RUKOUS SUOMEN PUOLESTA!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Matteus 6: Almut, rukous ja paasto - lue ja toimi!
Jesaja 45:15 Totisesti, sinä olet salattu Jumala, sinä Israelin Jumala, sinä Vapahtaja.

Juhani ja Terttu Starczewski (Jyväskylä, 17.04.2018)

#5

Suomi sai erittäin runsasta myötätuntoa toisen maailmansoda aikana.Meitä kannystettiin säilyttämään oma maa jakamattomana.Omassa maassa asuvat vain Suomalaiset.Pitämällä maa suomalaisena vain siten tulevat polvet arvostavat ja säilyttävät manäan itsellä.Se vaatii tukevien arvojen ylläpitämistä ja panostamista ylläpitäviin valintoihin.Siten säilytämme itsenäisyyden itsellämme.Olemmehan kaikki samaa arvomaailmaa ja heimoa.Meidän on helpo asua ja toimia yhdessä koska meidän arvomaailma on samanlaista.

Olavi Marttala (Oulu, 17.04.2018)

#6

Ikiaikojen Jumalassa on Suomella ainoa paerustus ja turva!!!

Riikka Lehti (Ruovesi, 18.04.2018)

#14

Sopii tähän päivään. Lukemisen arvoinen!

Juha Rantala (Vaasa, 18.04.2018)

#16

Ottakaa tämä kallisarvoinen rukous käyttöön Suomen maan puolesta.

Laila Alakulppi (Rovaniemi, 18.04.2018)

#26

Totisesti pidetään Suomi jatkossakin itsenäisenä ja siunattuna!

Kristina Safonova (Helsinki, 18.04.2018)

#30

Tämä rukous on meillä käytössä raamattupiirissä joka kerta.

Rauni Kangas (Rovaniemi, 18.04.2018)

#39

Kristillisyyden edistämistä ja Uskonnon opetusta tulisi lisätä tässä maassa ,ja opettaa kansaamme rukoilemaan ja Raamattua tutkimaan ,Etsimään Herraa

Osmo Juntunen (Juuka, 18.04.2018)

#41

Rauhaa ja rakkautta kannattaa viedä eteenpäin.Minusta on unohdettu ensimmäinen käsky.

Kaisa Liukkonen (Mikkeli, 18.04.2018)

#42

Koskekoon tämä rukous jokaista valtakuntamme valtiomiestä ja -naista.

ESA TÖRMÄLÄ (ESPOO, 18.04.2018)

#51

10 käskyä pitäkää lain ohjennuorana ja muut raamatulliset opetukset, niin Suomi pysyy valtioiden joukossa joissa on hyvä asua.

Juhani Vuorela (Torremolinos, 22.04.2018)

#72

Psalmi 14, jae 34 : Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä.

Heidi Haapaniemi (Kangasala , 05.05.2018)

#74

Jumala kuuli suomalaisten hartaat rukoukset sotien aikana ja pelasti Suomen sotien ja vaaran vuosina. Ei voinut olla pelkkä sattuma sillä oli kymmeniä ihmeellisiä asioita jotka ratkaisivat, että Suomi säilyi itsenäisenä.

Raimo Hynynen (Helsinki, 05.05.2018)

#82

Kyösti Kallio kuului isäni sukuun, myös itse nään asiat samoin, siksi allekirjoitan hänen rukouksensa ja toivon kansamme vakavasti ottavan siitä vaarin.

Ritva Lehtonen

Ritva Lehtonen (Petäjävesi, 06.05.2018)

#85

Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala
5 Mooses33:27

Irmeli Ylitalo (Pori, 07.05.2018)

#87

Rukous isänmaan puolesta kantaa tänäkin päivänä. Jumalan siunaava ja varjeleva käsi on levännyt maamme yllä... mitä tapahtuu jos rukous kuihtuu?

Kirsi S Suoknuuti (Lohja, 07.05.2018)

#92

Uskokaa Raamatun sanomaan..

