Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen.

Mikko Saari
Vantaa

#151

10.02.2009 11:49

"Meillä ei ole oikeutta sekoittua muun valtion politiikkaan. Muslimien mielestä alkoholia pitäisi kieltää ja mitä mieltä olisitte jos lähiidästä rupeaisi tulemaan vetoomuksia missä vaaditaan suomalaisten kieltävän oluen myymisen? Suurimmassa osassa maailmaa naidaan lapset pois ennenkuin he täyttävät 10 vuotta joten en näe mitään äärimmäistä tässä puolueessa vaikka en yhdy heidän mielipiteisiin."

Hyvä vastaus Janilta. Veikkaan että jos tällainen puolue yrittäisi rantautua Suomeen, äänestäjät käyttäisivät mahdollisuuttaan äänestää katoilta. Mutta vieraan vallan politiikkaan meillä ei ole sanomista. Kautta aikojen, liikuttiimpa missä tahansa, ihmiskunta on osannut protestoida vääryyksiä vastaan ja yrittänyt kaataa hirmuhallintoja. En jotenkin usko että hollantilaisetkaan katselevat mitä tahansa menoa loputtomiin, viimestään siinä vaiheessa kun oma lapsi joutuu raiskatuksi ja tekijää ei voida tuomita koska lapsen kanssa seksuaalinen teko on laillista, tuollainen puolueen irvikuva voi hävitä hyvinkin nopeasti. Sääli jos menee siihen pisteeseen joskus, mutta on parempi antaa jokaisen korjata itse omat tyhmyydet.
Jukka Siikanen
Hyvinkää

#152 Tietoa?

20.02.2009 13:17

"Tuskin kukaan tässäkään keskustelussa hyväksyisi esim. 9-10- vuotiaan lapsensa seksuaalisia kanssakäymisiä 30-50- vuotiaan aikuisen kanssa, vaikka Lapsi itse Haluaisi niin! Syy, miksei: Sillä TERVE lapsi Ei haluakaan!"

Oletko lääkäri? Diagnosoi sitten sellaiset lapset, mikä sairus heillä on.
Ismo Laitela
Helsinki

#153 ☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭&#

07.04.2009 16:00

☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭
Eiköhän mielipiteeni tullut tuosta selville...
☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭
Sami Kurvinen
Helsinki

#154

30.06.2009 00:19

Ajattelin tässä perustaa väkivaltapuolueen joka ajaa väkivaltaisten (huume)hörhöjen asiaa. Toivon että vaimojen, lapsien ja vanhuksien hakkaamisesta tulee sallittua ja suorastaan suositeltavaa. Ajattelin ajaa baaritappelua viralliseksi olympialaislajiksi, on se sen verran hauskaa touhua.

Jokaiselle aviomiehelle kotiin 3 pulloa Koskista, vasara ja pienillä metallipiikeillä varustettu ruoska. Opettajille oikeus hakata lapsi verille jos tämä ei tottele. Oppilaalle oikeus hakata takaisin. Jokaiselle raiskaajalle annetaan ilmaiseksi puukko. Riitojen ratkaisemiseen pikkulapsille (3-8) annetaan rikottuja tuttipulloja, esiteineille (9-13) Molotovin cocktaileja ja siitä eteenpäin (14-) moottorisahoja sekä lamauttimia.

"Kuivana kakkoseen" ainoa sallittu "asento". Masokisteistä tehdään kansanedustajia ja sadisteista opettajia (tosin ne ovat jo nyt näissä vakansseissa :/). Ainoa sallittu itsemurhatapa on jonkun muun toteuttama.

Sanoisin että puolue tulee menestymään hyvin sillä mahd. kannattajia on Suomessa PALJON.

Ja sitten tiedoksi kaikille vajokeille: älkää ottako liian vakavasti, kyseessä on näiden pedofiilien puolustajien kustannuksella tehty vitsi. Tosin väkivaltapuoluekin olisi järkevämpi kuin pedofiilipuolue.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.07.2009 20:50


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.07.2009 20:53


Oula Lintula
Tampere

#157 Kurviselle ja Saarelle kysymyksiä

05.08.2009 06:30

Kurvinen: mitä tarkkaan ottaen ajattelit puoluehankkeellasi sanoa?

Sanoit, että se on vitsi, mutta en oikein ymmärtänyt, missä se vitsi oli. Siinäkö, että sinulla on oikeus tällainen puolue perustaa? Jos kyllä, niin eihän se ole vitsi, vaan aivan totta.

Vai oliko vitsi siinä, että et kannata pedofiilien aatetta? En ymmärrä, miksi senkään pitäisi olla vitsi. Minä en kannata, enkä sitä varten tarvitse mitään uutta väkivaltapuoluetta - nykyisissä on aivan riittävästi valinnanvaraa.

