#nimenisaajulkaista

Me allekirjoittaneet esittävän taiteen, TV- ja elokuva-alan sekä median alalla toimivat miehet ja miesoletetut haluamme osoittaa tukemme seksuaalista häirintää kokeneille naisille ja naisoletetuille sekä #metoo että #memyös -kampanjoille. Lisäksi haluamme ettei käynnissä oleva keskustelu asian tiimoilta lopu vaan sitä käydään jatkossakin. On kaikkien etu, että keskustelua tasa-arvon toteutumisesta pidetään jatkuvasti yllä.

Haluamme, että metoo-kampanjaan osallistuneiden naisten kertomukset otetaan vakavasti ja ettei heidän kokemuksiaan vähätellä. On myös ensisijaisen tärkeää, että #metoo -keskustelun pohjalta pyritään luomaan järjestelmiä, jotka helpottavat seksuaalisen häirinnän julkituloa. 

Mediakeskusteluissa on usein viitattu alallamme työskenteleviin nimeämättömiin henkilöihin, joiden epäillään syyllistyneen seksuaaliseen häirintään. Tämä asettaa koko alan tilanteeseen, jossa kaikki miehet ja miesoletetut ovat epäilyksenalaisia eikä asioista voida puhua avoimesti.


Näistä syistä annamme luvan nimiemme julkaisuun, mikäli ne tulevat julki asiaa koskevissa haastatteluissa.

#nimenisaajulkaista #memyös #metoo 

 

Esimies- tai valta-asemassa toimiva nainen ja naisoletettu: Mikäli haluat osallistua kannanotttoon, on se vapaasti allekirjoitettavissa. Lisäksi muiden alojen työntekijät voivat osoittaa kannatustaan käyttämällä sosiaalisessa mediassa hashtagia #nimenisaajulkaista.

Lisäys 7.2. Huomiothan, että Adressit.com-palvelussa emme valitettavasti pysty todentamaan allekirjoittaneiden henkilöllisyyttä. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ilja Peltonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko nuuskan myynti sallia Suomessa?