Kansalaisopistojen rahoitus ja tulevaisuus on turvattava

Petri Rautiainen/Unionin Haudankaivajat

/ #84 Re: Eikö politikkojen tarvitse noudattaa lakia?

29.12.2013 12:11

#76: Polkitiikkomme ovat suurimpia rikollisia,Herättys - Laittomuuden lapsi hallitsee Suomea !

Moni tapaus on osoittanut, että politikkomme kiertävät lakia ja salaavat monia päätöksiä kansalta, mikä on tullut ja tulee takaoven kautta kansan tietoon. Silti asiaan ei puututa millään tavalla.

Kun puhutaan valtion ja kansanopistojen leikkauksista, tämä on vain yksi pieni osa valtion budjettia, millä on merkittävä osuus kansanopistoille. Hallitus ei ole koskaan perustellut leikkauspäätöksiään ja antanut tietoa siitä, mihin kyseiset leikkausrahat menevät. Jokainen asioita pidemmän päälle seurannut tietää niiden menevän eurooppalaisten pankkien ja eliitin hyväksi. Näille ei mikään riitä, kierre on loputon.

Hallituksen toiminta on ollut kaikkea muuta kuin oman maan ja kansan etujen mukaista. Kansalaisopistojen ja oppilaitosten määrärahojen valtion tukien karsiminen vaikeuttavat nuorten ammattiin kouluttautumista ja moni uhaa syrjäytyä yhteiskunnasta, koska ei ole koulutusta. Jos sellaisen onnistuu saamaan, sitten ei ole koulutusta vastaavaa työtä.

Ongelma on monimuotoinen, kaikkia ikäluokkia koskettava ja on väärä kohde säästää kansanopistoilta. Seuraavissa eduskuntavaaleissa kannattaa äänestää jotakin EU-vastaista puoluetta.