Joukkokanne: nykyhallitus ja k.edust. syytteeseen maanpetoksesta!

Heikki Lätti
Vieras

/ #24 Näin!

22.02.2011 00:04

Perustuslain muutosta vastustava mielenosoitus Helsingissä 4.3. Kokoontuminen Kiasmalla kello 14.

Marssimme eduskuntatalon editse ja jatkamme siitä edelleen näyttäytymään Euroopan oikeistojohtajille, jotka kokoontuvat täällä samana päivänä. Heidät on kutsunut Suomeen Jyrki Katainen, joka on perustuslakiuudistusten pääarkkitehti.

Perustuslaki ei saa sallia vallan siirtoa maan rajojen ulkopuolelle! Muuten se myös tehdään ja Suomi menettää itsemääräämisoikeutensa. Tämän uudistuksen voi kaataa 67 kansanedustajaa, jotka ovat sitä vastaan uudessa eduskunnassa.

Ne, jotka haluavat säilyttää kansamme itsenäisyyden, levittäkää tietoa ja tulkaa mukaan!


Yhteyshenkilö: Vesa Noroviita, vesa(ät)styrge.com


Lakimuutostiivistelmä:

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/pevm_9_2010_p.shtml

Noin puolessa välissä on kriittinen kohta: "Euroopan unioni perustuslaissa ja toimivallan siirto kansainväliselle toimielimelle".


Uutinen Kataisen isännöimästä pääministerikokouksesta (yleensä valtionvarainministeri kutsuu rahaministereitä, ei pääjehuja):

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=48706:epp-johtajat-kataisen-vieraaksi-helsinkiin&catid=63:eu&Itemid=33


Kuinka ollakaan, Katainen käy vuosittain Bilderberg-kokouksessa tapaamassa merkittävimpiä liike-elämän, median ja valtioiden johtohenkilöitä:

http://www.valtioneuvosto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedote/fi.jsp?oid=261469

Ote rikoslaista:
"Joka tehdäkseen valtiopetoksen, ryhtyy yhteydenpitoon vieraan valtion tai sen asiamiehen kanssa, on tuomittava valtiopetoksen valmistelusta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi."