Boikotoi TeliaSoneraa

Jorma Nuppula
Adressin tekijä

/ #6 ei voi olla historiaa

09.02.2009 08:40

Ei niin kauan kun operaattorit eivät tarjoa maaseudulle toimivia yhteyksiä ja tuhansia tukiasemia on ilman varavoimaa. Sähkökatkostilanteessa tukiasemat kaatuu heti, eikä kansalaisten turvallisuutta voida taata. Kentät on niin heikot, että kuuluvuutaa löytyy vain katolta tai kilometrien päästä.
Laajakaistayhteydet saadaan kunnollisesti toimimaan vain lankaa pitkin, langattomat ovat lähinnä vitsi johon monet ovat sortuneet uskoessaan kauppiaiden ja operaattoreiden vakuutteluun toimivuudesta.
Tånä päivänä maaseudulla ei voida toimia ilman kunnollisia puhelin ja laajakaistayhteyksiä ja niitä voidaan toistaiseksi tarjota vain langallisesti.
En vastusta langatonta tekniikkaa kunhan siihen panostettaisiin kunnolla nyt se on ollut kerman kuorintaa suurimmissa asutuskeskuksissa, maaseutu on täysin unohdettu. Myöskin lupauksilla ja todellisuudella pitäisi olla olla jotain totuutta mukanana.
Myöskin paikallisten puhelinyhtiöiden lankapuhelintoiminta on erittäin kannattavaa. Vain TeliaSonera on ajamassa ahneuksissaan alas maaseudun lankaverkkoa. Nykyisillä hinnoilla Telia Sonera tekee huimaa voittoa maaseudulla rahastamalla kohtuuttomia hintoja vain saadakseen asiakkaat pois asiakkaistaan. Rahat siirretään Ruotsin puhinpalvelujen parantamiseen eisiellä pureta lankaverkkoa.
Toiseksi Ruotsi kuuntelee ja tallentaa kaiken Suomen viestiliikenteen, etta se siita Suomen viestintäsalaisuudesta !!!!!