Savonlinnan seudun yhteispäivystyssairaala on turvattava

Savonlinnan keskussairaala turvaa ympärivuorokautisella päivystystoiminnallaan alueen hieman yli 40 000 vakituisen asukkaan, noin 15 000 kesäasukkaan ja useiden kymmenien tuhansien matkailijoiden terveyttä ja hyvinvointia.

Alueen kunnat Enonkoski, Rantasalmi, Savonlinna ja Sulkava ovat selkeällä enemmistöllä linjanneet, että perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteispäivystyssairaalan turvaaminen on välttämätöntä ja onnistuu vain osana Pohjois-Savoa.

Kuntien ja Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosterin koko henkilöstön yhteinen kanta on, että Savonlinnan keskussairaala on tulevaisuudessa osa Kuopion yliopistollista sairaalaa – Kys Savonlinna.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että maan hallitus kunnioittaa tätä Savonlinnan seudun kuntien asukkaiden, heidän valitsemiensa päättäjien sekä sotealan asiantuntijoiden selkeää tahtotilaa yhteispäivystyssairaalan toiminnan turvaamiseksi Savonlinnassa.

 


Kimmo Käärmelahti #KYSSavonlinna    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kimmo Käärmelahti #KYSSavonlinna voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…