Liikennevalot Turunlinnantielle Puhoksen ja Itis-kauppakeskusta yhdistävälle suojatie osuudelle

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Turunlinnantien vieressä oleva Puhos ja Itis kauppakeskusta yhdistävä suojatielle asennetaan liikennevalot jalankulkijoille. Vetoamme erittäin voimakkaasti lapsiperheiden ja asiakkaiden turvallisuuteen.

   

Itäkeskuksen Turunlinnantien 6 vieressä oleva Puhoksen ja Itis kauppakeskusta yhdistävä tie on osoittautunut vaaralliseksi. Suojatiellä on 40 km nopeusrajoitus, mutta tämäkään ei ole hidastanut vaaratilanteita. Puhoksen edessä olevasta suojatiestä on tullut paljon palautetta ja huolta kansalaisilta. Alueella koettiin hiljattain järkyttävä onnettomuus, joka oli odotettavissa aiempien läheltä-piti tilanteiden takia 23.12.2020. Henkilöauton kuljettaja törmäsi autolla suojatietä ylittämässä olleeseen naiseen ja kahteen lapseen. Poliisin tietojen mukaan nainen ja lapset toimitettiin sairaalaan. 

 

Ehdotamme liikennevalojen asentamista kyseiselle osuudelle, alueen liikenneturvallisuuden ja yleisen turvallisuuden parantamiseksi. Itäkeskuksen kuin Puhoksen alue ovat liki 200 liikkeensä myötä vilkkaita kauppa ja ravintola kohteita.

 

Lisäksi alueella sijaitsee kulttuurikeskus Stoa, jonka kävijämäärät ovat suuria. Suojatie yhdistää asiakkaat sekä yrittäjät molempien kauppakeskusten palveluiden pariin ja alueella liikkuu päivittäin tuhansittain ihmisiä, josta huomattava määrä on lapsiperheitä.

 

Adressin allekirjoitukset tullaan toimittamaan Helsingin kaupunkiympäristön toimialaan sekä Helsingin kaupungin päättäjille. Mikäli liikennevaloja ei saada, toivomme edes korotettua hidastetta ennen suojatietä. Adressin voi allekirjoittaa 15.2.2021 asti.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ahmed Hassan voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…