Jorma Nokkala (Muurame, 08.05.2018)

#98

Yrittäkää noudattaa 10 käskyä

Johanna Henriksson (Oulu, 19.05.2018)

#100

Te valitsette Suomelle siunauksen tai kirouksen.

Kalevi Hämäläinen (Hollolan Hämeenkoski, 24.05.2018)

#110

EU ei meitä auta pysymään itsenäisenä sehän on jo nähty ,päinvastoin meidät vedetään sotaan Venäjää vastaan,alkiolainen puolueettomuuspolitiikka on mennyttä keskustapuolueessa,puolue on antikristillisen EUn talutusnuorassa,niinpä PV:kin jätti puolueen,kehoitan samaa tekemään muita ja liittymään esim. perussuomalaisiin.Persut ei paapo *******n ideologiaa eli islamia vaan puolustavat viimeiseen asti kristillistä arvopohjaa kantasuomalaisten parhaaksi ilman katolilaista harhaoppia!

Tapio Salenius (ALAJÄRVI, 12.06.2018)

#111

Hei

Ristomatti Ikola (Nauvo, 12.06.2018)

#113

Kansalaisena odotan että ministerit ja kansanedustajat korostavat etenkin lainsäädännössä kristillisiä arvoja. Lähtökohdan toiminnalle ei pidä olla vain äänten kalastelu ja halu pysyä vallassa hinnalla millä hyvällä.
Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä.
Häpeä on liittyä ei kristillisten kansojen joukkoon. Meidät pakotetaan tähän esim. koulujen opetusohjelmilla. Ohjeet ja kiellot koulumaailmassa.

Ilkka Korhonen (Riihimäki, 12.06.2018)

#114

Siunatkaa Israelia ja seisokaa sen rinnalla kaikessa päätöksenteossa niin Suomi on osallinen Jumalan siunauksista. Joka Israelia siunaa, saa myös itse siunauksen. Rukoilkaa Jumalalta viisautta päätöksen tekoon sillä Hän on alttiisti luvannut sitä antaa jos joltakulta viisautta puuttuu. Jaak.1:5

Maarit Vigren (Kaarina, 14.06.2018)

#116

Kumpa meillä olisi vielä Kyösti Kallion tai Urho Kaleva Kekkosen kaltaisia valtion päämiehiä. Täytyy vain toivoa että olisi joku joka ajattelee kansaa ja valtiota eikä vain itseään.

Carita Kolehmainen (Multia, 16.06.2018)

#119

Nostetaan Suomi-neito takaisin loistoonsa ja seppelöidään kunnialla, jonka isämme ovat omalla verellään meille ostaneet.
Pyydän kunnioitusta myös Juudan Leijonaa ja Hengen miekkaa kohtaan, eli sen hyväksymistä, että tämä maa on rakennettu kristillisille arvoille ja hyvin onkin rakennettu.
Toivon, että rauhassa ja rinta rinnan palautamme kautta aikain meitä hyvin palvelleet arvot takaisin kansakuntamme selkärangaksi niin, ettemme liikaa myötäile muun maailman muuttuvia ja lopulta siis varsin ailahtelevia trendejä, vaan teemme sen minkä parhaiten osaamme:
Olemme edelläkävijöitä ja lopulta, kun katsoo joustamattomalta vaikuttavan yrmeän ilmeemme taakse, lopulta aika hyväntahtoisia ja nöyriäkin yhteisen hyvän edessä.

Amen.

Kati Kämäräinen (Jyväskylä, 22.06.2018)

#120

Tervehdys teille Ruotsista, olen todella huolestunut viime aikaisista tapahtumista Lahi-idassa ja jihadisti yhteisojen Hamas, PLO/PA jatkuvista provokaatioista Israeliin. Yassir Arafat julisti itsenäisen jihadistisen "palestiinalaisvaltion" perustetuksi Israelin tilalle, poislukien Golan 15.11.1988. "palestiinalaisvaltion" ovat +120 UN jäsenvaltioista jo tunnustaneet lailliseksi. Muistutan nyt tassa: Suomi tunnusti Israelin valtion de Jure, de Fakto 11.06.1948. Kun Suomi tunnustaa "palestiinalaisvaltion" Israelin tilalle, sen on sanottava irti Israelin tunnustamisen. Ne ovat ehdottomasti toisensa pois sulkeva.