Saarelle vielä kysymys: miksi erimielisyyttä pitää ilmaista väkivalloin - oletan katoilta äänestämisen tarkoittavan sitä? Miksei riitä se, että osoittaa tukensa jollekin olemassaolevista puolueista - käsittääkseni mikään niistä ei kannata pedofiliaa?
Antti Hartikka
Espoo

#158

05.08.2009 14:05

Millä perusteella tuon puolueen voisi kieltää lailla? Koska se on moraaliton? Koska se yrittää muuttaa lakia? Koska Hitler?

Totuus vaan on sellainen että vaikka he yrittävät ajaa sairasta lakia läpi, heillä on oikeus siihen. Miksi pitää kieltää? Eikö voi luottaa kansalaisten moraalintajuun edes sen vertaa että kansa ei äänestä pedareita? Sitä paitsi lakihan perustuu juuri kansalaisten moraalintajuun, MUTTA se perustuu myös yksilön suojelemiseen. Eli te jotka luulette että suojaikärajan laskeminen sallii raiskaukset, mitä kettua? :D
Ihmiset tuntuu muutenkin sekoittavan pedofilian ja lasten hyväksikäytön turhan helposti. Vaikka joku keski-ikäinen fantasioikin siitä 14-vuotiaasta teinistä eitarkoita suoraan että hän olisi rikollinen tai mielenvikainen. Asiat menevät laittomiksi ja sairaiksi jos oikasti menee sinne ylä-asteen pihaan puskan taakse veivaamaan iltapäivällä.

En ole todellakaan tuon puolueen kannalla mutta jos kuviteltaisiin että suojaikäraja laskettaisiin 12 ikävuoteen, menisi se sinänsä laittomaksi, koska sen ikäinen tuskin osaa tehdä mitään järkeviä päätöksiä koskien seksielämää.

Hajotkaa demokratiaan missä kaikilla on oikeus vaikuttaa :)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.09.2009 13:23


Joni Heikkilä
Oulu

#160

25.10.2009 17:36

Siis mitä hevilettiä? Ei kai tuollaista voi sallia! Allekirjoitan hymyissä suin
Henri Kent
LAHTI

#161 mitä se meille kuuluu

13.11.2009 22:55

mitä nyt jossain hollannissa, mitä väliä! ja lisäksi kannatan sitä että jotkut tekee omia erikoisia puolueita kuten esim. Piraattipuolue. Miksi kaikkien pitää kuulua johonkin tylsään jättiläis byrokraatti puolueeseen joka ei tee millekkään
mitään!
Tertsi _
Hyvinkää

#162

19.11.2009 16:00

Tässä nyt yritetään rajoittaa noiden ihmisten vaupautta olla sitä mieltä mitä haluavat. Moraalisesti puolueen tavoitteet saattavat olla köh. hieman kyseenalaisia, mutta se on heidän oma asiansa. Suomessa pedofiliaa tuskin koskaan laillistetaan, joten kukkatädit ja muut moralisoijat voivat olla ihan rauhassa. Hyvä niin.

EN allekirjoita.
Tertsi _
Hyvinkää

#163

26.11.2009 15:58

Eivät näytä nämä allekirjoittajat olevan perillä koko puolueesta. En ole itsekään, mutta sen tiedän, ettei siellä raiskauksia hyväksytä. Joten nuo lasten raiskaus -jutut ovat täyttä tuubaa.
Mikael Vuorinen
Helsinki

#164 hehe

11.12.2009 13:47

suurin osa ihmisistä on heteroita ja heidän seksuaalinen mielenkiinto kohdistuu vastakkaisee sukupuolee. se on aika tärkeetä lajin selviämisen kannalta. eli se on NORMAALIA.

no onko se normaalia että ihminen on homo? no ei ole mutta se on sallittu.

en tajuu miks kiinnostus alaikäsiin lapsiin on yhtäkkiä sairasta mut homous ei.

tällä tarkotan sitä että ihan oikeesti ne pedofiilit on mun mielestä tasan yhtä/tasan yhtä vähän sairaita ku homotki.

allekirjotan
Mikael Vuorinen
Helsinki

#165 ja huoh

11.12.2009 13:52

homot kuuluu tähän keskusteluun iha oikeesti aika oleellisesti.

EI TIETENKÄÄ PEDOFIILIT SAA JYYSTÄÄ LAPSIA MEISSELILLÄ PERSEESEE

...mut ne haluis tehä nii, niiden seksuaallinen mielenkiinto kohdistuu lapsiin

''miehen seksuaallinen mielenkiinto kohdistuu mieheen'' -hyväksyttävää
''miehen seksuaallinen mielenkiinto kohdistuu lapseen'' -täysin sairasta

evoluution kannalta homous taas on haitta sillä tavalla, että vain heterot voivat lisääntyä.

