10€ setelit automaatteihin.

Katri Matilainen
Helsinki

/ #44 Rikas, rakas, köyhä...?

20.02.2008 12:23

Hieno homma, jos edes kilpaileva yritys alkaa tarjota kympin nostomahdollisuutta. Mielestäni silti on syytä vielä painostaa pääosin automaateista vastaavaa yritystä, toivottavasti adressin aloittaja jaksaa vieläkin olla aktiivinen!
Itse käytän maksaessa enimmäkseen korttia, mutta joka paikassa ei kortti käy. Esimerkiksi torilla pullakahveilla piipahtaessa en parin ostoksen takia viitsisi nostaa kokonaista 20 euroa. Sama kirpparille mennessä, kakskymppistä ei aina saa rikottua helposti. Eihän tuo mikään hillitön ongelma ole, mutta kyllä joskus on sellainenkin tilanne, että juuri ennen palkkapäivää on saldo tipahtanut alle 20 euron (kortilla maksaessa ei niin tule seurattua paljonko on jäljellä) ja kyllä harmittaa jos juuri silloin tarvitsisikin sitä pikkurahaa käteisenä...
Ja ennenkaikkea, muistan kyllä mitä opiskelijan elämä on ja haluan olla solidaarinen niin opiskelijoille kuin muillekin ryhmille, jotka sitä kymppiään eivät saa automaatista - aina ei ole mahdollista piipahtaa konttorissa.