Kuin lailliseksi Suomen hallitus katsoisi jonkun imaamin julistaessa Suomen tilalle jonkun "palestiinalaisvaltion" ja YK tunnustaisi sen lailliseksi valtioksi ja vaatisi sanktioiden uhalla suomalaisia vetaytymaan miehitetyilta "palestiinalaisalueilta" ja "laittomista siirtokunnista"? Suomi olisi kokonaan "palestiinalaisaluetta" ja "siirtokunnat" kaikki Suomen kaupungit, kauppalat, kylat, kunnat etc.

Vetaytyisko suomalaiset kiltisti "miehitetysta palestiinasta" kapinoimatta? Islamilaisten kanssa yhteistyossa vasemmistolaiset ovat luonnollisesti ajamassa suomalaiset pois Suomesta, "ikivanhasta palestiinasta". Mihin suomalaisten olisi vetaydyttava? Tietenkin sinne mista ovat tulleetkin, jonnekkin Volgan mutkaan. Mutta mihin israelilaiset vetaytyisivat omasta maastaan?


Taustoja:

"Joulukuussa 2012 Arab Organization for Human Rights (AOHR, Arabien ihmisoikeusjärjestö) syytti raportissaan palestiinalaishallintoa "epäinhimillisistä käytännöistä ja ihmisoikeusrikkomuksista" palestiinalaissiviilejä kohtaan. AOHR:n mukaan vuosina 2007_ 2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 %:a heistä, mihin 6 kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia."

Amnesty Internationalin lukuisat raportit kertovat hallinnon tekemistä siviilien pidätyksistä ja vangitsemisista ilman syytteitä. Nämä kohdistuivat lähinnä poliittisiin toisinajattelijoihin.[10] Amnestyn mukaan Palestiinalaishallinnon harjoittama "vankien kidutus on laajamittaista. Seitsemän vankia kuoli [kyseisenä vuonna]. Laittomat tappamiset, mahdollisesti oikeudettomat teloitukset, jatkuvat."

"Gazassa Laillisuusperiaate ei toimi lainkaan. Hamasin turvallisuus- ja asejoukot harjoittavat mielivaltaisia pidätyksiä ja vangitsemisia, ja vankeja ja epäiltyjä kidutetaan. Palestiinan ihmisoikeuskomissiota on kielletty tulemasta Hamasin vankiloihin ja pidätyskeskuksiin.[5]"

Joulukuussa 2012 Arab Organization for Human Rights (AOHR, Arabien ihmisoikeusjärjestö) syytti raportissaan palestiinalaishallintoa "epäinhimillisistä käytännöistä ja ihmisoikeusrikkomuksista" palestiinalaissiviilejä kohtaan. AOHR:n mukaan vuosina 2007-2011 palestiinalaishallinto vangitsi 13 271 palestiinalaista ja kidutti 96 %:a heistä, mihin 6 kuoli. Vangituista 15,3 % oli naisia ja 11,3 % vanhuksia. Ottaessaan palestiinalaisia kiinni hallinnon joukot hyökkäilivät yliopistoihin ja sairaaloihin ja varastivat näiden laitteistoa ja henkilökunnan rahoja.[2]

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Palestiinassa

Hamaksen, PLO/PA hallitukset perustuvat nepotismiin, kleptokratiaan ja terroriin, naiden johtajat varastavat kv. avustukset, Mahmud Abbas on jo varastanut +3mrd. euroa, Khaleed Meshaal +2mrd. euroa, Arafat oli ehtinyt varastaa +6.5mrd. euroa, Suha ja tytar voi hyvin.

Tallaisenko "valtion" Suomen hallitus olisi tunnustamassa laillisen, itsenaisen, demokraattisen ja suvereenin valtion Israelin tilalle.