Antaa homojen olla rauhassa , ja pedofiilien niin kauan ku ne ei oikeesti koske niihin lapsiin

hyi helvetti muaki ällöttää ajatus vanhasta miehestä ja nuoresta tytöstä.

mut ei ne vaa oikeesti voi sille mitää.

--
mielipiteet ja kiinnostukset saa olla vapaita, teot ei
Kimmo Tamminen
Suomi

#166

29.12.2009 11:15

Notta, ainahan hihhuleita on piretty. On se kuitenkin niin väärin.

http://www.yle.fi/alueet/keski-pohjanmaa/2009/12/maallikkosaarnaaja_kaytti_lapsia_hyvakseen_vuosikausia_1321449.html

eli

Lestadiolaisen maallikkosaarnaajan epäillään käyttäneen lapsia seksuaalisesti hyväkseen vuosien ajan Pietarsaaren seudulla. Österbottens Tidningin mukaan asiasta jätettiin rikosilmoitus marraskuussa. Tutkintaa ei ainakaan toistaiseksi käynnistetä, sillä tekijäksi epäilty kuoli vuosia sitten.

Sanomalehti Österbottens Tidningin mukaan miehen uhrit olivat nuoria poikia.

Rikosten tai uhrien tarkan määrän selvittäminen olisi vaikeaa, koska tapauksista on kulunut jo niin pitkä aika ja teoista epäilty maallikkosaarnaaja kuoli 80-luvun loppupuolella. Rikoskomisario Ove Storvallin mukaan ainakaan toistaiseksi poliisille jätetty ilmoitus aiheuta poliisitoimia.

Poliisi toivoo, että uhrit saisivat asianmukaista terapia-apua.

Yksistään Pietarsaaren polisille jätetään vuosittain kymmenkunta ilmoitusta pedofiliaepäilyistä. Usein ilmoitus tulee sosiaali- tai terveysviranomaisilta. Määrä on kasvussa ja myös viranomaisten valmius tarttua tapauksiin on poliisin mukaan parantunut.
Veli-Pekka Nousiainen
Espoo

#167 Demokratiaako?

07.02.2010 15:00

Haloo!
Eikö siis saisi olla ERI mieltä Hollannin pedofiliapuolueen perustamisyrityksistä. Tällä tarkoitan asian VASTUSTAMISTA.
Demokratiaan kuuluu myös vastustaminen kun joku tekee ehdotuksen josta ollaan eri mieltä.
Aivan samoin aikoinaan sanottiin homoudesta ettei se koskaan tule pääsemään "läpi", mutta enemmistöä ei tarvita juuri liberaaliajattelun takia ja nyt ollaan jo homoliitoissa ja "kirkko"vihkimenenkin on tulossa.
("kirkko" siksi ettei oman opinkirjan (Raamatun) vastaisia ajatuksia levittävä ja ihannoiva organisaatio ole kirkko)
Aivan samoin muutkin perversiot leviävät.
Pedofiliasta voidaan nyt luulla ettei mitään hätää ole,mutta useissa arabimaissa seurataan Muhammedin esimerkkiä pedofiliasta muka avioliittoina.
Olen kaikkea seksuaalisairauksien laillistamista sekä tauti- ja rikosluokitusten poistoa vastaan

Alla esimerkkiviesti
_________________________________________________________
#52
Arvoisa Matti Vestala

MIETI ITSE

Sinun kirjoitustasi seuratessa ei voi kuin ihmetellä asennettasi.

Ennen kuin puhutte asiaa vastaan, mieti hiukan tilannetta, aivan niin, aivoja saa käyttää.

Tässä ei ole kyse siitä, kuinka iljettävää on seksin harrastaminen lasten kanssa, tässä on kyse siitä, että ihmisillä tulee olla oikeus hakea muutosta asiaan, mihin eivät ole tyytyväisiä - se on demokratian perusoikeus! Oli asia kuinka vastenmielinen, kuinka moraaliton ja saatanan keksimä sinusta, on kuitenkin jokaisella oltava oikeus ajaa muutoksia asioihin, joita he pitävät tärkeinä.

Edelleenkin: Ajatellaanpa, että puolue pääsee Hollannin parlamenttiin ja saa suuren äänivyödyn - 90% Hollantilaisista on äänestänyt sitä ja silmät kiiluen hurraavat sen ajamien asioiden puolesta. Tätä ei tule VARMASTI koskaan tapahtumaan, ihan vaan nykyisten moraaliarvojen takia, mutta kuitenkin, JOS. Eli hollantilaisista äänioikeutetuista 90% olisi antanut äänensä heille. Se olisi HOLLANNIN KANSAN TAHTO. Hollantilaisia on pirusti enemmän kuin suomalaisia, tulisiko meillä silti olla oikeus kieltää, tai ylipäätänsä edes paheksua heidän päätöksiään?

