Kotkan Uimala Katariina saa jatkaa toimintaansa normaalisti

Kotkan kaupunginjohtajan 17.1.2019 julkaisemassa talouden tasapainottamisohjelmassa ehdotetaan Kotkan uimala Katariinan sulkemista.

Tämä olisi sekä kuntalaisille että kotkalaiselle kilpauinnille valtava isku vasten kasvoja. Tässä säästettäisiin täysin väärässä asiassa ja kärsijöitä olisi kaikki vauvoista eläkeläisiin.

Kuntalaisille ei ole esitetty mitään vaihtoehtoja hallin mahd. korjauksista tai uuden hallin rakentamisesta tai nykyisten palvelujen siirrosta. Karhulan pieni halli ei millään tule riittämään kotkalaisten, saati ympäröivien kuntien liikunnallisiin tarpeisiin.

Uimahallin sulkemista perustellaan myös sen teknisellä kunnolla. Vikojen suunnitelmallisilla huolloilla ja korjauksilla voidaan käyttöikää jatkaa, kunnes uuteen hallin ollaan saatu rahoitus kuntoon.

Tähän perustuen vaadimme, että Kotkan uimala Katariina saa jatkaa toimintaansa normaalisti.


Semi Hurtta, Uimaseura Aquila ry, puheenjohtaja    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Semi Hurtta, Uimaseura Aquila ry, puheenjohtaja voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…