VASTUSTAMME TUKIEN JA ETUUKSIEN LEIKKAUKSIA!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VASTUSTAMME TUKIEN JA ETUUKSIEN LEIKKAUKSIA!!.


Vieras

#1

26.03.2014 19:32

Väärästä paikasta taas nipistellään. Höpöhöpö hommia tommoset leikkaukset

Vieras

#2

26.03.2014 19:52

Koska nämä omaan napaan tuijottavat päättäjät saadaan kuriin?!!
kustaa tsaari

#3 hyvällä asialla olette

26.03.2014 21:33

ei lisättävää.
Paavo A.

#4 tasapuolista

27.03.2014 05:31

Hienoa että saadaan koko porukka talkoisiin mukaan. Toisaalta taitaa tulonsiirrot tämänkin vesittää. Tuleepahan liikuntaa kun joutuu useammalla luukulla käymään.

Vieras

#5

27.03.2014 11:54

Jos nämä leikkaukset toteutuvat niin en aio hankkia lapsia, hyvä kun itse pystyy elämään saati sitten että pitäis vielä lapset pitäis ruokkia ja vaatteet hommata samoilla tuloilla.

Vieras

#6

27.03.2014 14:52

Mielenosoitus kehitteillä. Facebookissa olevat liittykää ryhmään Mielenosoitus, sieltä lisätietoja. Tarvitaan paljon väkeä, että saadaan vaikutusta johonkin.

Vieras

#7

27.03.2014 20:03

Kyllä käy sääliksi lapset ja lapsien tulevaisuus, kun pieni- ja keskituloisten lapsilisiä leikataan. Myöskään ei ole mitään järkeä leikata työttömiltä eikä lääkkeiden tai hammashoitojen tai lääkärikäyntien kelakorvauksesta. Olisi ollut järkevintä sitoa lapsilisät progressiiviseen verotukseen, jolloin pienituloisimmilla olisi ollut pienin verotus ja tietenkään indeksikorotuksia ei saa jäädyttää. Kohta meillä ei ole enää mitään mistä voisi leikata. Paljon mieluummin verojen korotuksia kuin leikkauksia. Leikkaukset ajavat koko yhteiskuntamme alas.
Tiina Liukkonen

#8

27.03.2014 22:11

Olen samaa mieltä että lapsilisän olisi voinut sitoa tuloihin mutta köyhiltä ei pitäisi leikata.

Vieras

#9

28.03.2014 13:11

Vastustan työttömyysturvan heikentämistä.
Vastustan kansanedustajien palkankorotusta
vastustan lapsilisien leikkausta.
irtisanottu v. 2008

#10 irtisanottu v. 2008

28.03.2014 13:13

Vastustan työttömyysturvan leikkausta
Vastustan lapsilisien leikkausta
Vastustan kansaedustajien palkankorotusta, korvataan lapsilisien korottminen.

Vieras

#11

09.05.2014 10:10

Työministerin pitäisi itse kokea saman mitä vähätuloisena tuntuisi olla.

Jouduin hyvätuloisesta määräaikaisesta työstä työttömäksi, ennen tätä olin pitkään vakituinen toisissa firmoissa. Kassalta heti repeästi ivalliseen sävyyn tokaisi että korotettua etuutta et tule saamaan koska työsi oli määräaikainen ja vielä kehtasi sanoa että saa nähdä onko edes oikeutta ansiosidonnaiseen. Lakimuutos 1.1.2014.. Tämä lakimuutoshan oikein kannustaa ottamaan työttömänä 12 kk:n pestin tai muun kun tilanne on sama taas tuon jälkeen? Tulee mieleen että laki on varmaan tehty sen takia kun kassoilla ja eläkerahastoilla ei ole rahaa kun Kanukit ja iso kenkäiset vetävät ne tyhjiksi.

Terveisin vuodesta 89 maksanut tukia muille ja jotenkin tuntuu väärältä maksaa kun ei saa mitään hyvitystä itse ja tuollaiset ministeri rotat tekevät itsensä Jumaliksi ja vielä kun erotetaan töistä niin joudutaan oikein maksamaan sopeutumis rahaa/eläkettä pari vuotta kun tuli niin paha mieli!

