Nykyinen asevelvollisuus pois, tilalle palkka-armeija ja uusi vero

Tällä hetkellä Suomessa on huomattavasti ihmisiä, jotka ovat tyytymättömiä suomalaiseen asevelvollisuusjärjestelmään. Eikä ihme, sillä nykyäänhän totaalikieltäytyjä, joka ei ole aiheuttanut kenellekään minkäänlaista henkilökohtaista kärsimystä, saa kovemman tuomion kuin esimerkiksi raiskaaja, joka on täysin nöyryyttävällä ja sairaalla tavalla suorastaan pilannut viattoman ihmisen elämän. Onko tällainen muka suomalaista oikeutta, joka tekee isänmaastamme jollakin tavalla paremman paikan elää?

Ehkä asia voitaisiin mahdollisesti ratkaista palkka-armeijalla ja jonkinlaisella "sivariverolla", jota maksaisivat kaikki ne, jotka eivät ole palvelleet Suomen Puolustusvoimissa. Eli myös armeijaa käymättömät naiset olisivat maksajina, minkä seurauksena ei yksikään meistä voisi enää väittää asevelvollisuuden syrjivän miehiä. Oli henkilö sitten nainen tai mies, tämä vero kannustaisi häntä palvelemaan Puolustusvoimia.

Amnesty Internationalillakaan ei olisi enää minkäänlaista valittamista siviilipalveluksen syrjivästä 362-päiväisestä pituudesta. Suomellahan ei enää olisi mitään järkevää syytä ylläpitää sen siviilipalvelusjärjestelmää siirryttäessä palkka-armeijaan.

Erityisesti ihmetyttävät henkilöt, jotka väittävät Suomessa olevan niin vähän kansalaisia, että nykyinen asevelvollisuus on pakko säilyttää sotilaidemme sopivan määrän säilyttämiseksi. Luulettekos sotilaidemme määrän jotenkin korvaavan sotilaidemme laadun? On selvää, että vapaaehtoisesti armeijaan lähtevät ovat paljon motivoituneempia ja parempia taistelijoita kuin sinne pelkästä velvollisuudesta raahautuvat sotilaat. Yleensä tällaiset vätykset saavat harvoin ylennyksiä, pyrkivät jatkuvasti huijaamaan itselleen VMTL:ää ja ajattelevat tyyliin: "No ku emmä mihinkään sivariin oo menossa ja asevelvollisuus on pakko suorittaa jotenki niin mäpä tässä yritän päästä mahollisimman helposti 180 päivällä."

Kaikki me allekirjoittaneet vaadimme ehdottomasti, että Suomen asevelvollisuusjärjestelmä uusitaan sellaiseksi, että aletaan käyttää porkkanaa kepin sijasta. Otetaan ruotsalaisista mallia ja siirrytään mekin palkka-armeijaan. Kenenkään ei pidä saada vankeustuomiota armeija- ja siviilipalveluskieltäytymisestä. Tällaisen kepin sijaan voitaisiin alkaa suosia Puolustusvoimissa palvelleita sotilaita niin, että heidät vapautetaan "sivariverotuksesta" koko loppuelämän ajaksi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoituksellani hyväksyn, että TH välittää nimeni päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lapsilisää korottaa?