Serranon perheen jaksojen esittäminen Elokuun jälkeen ja esitysajan muuttaminen illemmaksi.

Serranon perhe (esp. Los Serrano) on espanjalainen draamasarja, joka kertoo Serranon uusperheen arjesta. Kotimaassaan suosittua sarjaa alettiin näyttää Espanjan televisiossa vuonna 2003. Suomessa Yle otti sarjan ohjelmistoonsa kesällä 2007, ja sarjaa näytetään TV1-kanavalla arkiaamuisin. Näillä näkymin Yle esittää sarjaa Suomessa 65 jaksoa 31. elokuuta saakka, ja jatko on vielä epäselvää.
Tämän adressin vaatimus/pyyntö on saada Yleä ostamaan lisää jaksoja suosituksi tulleesta Serranon perheestä ja esitysajan muuttamisesta illaksi jos sarjaa näytetään vielä Elokuun jälkeen, jolloin myös koululaiset, opiskelijat ja työläiset voisivat katsoa sitä. Kun nimiä on saatu tarpeeksi kokoon, adressi lähetetään Ylelle.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jan Nyberg voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?