YLE! VOIMALAA EI SAA LOPETTAA

Markku Sanila

/ #63

30.04.2012 17:35

Ohjelmistovastaava perusteli Voimalan lopettamista sillä, että näin annetaan tilaa nuorille suunnattuille ohjelmille. Perustelu on ontuvaa siksikin, että Voimalaa on lähetetty TV1:llä, ei TV2:lla, jonka profiilia YLEn ohjelmistopolitiikasta päättävät ovat esittäneen muutettavaksi kuvittelemiensa nuorten intressin mukaiseksi (Rintheessä yms.). Nyt sitten tarjotaan myös TV1:lle nuorennusleikkausta? TV-kanavia YLE:llä on käytettävissään neljä, joten tilaa oletaisi riittävän, jos ei muuten niin vähentämällä runsaahkoista uusinnoista.

Aikuisten keskusteluohjelmia YLE:llä ei ole liiaksi asti. Yllä eräs kirjoittaja komentoi hyvin mm. Stradaa, Inhimillistä tekijää ja Nybergiä, joista Voimala on poikennut omanlaisenaan, mielestäni eduksensa.

Äskettäin iltapäivälehti gallupoi YLE:n ohjelmistopolitiikassa tehdyistä muutoksista, joita on nähty ja erityisesti kuultu (YLE Puheen alasajo asiapuhekanavana). Ainakin väliaikatilanteen mukaan 96 prosenttia gallupiin osallistuneista piti muutoksia epäonnistuneita. Yllätys tässä oli ainoastaan se kuinka suuri enemmistö oli tällä kannalla.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…