Riihimäen poliisilaitos on säilytettävä

Riihimäki on asukaslukuun suhteutettuna yksi Suomen väkivaltaisimpia kaupunkeja. Nyt säästötoimet ovat sulkeneet Riihimäen poliisilaitoksen jo viikonlopuiksi ja tulevaisuudessa kun poliisilaitoksia vähennetään ja keskitetään on Riihimäen poliisilaitos kokonaan suljettavien listalla.

Riihimäellä tapahtuu jatkuvasti törkeitä ja aivan mielivaltaisia rikoksia jotka kohdistuvat lapsiin,viattomiin sivullisiin ja vanhuksiin omaisuusrikoksista puhumattakaan. Huumeongelmaa kaupungissamme ei voi kukaan vähätellä ja se näyttää olevan useimmissa rikoksissa mukana tavalla tai toisella. Jos paikkakunnalta viedään poliisilaitos kuka turvaa tavallisen asukkaan jokapäiväistä elämää? Emme uskalla antaa lastemme enään leikkiä ulkona. Emme uskalla itse asua kaupungissa jossa meillä ei ole minkäänlaista turvaa poliisin taholta.

Päättäjät järki käteen,kansalaisten perusturvallisuudesta säästäminen ei ole se oikea kohde säästää. Me riihimäkeläiset äidit ja isät,tavalliset veronmaksajat emme voi hyväksyä sitä että kaupunkimme muuttuu villiksi länneksi jossa rikollisuus ja väkivalta saa vapaasti rehottaa ja kasvaa. Tälle on tultava loppu ennen kuin se lähtee käsistä!

Luovutan adressin henkilökohtaisesti sisäministeri Päivi Räsäselle kun adressiin saadaan kerättyä tarpeeksi nimiä.