Voiko Suomen hallitus tunnustaa sellaisen "palestiinalaisvaltion" tahraamatta kasiaan ja olla osallisena palestiinalaisten vereen? Jos Suomen hallitus on aidosti huolestunut palestiinalaisista, se katkaisisi kaikki yhteydet palestiinalaisten kiduttajiin ja murhaajiin. Vasemmistolaisia ei liikuta vahaakaan palestiinalaisten karsimys, kansanmurha, ainoa asia joka vasemmistolaisia liikuttaa on juutalais- ja Israel vastaisen propaganda materiaalin saaminen jota he levittavat mm. Ylen, Hesarin ja vasemmiston propaganda median ja netin etc. kautta.

Ja kun vasemmistolaiset eivat saa mieleista materiaalia he rakentelevat olkiukkoja Israelista kaantaakseen huomion pois palestiinalaisten teurastajista Hamas, al-Fatah, PLO/PA jotka ovat syyllisia palestiinalaisten vereen ja he ovat osallisena palestiinalaisten vereen, he valehtelevat Israelin "sortavan ja teurastavan" palestiinalaisia. Vasemmistolaiset ovat valehdelleet +50 vuotta Israelin "miehittavan palestiinaa". Vasemmistolaiset teeskentelevat olevansa huolissaan "palestiinalaisista", jos he olisivat aidosti huolissaan, he katkaisisivat kaikki kontaktit palestiinalaisten vainoojiin ja teurastajiin Hamasiin, PLO/PA:n rikollisjarjestoihin. Mutta he eivat sita tee, eihan korppi korpin silmaa noki. Palestiinalaisten veri ei merkitse heille enempaa kuin koiran kusi tolpan syrjassa. Vain heidan juutalais- ja Israel vastaiseen propagandaan se kelpaa hyvin ja mita enemman sen parempi ja siksi he lietsovat juutalais- ja Israel vastaista hysteriaa missa vain voivat.

Ei voi olla laillista julistella "valtioita" toisten itsenaisten valtioiden tilalle ja syrjayttaa sita YK:n tuella. Rauha ei tule jihadistien ja Israelin valille neuvotteluilla, koska jihadistit Mahmud Abbas ja Khaleed Meshaal kieltaytyvat johdon mukaisesti kaikista rauhan neuvotteluista Israelin kanssa.

Vasemmistolaiset jostakin jarjettomasta syysta propagoi boikotteja, BDS etc. Israelia kansainvalisilla areenoilla "rauhan neuvotteluihin", ehka siksi etteivat he tieda tai ymmarra rauhan neuvottelujen tarvitsevan kummankin osapuolen, muutoin se olisi mielisairasta. Ei Israel yksin voi neuvotella rauhasta ei kenenkaan kanssa:

"The Day of Judgment will not come until Muslims fight the Jews, when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say, 'O Muslim, O servant of God, there is a Jew behind me, come and kill him.' Only the Gharkad tree would not do that, because it is one of the trees of the Jews." (Related by al-Bukhari and Muslim.)[1]

The Arab nations initiated four wars against Israel:

1948 War of Independence
1956 Sinai War
1967 Six Day War
1973 Yom Kippur War

Vasemmistolaisten ja jihadistien kanta rauhan neuvotteluihin Israelin kanssa:

"In the name of Allah .. I am not considering it, the Israeli - PLO peace accord, more than agreement signed between our prophet Mohammad and the Kuraish tribe."

"Peace for us means the destruction of Israel".
Yassir Arafat.


This originated in a March 1977 interview with the Dutch newspaper Trouw:
Between Jordanians, Palestinians, Syrians and Lebanese there are no differences. We are all part of ONE people, the Arab nation. Look, I have family members with Palestinian, Lebanese, Jordanian and Syrian citizenship. We are ONE people. Just for political reasons we carefully underwrite our Palestinian identity. Because it is of national interest for the Arabs to advocate the existence of Palestinians to balance Zionism. Yes, the existence of a separate Palestinian identity exists only for tactical reasons. The establishment of a Palestinian state is a new tool to continue the fight against Israel and for Arab unity.