Lapset ja nuoriso etusijalle ja työt pysyttävä Suomessa eikä vietävä Intiaan...

Nimimerkillä kohta vain eduskunnassa on töitä.

Vieras

#12

15.05.2014 16:02

90-lla leikattin sosialiturvasta ja todettiin Eduskuntaa myöten, ettei koskaan enää! Lisäksi kun mentiin Euroopan Yhteisöön sanottiin, että sosialiturva ei heikkene (mm. kokoomus)! Se on Perustuslain vastaista

Vieras

#13

14.07.2014 21:11

Hyvätuloisilta poistettava mahdollisuus yhteiskunnan "avustuksiin"...mm. lapsilisät esim.!

Vieras

#14

21.03.2015 17:14

EU on antanut suomelle huomautuksen nykyisistä jo alhaisista tuista joten mikä järki niitä on jäädyttää kun käskettiin nostaa..?
Väärin että lapsiperheet kärsivät ja sitä myöten ostovoima..
Minäkin ollut aikoinani töissä kun niitä vielä oli

#15 Ei herranjumala...

15.05.2015 19:16

Kyllä allekirjoitin... täällä on tehty kaikki niin hankalaksi nykyään. Ensin viedään tulot(ne vähäisetkin) ja sitten lapset kun ei ole niitä tuloja niin paljoa. Pakko antaa rikkaammille lapset elätettäviksi..... Surullista lapsien kannalta...


Vieras

#16

03.06.2015 19:41

Allekirjoitin tämän adressin, koska Sipilän hallituksen harkintakyky
on pettänyt siten, että se on päättänyt leikata kaikkein pienituloisimpien ja sairaimpien kansalaisten "hengissäpysymisrahoja" ja jättänyt leikkaamatta mm. sellaisilta
kansalaisilta, joiden varallisuus hyvin kestäisi tarvittavat leikkaukset.

Vieras

#17

10.09.2015 06:53

Vastustan näitä leikkauksia, koska ne kohdistuvat pienituloisiin, eläkeläisiin ja lapsiperheisiin. Heillä on ennestäänkin jo elämä tiukilla...
Ottaisivat rikkailta ja hallitus omista tuloistaan ja omaisuuksistaan ensin suurimman osan säästöistä..
Näköjään vielä rahoitetaan ensin noiden pakolaisien hyvät olot Suomessa... ei lainkaan oteta huomioon kantaväestön ahdinkoa !!!

Vieras

#18

09.12.2015 08:49

En hyväksy eläkeläisten indeksikorotusten poistamista, koska eläkeläisten elinolosuhteet vaikeutuvat, eläkkeet ovat tavallisilla ihmisillä pieniä. Eläkeläisten kotona asumista pitäisi tukea, eikä vaikeuttaa. Kaikki eivät saa asumistukea ja velkaakin on.

Vieras

#19

09.12.2015 08:56

En hyväksy eläkeläisten indeksikorotusten poistoa, eläkeläisiä ei saa entisestään kurjistaa.

Vieras

#20

01.02.2016 16:25

Törkeää ahneutta. Kyllä rikkaat ja työllisetkin voisivat osallistua talkoisiin. Nyt työttömät, eläkeläiset. , sairaat, lapsiperheet.ja opiskelijat saavat tuta hallituksen suunnittelemat leikkaukset . Köyhät kyykkyyn ja osakkaille enemmän osinkoja. ..
Pekka Puupää

#21

08.04.2016 09:25

Täällä Suomessa suoritetaan leikkauksia tuloista ihan vain sen takia, että esim. saadaan Tampereelle raitiovaunulinja tehtyä tai suunniteltu Turun koko verkosto raitiovaunu linjoja joka puolestaan maksaisi jopa 5 miljardia euroa eli jonnin joutavaa pask##.

Täällä Suomessa leikataan myös sen takia tuloja esim. pienituloisilta, että herrojen taskuun tulisi enemmän rahaa kun kerran isot tulot eivät riitä heille elämiseen kun asutaan leveästi ja on kalliimmat autot.