Ei, en todellakaan pidä lapsiseksiä hyväksyttävänä, ja mainitsemasi esimerkkikin oli raiskaus. Ei tämä puolue edes aja lasten raiskaamisen hyväksymistä - tunnista ero. YMMÄRRÄ, arvon puupää - kyseessä ei ole se, että ajan tämän puolueen asiaa tai toivon edes sen saavan kannatusta - kyseessä on se, että JOKAISELLA tulee olla oikeus ajaa MITÄ TAHANSA asiaa ja kansalla tulee olla oikeus seistä sen takana, jos haluaa.

Mieti, avaa silmäsi, tajua - ymmärrä ero!
Juho Loijas (Mänttä, 29.5.2007 01:06)
Oula Lintula
Tampere

#168 Asia on loppuunkäsitelty

16.03.2010 12:15

PNVD on lopettanut toimintansa. Puolue ei saanut kerättyä riittävästi kannatusta vaaleihin osallistumista varten.

Näin siis asia ratkesi ihan demokraattisen prosessin hengessä. Kaikki hyvin?
Neutiquam Erro
Ostia Carelorum

#169 Kansandemokratiaa?

17.04.2010 01:24

Huhhuh ku on fiksuu porukkaa täällä. Eletään demokratiassa ja joku puolue halutaan kieltää :D. Tulee vähä mieleen se ku Suomen Kannabisyhdistykseltä evättiin yhdistyksen asema koska se oli "hyvien tapojen vastainen". Sensuuri rulz! Toivottavasti kukaan ei saa enää yrittää muuttaa lakeja, nehän ovat sentään täydellisiä ja ainakin Jumalan johdatuksella laadittuja!

Hoc tempore obsequium amicos, veritas odium parit
Ville Honkala
Seinäjoki

#170

23.04.2010 18:44

Lapsipornosta ollaan tekemässä uutta hullunmyllyä ja hysteriaa kun huumehysteria alkaa olla aikansa elänyt. Valvonta- ja holhousväki tarvitsee sellaisia keinoja hallitakseen tyhmiä massoja. Ihmisoikeuksista ei niin väliä kunhan ollaan riittävän tekopyhiä että hallituspaikka irtoaa. Näissä kyttäys- ja hurskastelukulttuureissa joissa elämme on asioita joissa sallitaan vain yksi mielipide. Henkilökohtaisesti en niin välitä mitä laki sanoo näistä asioista, alaikäiset eivät kiinnosta mutta on ristiriitaista että 16-vuotiasta saa panna muttei kuvata. Jos lakia tulkitaan niin kuin se on kirjoitettu niin tulee järjettömiä tilanteita eteen. Ajatellaanpa nuorta seurustelevaa paria jossa molemmat ovat aluksi 15-vuotiaita. Toinen on pari kuukautta toista vanhempi. Kun vanhempi täyttää 16 vuotta, muuttuu hän rikolliseksi. Sekaantuu alaikäiseen. Ovat samanikäisiä mutta laki soveltuu käytäntöön yhtä hyvin kuin Liisa Ihmemaassa eväiksi elämään. Ei mikään ihme kun on akka- ja ukkovalta ja nuoremmatkin ovat luopuneet itsenäisestä ajattelusta.
Hippie

#171 Turhaa

03.07.2010 17:34

Jos puolueen jäsenet ovat tällä kannalla niin sitten ovat. Vaikka suurin osa ihmisistä ei heidän mielipiteistänsä välittäisikään, ei se tarkoita että sananvapaus voitaisiin röyhkeästi heiltä riistää. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja niin edespäin, lopulta äänestäjät saavat kuitenkin päättää, mikä on oikein ja mikä väärin.

CHRISTINA TZORA
Vieras

#172

08.07.2010 13:09

It is a shame... let them grow up and decide.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.08.2010 14:29


Taistelija
Vieras

#174 Pesäpallomailat esiin pedofiilejä varten.

21.10.2010 14:54


Huput päähän ja erikois käsittely pedofiileille.
Vankiloissa ovat pedofiilit nolla tasolla.
Kovatasoisissa vankiloissa ovat kovat lait.
Allahin pikku tonttu
Vieras

#175 Ko. puolue on jo lopetettu

26.10.2010 05:44

Olisi jo aika sulkea tämä adressi, koska ko. puolue on jo aikaa sitten lopetettu.