Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"El Coyote"

/ #26448 Kristinuskon ihanuus ja kurjuus

29.12.2013 09:15

#26437: Vierestä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luonnollisesti 

 Anastajat? Onko kirkko muka ollut vapaa anastamisen synnistä, tai entisaikojen kirkkoruhtinaat ahneuden? Miten olisi vaikka   se malka ensin sieltä  omasta silmästä ja sitä rataa? Niitä pölkkyjä siihen rataan kyllä riittäisi historian kulussa...

Tiesittekö ,että kirkkovaltio Vatikaanissa oli  vielä 1800-luvulla ihan ikioma pyövelinsäkin? Sinne tuotiin niitä syntisiä mestattaviksi eri puolilta Eurooppaa...Ja utelias kristikansa keräytyi sankoin joukoin lavan ympärille katsomaan mitä pölkyn päällä tapahtui! Kristinuskon virallisen TOTEUTTAMISEN historia on niin synkkä ja verinen, että ainoa oikea tapa vielä  jatkaa virallista kristinuskoa olisi ,että järjestettäisiin  jo aina...  enää vain anteeksipyyntö-jumalanpalveluksia kirkoissa kaiken tuon historian takia , sen mielessä pitämiseksi ja muistamiseksi.

Raamattua siteeraamaan pystyy kuka vaan.Tietokoneen avulla se käy napin painalluksella.Sen voi tehdä  aivan hyvin vaikkei noita tekstejä itse edes lukisi! Muuten tuo "LOL" tuossa sitaatin lopussa ( siis: engl.internet  lyh. ´lots of laughs´) onkin ainoa mitä tuollainen siteeraustouhunne ansaitsee. Oman tekstin tuottaminen vaatisikin omaa ajattelua. Siihen te siteeraajat pystytte  näköjään aika  heikosti.

Muuten , sen verran tiedoksi, että tuo kohta minkä nyt siteerasit on nähty jo monta kertaa joten ei se ketään täällä hätkähdytä.Turha muuten vedota siihen, että" teillä on jo rekistöröity parisuhde"...

Luuletteko että olisi  edes sitä mikäli se teistä riippuisi?! Jos te saisitte vapaasti toteuttaa tahtonne  ja mellastaa niin noitaroviothan  palaisivat turuilla ja toreilla vieläkin.-papin siunaillessa ja sankan uteliaan väkijoukon ympäröidessä niitä.Teidän tahtonnehan  se siinä vain  toteutuisi  kirkon lämpimällä  siunauksella.