Tokio Hotel Suomeen!

Niete .
Pirkkala

/ #238

05.02.2009 19:43

Luoja, kuinka paljon hävettää lukiessa useimpia näistä viesteistä.
Tällaisiako me suomalaiset todella ollaan ?
En kerta kaikkiaan ymmärrä tätä sotkua ja ylireagoimista niin fanien kuin antifanienkaan puolelta.

Jos ei Tokio Hotelista välitä, toki sen saa sanoa, eivätkä hyvät perustelutkaan ole pahitteeksi.
Ja tottakai aina on niitä, jota eivät kerta kaikkiaan ole tarpeeksi kypsiä/fiksuja/mitä lie ilmaisemaan mielipidettään asiallisesti, mutta turha siitä on vetää hernettä nenään.

Jos taas pitää Tokio Hotelista, toki senkin saa sanoa.
Ja sitten tietysti on niitä, jotka eivät kerta kaikkiaan kykene ilmaisemaan asiaansa muilla tavoin, kuin loputtomilla sydämillä, capsin raiskauksella ja ns. 'ihkutuksella', mutta ei sitä tarvitse sen kummemmin huomioida.

Itse pidän Tokio Hotelista ja tutustuin ja tykästyin siihen lähes kaksi vuotta sitten musiikin kautta ennen kuin olin vilaustakaan nähnyt bändin nimen takana seisovista jätkistä.
Nyt pidän sekä heidän musiikistaan, että ulkonäöstään ja vaikka muuten musiikkimakuni ei ole niin poppiin päin, rakastuin saksankielisiin sanoituksiin etc.

En todellakaan jaksa seota vittuiluviestien takia, enhän itsekkään pidä monista bändeistä.
Sinänsä vain aika surullista, että Suomen teini-ikäisillä ei näytä olevan parempaa tekemistä, kuin pystytellä jonkinlaista epävirallista sotaa yhden bändin takia.

Ja vielä haluaisin vain sanoa muutaman asian;
> Bill on ehkä naisellinen, mutta kertonut olevansa hetero ja mitä se kenenkään elämään vaikuttaisi, vaikkei olisikaan ?
> Bill kirjoittaa suurimmaksi osaksi biisien sanat ja bändi työstää biisit sitten valmiiksi ammattilaisten avustuksella. Kun saksankielisiä biisejä käännetään englanniksi, jätkät osallistuvat siihenkin.
> Jätkät ovat kuitenkin vielä nuoria ja myönnän, että heillä on PALJON opittavaa. ^
> Mitä väärää on siinä, jos haluaa ilmaista itseään pukeutumalla jotenkin massasta poikkeavasti ?
Miksi kaikilla on niin järkyttävät ennakkoluulot vain bändin ulkoasun perusteella ?
> Tokio Hotel ei suinkaan soita jokaista keikkaansa livenä, mutta ei bändi tietekään esiinny pelkästään playbackinä, eihän sellaista voisi bändiksikään kutsua.
> On totta, että suurin osa faneista on teini-ikäisiä, mutta siinä iässähän sitä useimmiten niitä ah-niin-täydellisiä idoleita juuri 'rakastetaankin'.
> Voi olla, että tällaisesta adressista ei ole minkäänlaista hyötyä, mutta esim. Israelin tapauksessa oli.

Voisin helposti jatkaa aiheesta, mutta ehkä on parempi, että pidän pääni kiinni ; )
Ja psst, kieltämättä jotkut teistä antifaneista ovat osanneet kertoa asiansa sellaisella huumorilla, että ei voi muuta kuin nauraa!

Eheh, aamen :'D