Valtion holhouksen loputtava!

Jesse Ekholm
Espoo

/ #4

20.12.2008 23:37

Itse en kyllä käytä nuuskaa mutta tälläinen helvetillinen valtion paapominen ottaa kyllä päähän. Jos jotain pitäisi laittaa laittomaksi niin laittakaa jumalauta tupakka ja kaikki nikotiini tuotteet myös laittomaksi! Samaa tavaraa eri paketissa jokainen nauttii sitä miten nauttii. Toisaalta jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä mitä haluaa kunhan se ei vahingoita muita, tätä samaa voisi soveltaa esimerkiksi kannabikseenkin, EU:n & WHO:n uudet raporttitkin toteaa että se onkin terveellisempää kuin tupakka tai alkoholi. Silti joku herra konstaapeli ylä-asteella kertoi että se on hermomyrkky, pelottelu propagandaa...JUMALAUTA! kohta samaa paskaa selitetään nuuskastakin.

Ehdotan että valtio ja sen hysteeriset kukkahattutäti päättäjät sallivat kaiken harmittoman päihdekäytön ja keskittyvät oikeasti vaarallisiin ja ongelmia tuottavien päihteiden kontrolliin. Okei toki nuuskasta voi saada suusyövän tai jotain vastaava mutta minkä takia sitten tupakka sallittaisiin? Jos jonkun kriminalisoivat niin menkööt kaikki nikotiini-tuotteet, tai edes vaarallisemman niistä. Koko hommasta paistaa kyllä läpi sellainen tekopyhyys että...

Taitaa valtiota vituttaa vaan se että sitä on pietarsaaressa tai muualla myyty kioskintiskin alta maksamatte valtiolle veroa.

Vielä kerran joku logiikka sanoo että tupakka on ok mutta nuuska ei? huhhuh... Eikö se isompi riippuvuus-aiheuttavuus kompensoidu sillä että siitä saa herkemin syövän?
Joku kaveri puhui että jos järjestettäisiin mietojenpäihteiden tai valtion holhouksen lopettamisen puolesta mielenosoitus marssi. Esim hamppumarssin yhteydessä, saatais nääs enemmän porukkaa.

Mitäs jos alkoholi ja tupakka kriminalisoitais ja hamppu ja nuuska ois laillista? voivoi nykypäivän yyrausta :) <--En siis kannata tätä mutta vois mennä tähän jos valtio oikeasti välittäisi ihmisten terveydestä.