UUSI KONSERTTITALO TURKUUN

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Turun filharmonisen orkesterin ystävät ry - Åbo filharmoniska orkesters vänner rf AphilAn puheenjohtajana haluan tuoda esiin orkesterin ystävien huolen konserttitalomme nykytilasta ja orkesterin työskentelyolouhteista. Uusi, ajanmukainen talo on tarpeen täyttämään konserttitalolle asetettavat odotukset ja vaatimukset.

Leena Salo (Naantali, 20.11.2017)

#3

Monikäyttöisyys ja laaja hyödynnettävyys / uuden konserttitalon tulisi pystyä palvelemaan monenlaisia ja erikokoisia kulttuuritilaisuuksia,
myös kokeilevamman tai kevyemmän kulttuurin osa-alueilta

Leena Horsma-Alho (Naantali, 20.11.2017)

#4

Aninkaistenkadun Konserttitalo musiikin harrastajien käyttöön, uusi konserttitalo ammattimusiikille!

Marja-Liisa Kangas (Turku, 20.11.2017)

#9

Ehdottomasti uusi konserttitalo ja kaupunginteatterin viereen Hämähäkkitontille. Tästä hyötyvät kaikki kulttuurikohteet ja täydentää kulttuurinauhaa Tuomiokirkosta Turun Linnaan.

Ari Hakulinen (Turku, 20.11.2017)

#13

Tampere, Lahti, Helsinki ovat jo osoittaneet uuden konserttitalon kaupallisen menestyksen.
Toimimalla nyt nopeasti Turku säästää varmasti.

Matti Taiminen (Turku, 20.11.2017)

#16

Lopettakaa funteeraminen ,tehkää päätös !

Soili Hillevi Taiminen (Turku, 20.11.2017)

#18

Meillä on ihana Suomen ensimmäinen konserttitalo. Nyt on uuden arkkitehtonisen konserttitalon aika!

Helena Soiri-Snellman (Turku, 20.11.2017)

#19

Rohkeasti uutta päätöstä tekemään, kuunnelkaa orkesterilaisia ja musiikin ystäviä sekä tutustukaa muiden kaupungien ratkaisuihin.Turku nousuun, yhä korkeammalle!

Sirpa Saarinen (Turku, 20.11.2017)

#21

Korjaukset eivät riitä poistamaan nykyisen konserttitalon akustisia ongelmia. Aurajoen rantaan rakennettava uusi musiikkitalo olisi erinomainen keskustan elvyttäjä. Luopukaa raitiotiestä ja sijoittakaa rahat musiikkitaloon.

Jouni Ekonen (Turku, 20.11.2017)

#24

Korjauksetkaan eivät poista nykyisen konserttisalin akustisia ongelmia. Suurille vieraileville orkestereille konserttisali on liian pieni muutaman penkkirivin poiston jälkeenkin. Pitääkö maailmanluokan sinfoniaorkestereja mennä aina kuuntelemaan Helsinkiin tai Tampereelle?

Eira Karppinen (Turku, 20.11.2017)

#47

Turku tarvitsee ja korkeatasoinen orkesteri ja musiikkielämä ehdottomasti uuden ja tomivan musiikkitalon.
Terv.
Tuija Vikman
Radion sinfoniaorkesterin viulisti ja Turussa syntynyt

Tuija Vikman (Vantaa, 20.11.2017)

#68

Tämä piti toteuttaa Turun Kulttuuripääkaupunkivuodeksi 2011 ja olisi maksanut saman verran, kuin teatterin nykyinen peruskorjaus. Kulttuuri ei ole menoerä, vaan se tuo alueelle paljon muuta, hyödyllistä.

Kaarina Hakulinen (Turku, 20.11.2017)

#76

Nykyinen talo on palvellut aikansa. Se on huonolla paikalla vilkkaan läpikulkuväylän varrella. Perusteellinenkaan remontti ei muuttaisi sitä ongelmaa. Uusi talo hämähäkkitontille olisi paras ratkaisu!

Pauliina Isomäki (Kaarina, 20.11.2017)

#79

Turku, jossa toimii yksi Euroopan perinteikkäimmistä orkestereista, ansaitsi kunnollisen ja joka suhteessa vetovoimaisen ja monikäyttöisen konserttisalin. Mielellään Aurajokirantaan, joka on Turun sydän. Sali toisi virtaa hienon orkesterin nousulle ja kehitykselle ja tekisi Turusta nykyistä kiinnostavamman musiikkikeskuksen sekä
kansallisesti, että kansainvälisesti.