A separate Palestinian entity needs to fight for the national interest in the then remaining occupied territories. The Jordanian government cannot speak for Palestinians in Israel, Lebanon or Syria. Jordan is a state with specific borders. It cannot lay claim on - for instance - Haifa or Jaffa, while I AM entitled to Haifa, Jaffa, Jerusalem and Beersheba. Jordan can only speak for Jordanians and the Palestinians in Jordan. The Palestinian state would be entitled to represent all Palestinians in the Arab world en elsewhere. Once we have accomplished all of our rights in all of Palestine, we shouldn't postpone the unification of Jordan and Palestine for one second.

Mahmud Abbas ja Khaled Meshaalin lahtokohdat rauhan neuvotteluihin Israelin kanssa, johon vasemmistokin on ehdottomasti sitoutunut:

"No peace with Israel,
No recognition of Israel,
No negotiations with it"


Israel on perustettu 24.07.1922 samanaikaisesti palestiinalaisvaltion Jordanian kanssa Palestiinaksi kutsutulle alueelle, joka oli suurin piirtein Ottomaani-imperiumin Jerusalem Sanjak aluetta. WWI Pariisin rauhan yhteydessa Ottomaani-imperium hajosi ja sen tilalle syntyi eri valtioita. Israel itsenaistyi 14.05.1948. Suomi tunnusti itsenaisen, parlamentaarisen demokraattisen ja suvereenin Israelin 11.06.1948.

Taman paivan "palestiinalaiset" polveutuvat naista laittomista islamisti siirtolaisista:

"The number of Arabs who have entered Palestine illegally from Syria and Transjordan is unknown. But probably considerable." _Great Britain and Palestine, 1915_1945, INFORMATION Paper no. 20, 3d ed. (LONDON: Royal Institute for International Affairs, 1946), p. 64.

"This illegal immigration was not only going on from the Sinai, but also from Trans_Jordan and Syria, and it is very difficult to make a case out for the misery of the Arabs if at the same time their compatriots from adjoining states could not be kept from going in to share that misery." _C.S. Jarvis, "Palestine," United Empire (London), 28 (1937): 633.

Israelin itsenaisyys sodassa nama lahtivat pois Israelista muutaman paivan piknikille johtajiensa kaskysta, kun ymparoivat islamistivaltiot hyokkasivat 14.5.1948 Israeliin. Jordania valloitti ja miehitti Israelilta Juudean ja Samarian, Egypti valloitti Gazan, naiden miehitys paattyi Kuuden paivan sotaan, kun Israel sai ajettua vieraat valloittajat ja miehittajat pois Golanilta, Gazasta, Juudeasta, Samariasta ja sai omat maakuntansa takaisin, Jordania poisti Juudeaan ja Samariaan jaaneilta kansalaisiltaan Jordanian kansalaisuuden.

Mutta keita sitten ovat "palestiinalaiset", alkuperainen maaritys oli se etta kaikki ne jotka asuivat Jordaniassa ja Israelissa olivat palestiinalaisia riippumatta rodusta, etnisesta, uskonnollisesta, tms. taustoista. Arafatin apartheid rasistinen maaritys rajasi kaikki muut kuin muslimiarabit pois, kristittyja he sietavat vain vaivoin, he maksavat suojelurahaa, jizzyaa, saadakseen hengittaa.

Islamistien NoGo alueille Gazaan, Yehudan ja Shomronin ei israelilaisella ole menemista, sellainen olisi harkittu itsemurha.

Arafat varmisti sen ettei rauha tule koskaan Israelin ja ex-jordanialaisten valille maalaamalla heidat nurkkaan julistamalla "palestiinalaisvaltionsa" Israelin tilalle, siita ei Mahmud Abbas ja Khaleed Meshaal koskaan tule luopumaan, eika Israel koskaan vetaydy omasta maastaan, "miehitetysta palestiinasta", mihinkaan.