Täällä Suomessa leikataan tuloja ihan vain senkin takia, että saadaan rakennettua no mitä ikinä halutaankin rakentaa veromaksajien tuloilla jotka leikkauksilla on saatu kokoon.

Köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuvat ja siltikkin päättäjät ihmettelevät, että miten kummassa köyhyysrjan alapuolella olevat tulee toimeen, no se on ikään kuin pakko tulla toimeen vaikka sitten leipäjonossa olemalla, että saisi edes leipää vatsaan kun kerran herrat eivät välitä miten pienituloisella menee vaan se on tärekeää, että voidaan leikkaamalla leikata kuten esim. ensin annetaan etuja ja sitten seuraavana vuotena otetaan huomattavasti enemmän pois, ensin se annettu ja päälle vähän extraa, että saataisiin halutut eurot kokoon joilla voitaisiin sitten toteuttaa mitä nyt ikinä halutaankin kuten esim. alussa mainitut asiat.

Muutamia vuosia sitten ministerit tekivät testin tv:ssä, että miten tulee viikon toimeen työttömyystuella ja olisvat lopuksi kummissaan, että niin vähän jää rahaa työttömälle elämiseen, mutta mitään he eivät ole oppineet siitä vaan törkeästi leikkaavat siitä vähästä mitä ollaan annettu ihmettelemättä yhtään enään, että nyt sitten jääkin entistä vähemmän elämiseen rahaa, päälle vielä voidaan nostelle ruuan hintaa plus muuta kivaa, että saataisiin euroja lisää kokoon jolla sitten voidaan toteuttaa mitä ikinä halutaan saamatta valtion velkaa yhtään alemmas eli maksettua sitä pois joka Suomeksi tarkoittaa sitä, että takapuoli edellä ollaan ministeriössä menty puuhun ihan latvaan asti ja nyt sitten odotellaan koska se latva sitten katkeaa joka tarkoittaisi sitä, että silloin olisi asiat niin huonosti, että oksat pois.

Se ei auta yhtään, että Suomi eroaisi EU:sta sillä silloin kävisi niin, että jos markka palaisi takaisin tippuisi kaikki tulot ja hinnat niin, ettei erosta olisi minkäänlaista hyötyä sillä ei olisi köyhillä yhtään sen enempää rahaa kuin euroaikanakaan eli plus miinus nolla olisi hyöty ihan samalla lailla kuin ennen EU:ta eli ennen vuotta 2002 joten silloinkaan eivät päättäjät oppisi yhtään mitään vaikka eottaisiin EU:sta joten mitä tästä opimme?.....Emme sitten yhtään mitään oli päätökset mitä tahansa niin aina mennään sata metriä siksakkiin eli joskus on asiat hyvin ja sen jälkeen huomattavasti pahemmin ja niin on aina mikäli ei tehdä radikaalia muutosta.

ville

#22 Piilo Natsit vallassa

08.12.2016 06:10

Leikkaukset ovat jatkuneet yli kaksikymmentä pitkää vuotta,eikä loppua näy.

Leikkausten syy on liittyminen Euroon .

Suomen veivät Euroon ilman kansan äänestystä: Tiedon annolla,,,!

Sauli Niinistö sekä Paavo Lipponen  !

Molemmat herrat tulis viedä ..Valtakunnan oikeuteen vastaamaan kansalle pahoista teoistaan.

MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ SUOMEN KANSA ENSIN SKE:*TÄ ! HEIL HITLERIT VAAN KAIKILLE !

#23 ☩ (卐) ϟϟ :={

06.03.2020 06:49

         <ϟϟ>         

 

          ()          

 

ON SE VITU KU VITU...

 

SOMALIT SAA ILMASTA RAHAA JOKA KK. 3000€ (3DONAA) TILILLE JA MEIKÄ EI SAA KU 400€

 

... JA NY EI OO TUKLLU SITÄKÄÄN

 

[SANOVAT VIELÄ ET SINÄ RASISTI , SINÄ RASISTI!]

 

KU VAATII OIKEUKSIAAN !

 

 

ON SIINÄ MEILLÄ HALLITUS VITU !

 

 

EU ERO !

 

MARKKA TAKAS !

 

MUSUT JA MATUT VITUUN !