Pikisaaren virkistysalue säilytettävä Nousiaisten kunnalla

Maritta Lehvonen
Nousiainen

#1 Väärä toimintatapa paikata kunnan kuralla olevaa taloutta ?

31.01.2010 11:54

Toki ymmärrän, että kun kunnalla menee taloudellisesti heikosti, pitää keksiä keinoja parantaa tilannetta ja rahaahan silloin tarvitaan. Pikisaaren myyminen tuntuu kuitenkin lyhytkatseiselta ajattelulta jonka seurauksena sisämaan kunta menettäisi ikiajoiksi korvaamattoman upean merenrantapaikkansa !

Kaikki kuntalaisille tarjottavat palvelut eivät voi tuottaa suoraa taloudellista hyötyä, mutta minkä hyödyn kuntalaiset saavat virkistäytymisen muodossa hienohiekkaisella, kulttuurihistoriallisesti upealla alueella olevalla rannalla ? Terveyttä - iloa mieleen ja hyvinvointia ruumiiseen.

Jos Pikisaaren myynnistä järjestettäisiin kuntalaisäänestys voin olla hyvin varma lopputuloksesta - ei sitä haluta myydä !

Toivon todella, että kunta keksii muita keinoja kuralla olevan talouden helpottamiseen kuin Pikisaaren myynnin. Sen sijaan Pikisaaren olemassaoloa ja sen palveluja tulisi mainostaa paremmin ! Meidänkin perheellä meni aika kauan ennen kuin tajusimme tuon upean paikan olevan NOUSTELAISILLE tarkoitetun. Vasta viime kesänä aloimme siellä varsinaisesti käydä ja haaveilimme jo tulevasta kesästä ja rannan aktiivisesta käytöstä jonka yhteydessä on aina hieno käydä myös Louhisaaressa.

Järkeä ja malttia päätösentekoon toivoen,

Maritta Lehvonen,
kahden lapsen äiti Nousiaisista
Marika Viitanen
Askainen

#2 Tarkennusta, kiitos!

01.02.2010 15:02

Tästä tekstistä ei käy ilmi onko Maskulla erityisiä myyntisuunnitelmia omalle osuudelleen vai ovatko molemmat kunnat myymässä aluetta. Voisiko saada tarkennusta, kiitos! Vaikuttaa varmaan joidenkin allekirjotushaluun. Itselleni on kyllä ihan selvää että täällä Askaisten pikkuperäkylässä saadaan pärjätä omillamme kuntaliitoksen myötäkin. Kiitos että tästä on tehty adressi!
Petteri Paananen
Adressin tekijä

#3 Maskun osuus

02.02.2010 08:18

Maskun kunta ei ole ollut kiinnostunut Nousiaisten osuudesta, kun asiaa oli heiltä tiedusteltu. Nousiaisten osuus on 9/10 ja Maskun osuus 1/10. Myyntiin ovat menossa, mikäli päättäjiä ei saada "heräämään" asiassa.
timo antola
nousiainen

#4 maskun osuus

15.02.2010 14:17

ajetaan mielummin asaa siihen suuntaan että ostetaan maskun osuus
ja eiköhän kunnalla olisi vakka metsiä ja rakennuksia myytäväksi ensin ja ostajia voitaisiin etsiä vakka omasta kunnasta
mutta valtuusto väen ei sopeisi itse ostaa tai myydä
Petteri Paananen
Adressin tekijä

#5 Maskun osuus

18.02.2010 09:41

Palaamme neuvottelupöytään ja kuulemme Maskun ehdotuksen. Epäilen, että molemmilta kunnilta LÖYTYY tahtotilaa lähteä kehittämään aluetta. Silloin nykyinen omistustila säilyy. Mikäli Maskun kuitenkin päättäisi luopua alueesta, on oma ehdotukseni silloin 1/10 osuuden hankkiminen Maskulta Nousiaisille.
nino jarpa
askainen

#6 ei saa myydä

23.02.2010 18:54

nuorilla ei ole enää mitään jos pikisaari myydään
Petteri Paananen
Adressin tekijä

#7 Kiitos adressin täyttäneille tai sen lähettäneille

23.03.2010 12:19

Tällä hetkellä yli 750 henkilöä on antanut mielipiteensä Pikisaaren virkistysalueen säilyttämisen puolesta. Kiitos siitä kaikille! Vien tätä vahvaa kannanottoa eteenpäin ja pyrin varmistamaan, ettei aluetta tulla myymään. Pikisaarta tulee jatkossa kehittää ja sen "tietoisuutta" kunnan virkistysalueena tulee lisätä.
"Lyököön jatkossakin Pikisaaren rantaan vapaa aalto kaikille kuntalaisille!"
Petteri Paananen
Adressin tekijä

#8 Nousiaisten Kotileipä la 8.5.2010 kello 10.00 - 14.00

27.04.2010 08:12

TERVETULOA Pikisaaren puolustajat Nousiaisten Kotileivän eteen lauantaina 8.5.2010 kello 10.00 - 14.00 kaffelle ja pullalle. Keskustellaan yhdessä, millä tavalla Pikisaaren ainutlaatuista virkistysaluetta tulisi kehittää ja markkinoida. Lämpimästi tervetuloa!
Ainoa kansalainen jolla on Askaisten veri!
Vieras

#9 Pikisaaren puolesta

01.06.2010 20:08

Pikisaarta ei saa missään nimessä myydä pois koska sitten ei ole virallista virkistyspaikkaa  paitsi mannerlahti mutta se ei ole uimapaikka vaan leirintäaluetta!

 

 

Petteri Paananen
Adressin tekijä

#10 Pikisaarta ei myydä, päätös on tehty!!!

21.06.2010 21:20

Se on nyt MEIDÄN! Nousiaisten kunnanhallitus on tänään maanantaina 21.6.2010 päättänyt olla myymättä ainutlaatuista Pikisaaren virkistysaluetta. Tahdon nöyrimmästi kiittää Teitä kaikkia Pikisaarta puolustaneita. Yhteistyöllä Me saimme alueen pelastettua kuntalaisten vapaasen virkistysaluekäyttöön jatkossakin.

Seuraava työ olkoon alueen kehittäminen kuntalaisten tarpeita paremmin vastaavaksi. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Vielä kerran, Lämin kiitos Pikisaaren puolesta!