDILLEINNE, KOSKA TÄNNE ON TURHA TULLA VALITTAA KUINKA SÄÄLITTÄÄVÄÄ TÄMÄ ON YMS. TEITÄ VASTAAN ON N. 8000 IHMISTÄ JOTEN SHUT UP! JA MUUTENKIN, SANONTAHAN KUULUU ETTÄ VANHASSA VARA PAREMPI!
Tuomas Hakala
Adressin tekijä

#37 kiitos kaikille allekirjoittaneille


juu, kyllä saa tulostin laulaa tämän jälkeen, mutta koko adressin tulostan, ja postitan. ja siis, TÄSSÄHÄN EI valiteta uusista OMINAISUUKSISTA, vain ulkoasusta. en minä ainakaan ominaisuuksista halua eroon päästä, esim. kauan kaivattu monen kuvan lisääminen samalla kertaa. mutta ulkoasusta olisi kyllä saanut mukavammankin. ja mitä tässä olen seuraillut, niin aika moni alkanu poistelemaan tunnuksiaan jo
Tuomas Hakala
Adressin tekijä

#38 ja vielä


ylihuomenna viimestään koitan tulostella, katsoo ny miten tää allekirjotusvyöry rauhottuu :)
Otso M
Virrat

#39 Ei muutoksessa mitään mutta vois muuttua paremmaks...


Silläkin ehdolla että vaikutan jäykkikseltä konservatiivilta, olen avoimesti sitä mieltä että uusi ulkoasu on perseestä. Se on epäselvä, turhan räikeä, ja turhan tavallinen. IRC-Galleria on menestynyt Facebookin, Myspacen, Ii2:n ja muiden tällaisten rinnalla olemalla omanlaisensa ja -tyylisensä. Nyt se ei enää ole. Veikkaan että yli 10 % lopettaa käyttämisen.
Niina Sahi
Virrat

#40


Mikä tuossa ulkoasussa nyt on se suurin ongelma? Adressin kuvauksessa sanotaan, että se pilaa IRC-Gallerian, mutta siinä se. Mikä siinä pilaa sen?

Entistä raikkaammat värit vanhan, tunkkaisen ulkoasun sijasta? Erilainen, selkeämpi sivustorakenne? Kertokaa ihmeessä.
Niina Sahi
Virrat

#41


Jahas, Otso ehtikin tuohon väliin sopivasti ja vastasi hieman esittämiini kysymyksiin.

Mutta, mikä tekee ulkoasusta epäselvän? Se on epäselvä tasan niin kauan kuin sitä oppii käyttämään, eikä siihen itselläni mennyt kymmentä minuuttia enempää. Värit taas ovat mielestäni RAIKKAAT, eivät räikeät. Tavallisuuteen en voi ottaa kantaa, sillä en käytä ii2.orgia enkä Kuvake.netiä.

Ulkoasun pitäisi siis olla selkeästi erilainen kuin muiden kuvagallerioiden ulkoasujen, jotta pitäisitte IRC-Galleriasta?
Lotta Räsänen
Siilinjärvi

#42


Mitä haluatte adressilla ajaa? Saada vanhan ulkoasun takaisin?

Mikä siinä on että ihmisten pitää olla uudistuksia vastaan. Aiheesta oli galluppi, eikä uuden ulkoasun vastustus ollut näin suurta. Olkaa hyvä, ihmiset, ja opetelkaa käyttämään uutta ulkoasua. Jos ylläpidon tekemä ulkoasu ei miellytä, ei ole pakko ko. palvelua käyttää! Se on niin yksinkertaista.

Ja Irc-Gallerian uudistukset ovat toivotuimpia ehdotuksia. Nämä uudistukset tehtiin aivan käyttäjiä varten ja heitä ajatellen. Ja mitä te teette? Narisette jostain niinkin "tärkeästä" asiasta kuin ulkoasusta. Olkaa kiitollisia että paikkaa jaksetaan vielä(kin) pyörittää.
Tuomas Hakala
Adressin tekijä

#43


kyllähän noin tuottavaa paikkaa "jaksetaan" pyörittää. *katse kohti sulake oy:tä*
Sampsa Alanen
Riihimäki

#44


No niin, lapsukaiset.

"Muokkaustoimintoa on kehitetty siten, että jatkossa käyttäjät voivat vaihtaa koko palvelun värin ja ulkoasun oman mieltymyksensä mukaisesti."

http://www.iltalehti.fi/digi/2009100610375023_du.shtml

Rauhoittukaas jo.
Ville Koskinen
Vihti

#45 Täh?


"Jos on ininää, niin tulkaa IRCnettiin inisemään face to face." <- Siis lyötkö mua stana irkissä capsilla päähä?
Tuomas Hakala
Adressin tekijä

#46 nii täh


"tulkaa inisemään kasvokkain netissä" loogista, kovin loogista.
Seppo Paju
Suomi

#47


En allekirjoita. Oli tuo ulkoasu parempi kuin vanha kulahtanut.

Anonyymi

#48 Hohhoijaa


On se hienoa, kun nuoriso ei ymmärrä, miten suuresta muutoksesta on kyse. IRC-Galleriassa ei ole muuttunut pelkkä ulkoasu - koko palvelun rakennetta on mitä suurimmalla todennäköisyydellä muokattu huomattavasti. Kyseessä ei siis ole pelkkä kosmeettinen muutos, vaikka pintaa syvemmälle ette näkisikään.

Mikael Tuomisalo
Noormarkku

#49 Ei jaksa ymmärtää


PÄÄTIN POISTAA TUNNUKSENI.
Ei, en siksi että uusi layout olisi huono, tai että muutkaan muutokset olisivat galleriaa huonontaneet. Mielestäni muutos oli hyvä ja tervetullut näin pitkän ajan jälkeen.

Syynä on, että tämän muutoksen, näiden kommenttien, kaikkien allekirjoittaneiden, kaiken galleriassa tällä hetkellä tapahtuvan *ITQPARQ* takia huomasin millaisia ihmisiä galleria on täynnä, teinejä, idiootteja.

Jos joku tuttavistani kuuluu edellämainittuihin ryhmiin, ei minun tarvitse heidän kanssaan kommunikoida.
Petteri Tikkanen
Rauma

#50 aiheeton huomautus.


en tie sit mutta kyl sä muutaman sivun joudut tulostamaan.toivottavasti sulla on lasertulostin :p Teet arvokasta duunia. jatka samaan malliin.

Kommentoi adressia