Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Ari Heinonen
Hartola

/ #139 Mielenilmaus

07.12.2008 23:25

Saivartelu sikseen...

Tarkoitus onkin ilmaista selkeästi paheksunta että välittäminen myös ulkomaiden lapsista. Toisekseen ihmisoikeuksissakin on ristiriitaisuuksia (porsaanreikiä) jotka tulisi korjata. Niin mm. pedofiilipuolueiden perustaminen olisi paljon vaikeampaa tai mahdotonta, ellei kansan enemmistön tukea ole. Seuraavaksihan voisivat rikolliset perustella esim. raiskauspuolueen tai tappajien puolueen.

Hollannin pedofiilipuolue ajoi myös mietojen huumeiden laillistamista lapsille ja kovempien huumeiden laillistamista vanhemmille. Ehkä ovat pedofiilit "innostuneet" politiikasta hamppupäissään...

Suomessakin pitäisi perustuslakiin säätää suojapykäliä joilla estettäisiin ihmisoikeuksien romuttamiseen pyrkivien liikkeiden, järjestöjen ja puolueiden perustamista ja toimintaa.

Demokratiaa ei tosin voi ylläpitää pakolla. Jos kansan enemmistö tahtoo, on tahtoon pakko ennemmin tai myöhemmin taipua vaikka se olisi miten järjetön tai vahingollinen tahansa. Etenkin jos tahtoa myös ilmaistaan, enemmän tai vähemmän tuntuvasti.

Haluaisitko sinä että avoimesti pedofilian laillistamista vaativa henkilö hoitaisi päiväkodissa lastasi tai on lapsesi opettaja? Se voisi hyvinkin olla Suomessa mahdollista, kun päiväkodeissa ja kouluissakaan ei lain mukaan saa syrjiä mielipiteiden tai vakaumuksen perusteella töihin otettaessa...