Pakko ruotsi pois nyt

Kun kirjoitan tätä tällä hetkellä olen ruotsin tunnilla. Alkoi ärsyttämään tämä kieli ja päätin kurjoittaa tämän. Tämä ruotsi nyt on aika turha aine sen suhteen että todennäköisesti en tule tarvitsemaan tätä kieltä muualla kuin ruotsissa. Mielummin tämä kieli voisi olla vapaaehtoinen kieli niille jotka tätä haluavat opiskella. 

Ruotsin opiskelu on ollut itselleni aikamoinen haaste kun motivaatiosta on ollut puutetta. Hyvin uskon että monella on sama ongelma.

Ruotsia ei tarvitse suomessa kuin rannikolla ja muutenkin melkein jokainen siitä 4% osaa suomes sujuvasti. Jotein ei tule usein kommunikaatiossa ongelmia. Onhan se sivistävää osata monia kieliä mutta siinä on se jos ei osaa että käy vain ruotsin tunneilla turhaan. Ja jos totta puhutaan milloin olet viimeksi tarvinnut ruotsia.

Ja kun ruotsin kieli otetaan vielä keski-arvoon niin se voi vaikuttaa suuresti joidenkin keski-arvoon. Ja kun edes sitä ei välttämättä tarvitse työssä mutta silti laskee keski-arvoa. 

Omasta mielestä se voisi olla vaan vapaa ehtoinen aine kouluissa. Mutta kyllä tässä pakko ruotsin poistossa on ollut edistystä. Esim lukiossa ei ole pakko opiskella ruotsia.

TLDR: Ruotsi on hyvin turha aine koska sitä ei tule todenäköisesti suurin osa suomalaisista tarvitsemaan. 

Kirjoita adressi jos haluut pakko ruotsin pois.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lucas voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…