Itsensä työllistävien työttömyysturvaa ei saa heikentää!

Eerikki Peltokorpi -Dj-

/ #24 Tämä on järkyttävää

11.12.2015 20:28

Siis lähinnä se että on näin monta ihmistä jotka eivät edes vaivaudu itse lukemaan sitä lakiehdotusta, saatikaan ymmärtämään mistä oikeasti on kysymys.

Ei ketään palkansaaja asemassa olevaa Freelanceria olla siirtämässä yrittäjäksi eikä varsinkaan sen takia et no se vaan tienaa niin monesta eri duunipaikasta noita palkkojaan et varmaan on yrittäjä, vaan joskus on ollut Käytössä tällainen "luokitus" kuin itsensä työllistäjät, joka on tarkoittanut y-tunnuksen omaavaa yleensä pelkästään oman työnsä laskuttavaa "yrittäjää" nyt tämä luokitus tullaan poistamaan samoin kuin mikroyrittäjä luokitelma, ja on vaan enään lakiteknisesti olemassa joko palkansaajia (ihmisiä joilla ei ole Y-tunnusta) tai Yrittäjiä (Ihmiset joilla on Y-Tunnus).

 

Ja Nyt myös tämän yrittäjän on mahdollista päästä työkkärin rahoille, jos hän vaan todistaa ettei yritys tuota tarpeeksi, tai se ei ole päätoiminen tulonlähde. Aikaisemmin päästäksesi työttömäksi on Y-tunnus ja firma käytännössä pitänyt lopettaa ennenkuin tämä on ollut mahdollista.