Janne Hanhijärvi (Lahti, 20.11.2017)

#80

Uusi talo on välttämätön.

Aapo Korhonen (Paimio, 20.11.2017)

#81

Tutustukaa ihmeessä esimerkiksi Reykjavikin Harpa-konserttitalon, Hampurin Elbphilharmonien tai vaikkapa Rovaniemen Korundin kävijämääriin ja niiden tuomaan piristysruiskeeseen koko talousalueelle.

Teppo Ali-Mattila (Helsinki, 20.11.2017)

#102

Suuri häpeä Turulle jäädä kehityksestä jälkeen. Suomen vaurastuvin alue tarvitsee nykyaikaisen konserttisalin.Turismia lisäävä Ruosin suunnasta.Päättäjät järki esiin.Meyer sali ?

Timo Tainio (Kotka, 20.11.2017)

#111

Entisenä turkulaisena ja talossa itsekin usein esiintyneenä koen, että Turun filharmonisen orkesterin ja koko kaupungin (myös koko maan) kulttuurielämän kannalta uusi musiikkitalo, akustisesti toimivin ratkaisuin, olisi hieno ja arvokas teko.

Heikki Hämäläinen (Porvoo , 20.11.2017)

#144

Suomen vanhimman ja yhden maailman vanhimmista orkestereista on aika saada arvoisensa uusi koti. Vanha (jumppasali) jäisi kalliin remontinkin jälkeen liian pieneksi eikä toimisi kuin rahareikänä. Esiintymislavan seiniä pitäisi leventää ja poistaa lukuisia penkkirivejä. Silti akustinen tila jäisi pieneksi samalla kun yleisöpaikat putoaisivat. Huonoon remonttiin siis upotettaisiin kymmeniä miljoonia saamatta sinfoniaorkesterille toimivaa tilaa.

Ilkka Salo (Turku, 20.11.2017)

#165

Turku ansaitsee kunnon konserttisalin!

Mikael Pulkkinen (Helsinki, 20.11.2017)

#172

Entisenä lahtelaisena voin vakuuttaa, että uusi ajanmukainen ja akustisesti toimiva konsertti- ja kongressikeskus on mille tahansa kaupungille valtava piristysruiske ja kaikenlaisen vireyden elvyttäjä. Turussa on Suomen vanhimmat orkesteriperinteet jotka todella vaatisivat arvoisensa estradin. Suosittelen Aurajoen rantaa.

Juhani Pitkäpaasi (Porvoo, 20.11.2017)

#181

Vanhan konserttitalon korjaamiseen ei ole mahdollista saada yksityistä tai valtion rahoitusta. Musiikkitaloon sitä voi ja pitää saada. Konserttitalon kohtaloa voi murehtia sitten kun se on tyhjä.

Jorma Tuominen (Turku, 20.11.2017)

#193

Rakastan Turkua ja vihaan Helsingin Musiikkitalon, joka on ruma ja jossa korkeanpaikankammoisena en voi istua kuin aivan etupermannolla. Siksi käyn konserteissa Lahdessa ja Tampereella. Rakentakaa te sinne Turkuun Suomen paras konserttitalo!

Terveisin pianonsoiton opettaja
Elektra Minkkinen, Helsinki

Elektra Minkkinen (Helsinki , 20.11.2017)

#195

Hyvät päättäjät! Syntyperäisenä, joskin viimeiset 10 vuotta Helsingissä asuneena, turkulaisena säveltäjänä odotin innolla 2000-l alussa hienosti edennyttä musiikkitalohanketta Aurajoenrannan ”hämähäkkitontille”. Vihreää valoa saanut hanke kuitenkin jäädytettiin tuolloin. Asia voidaan vielä korjata. Uusi konserttitalo teatterin vieressä nostaisi Turun kansainväliselle tasolle - saman joen varrelta löytyy keskiaikaisten katedraalin ja linnan ohella konservatorio telakkamiljöineen ja teatteri sekä upouusi musiikkikeskus. Tämä jos mikä olisi todellinen vetovoima ja synergiaa luova tekijä synnyinkaupungilleni, joka valmistautuu 800-vuotisjuhliinsa.

Hyvät päättäjät - tehkää hyvä päätös!

Markku Klami (Helsinki, 20.11.2017)

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook