Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Aatami5

/ #316 Yksi täydellisen itsepetoksen muoto

20.03.2013 05:28

"Yksi täydellisen itsepetoksen muoto
Kuulin tarinan, joka on tapahtunut Säkylässä. Kani, joka luuli olevansa kana. Kani eli kanojen kanssa ja alkoi kuvittelemaan olevansa kana: istui orrella, söi kuin kanat ja käyttäytyi muutenkin kuin kana.

Mitä, jos peilaamme tämän homoseksualisuuteen. Eli luulla olevansa jotain, mikä on täysi mahdottomuus. Homot ja lesbot luulevat, että voivat kasvattaa lapsia kuten heterot. He vain elävät parisuhteessa kuten heterot ja loppu onkin täysin kanin kanana olemista. Miten muka nainen voisi olla isä tai mies äiti? EI MITENKÄÄN. Tämähän on täydellinen harha ja itsepetos.

Minusta meidän heterojen olisi syytä tehdä ainakin kansalaisaloite, sillä homoseksuaalien oikeus adoptoida lapsia on estettävä. Eiväthän he mitenkään pysty perheenä saamaan lapsia, koska se on fyysisesti mahdotonta. " lainaus omalta blogiltani.
Tämä on myös blogiltani: "Blogillani on tänään vierailtu huomattavan paljon enemmän kuin yleensä. Teksti: Yksi täydellisen itsepetoksen muoto, on herättänyt ihmisissä kiinnostusta. Kuten blogiesittelyssä on jo kertaalleen mainittu, tarkoitukseni ei ole loukata ketään. Mutta ihminen hioo ihmistä ja parempi sanoa suoraan kuin vaieta rakkauden nimessä.


Sananl.1: 8 Poikani, kuule isäsi neuvoja, älä väheksy äitisi opetusta "

Herätkää rakkaat sisaret ja veljet. Tämä blogiteksi sai aikaan homo-, trans-, ym.avioliitot hyväksyvän kansalaisaloitteen aikaan. Homot ovat tunnetusti taitava sosiaalisten suhteiden manipuloijia, ääniä saalistavia ihmisraunioita. He saavat tahtonsa läpi, jos emme valveudu normaalia avioliittoa tukevaan ja vahvistavaan tekoihin.