Suomi tulee valitsemaan, mutta vain toinen voi olla, toinen ei voi:
https://arirusila.files.wordpress.com/2015/11/isrvspal.jpg

Suomi tulee tunnustamaan laittomuuden, murhaajien, teloittajien, kiduttajien ja rosvojen keinotekoisen "palestiinalaisvaltion" Israelin tilalle, se on vain ajan kysymys.Suomi tulee olemaan osallisena lukuisiin israelilaisten ja palestiinalaisten teloituksiin, kidutuksiin, ryostomurhiin ja viattomien vereen, kuten kaikki ne valtioiden hallitukset ja kansat, jotka ovat jo tunnustaneet "palestiinalaisvaltion" he ovat kirouksella kirotut, he ovat kohtalonsa valinneet ja heidan lapsilleen ja lapsenlapsilleen verivelat lankeaa maksettavaksi aikanaan.

Pyydan ja vetoan teidan inhimillisyyteenne ja humaanisuuteen, Suomen hallitus, ettei teidan katenne tule olemaan viattomien veressa. Alkaa siis tunnustako "palestiinalaisvaltiota". Muistakaa, verivelat tulevat maksettavaksi aikanaan, se ei ole valtettavissa, alkaa ottako sellaista velkaa lastemme ja lastemme lapsille maksettavaksi, vaikka te itse ette ehka pitaisikaan itsestanne ja lapsistanne niin lukua.

Jouni Rosenberg (Hjo, 24.06.2018)

#122

Suomalaiset polvilleen ja Kyösti Kallion esimerkkiä seuraten rukoilemaan Suomen puolesta. Kun, me lähestymme Herraa, hän hän lähestyy meitä

tuula rajaharju (järvenpää, 25.06.2018)

#123

Jos päättäjät todella haluavat , että Jeesus Kristus isoolla luudalla lakaistaan Suomen maasta, on heidän varauduttava myös seurauksiin, mikä on Jumalan siunausten menenettäminen kansamme yltä.Sama pätee myös suhteessa Israelin kohtelemiseen.Sitäkin kautta menetämme siunaukset.On hyvä miettiä kumpaan ryhmään kuulumme, niiden jotka pitävät Israelia Jumalan silmäteränä vai niiden, joille se on maailman silmätikku.Näiden kahden asian myötä joko kaadumme tai nousemme.

Mirjami Puska (Heinola, 01.07.2018)

#133

Toivon, että menette rohkeasti eteenpäin tässä asiassa.

Raili Pasanen (Hämeenlinna, 07.07.2018)

#139

Suomi on synnin valtaama, ja se tulle koitumaan ikävällä tavalla meille turmioksi.
Olisi aika kansanedustajien tuntea Suomen historia ja kulttuuri, johon kuuluu Raamatun ohjeet niin kuin ne on kirjoitettu. Ojentautukaa totuuden mukaan sanoissa ja teoissa!

John Laasonen (Lahti, 07.07.2018)

#147

Jumalan sana on totuus

Sinikka Viisteensaari (Seinäjoki, 08.07.2018)

#150

Nykyinen jälkikristillinen kulttuurimme syö pois Suomen elinmahdollisuuksia pala kerrallaan, kunnes mitään ei ole enää jäljellä. Vielä voimme palate oikealle tielle ja pelastaa perheet, lapset ja sananvapauden Suomessa

Teemu Laakso (Mäntsälä, 08.07.2018)

#152

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan.

Jouni Piittala (Juupajoki, 08.07.2018)

#153

Pysytään Jumalan tahdossa.

Oiva Rantala (Oulu, 08.07.2018)

#163

Suomi ja sen kansalaisten hyvinvointi kaiken edellä.

Anja Koivistoinen (Jyväskylä, 09.07.2018)

#168

saakoon tämä rukous olla meilläkin vielä tänäkin päivänä.

Alli Kulju (alavus, 10.07.2018)

#169

Miksi hallitus seuraa vähemmistön mielipiteitä ja samalla kävelee kansan enemmistön yli ?

Henrik Kastikainen (Laukaa, 10.07.2018)

#170

'Presidentti' Tarja Halonen on Suomalaisen Naisen Irvikuva. Hänen kautenaan suomessa tapahtui historian suurin moraalin alas ajo! Kun Jeesus on minutkin, katuvan Syntisen armahtanut niin ei kai T. Halonenkaan ihan toivoton tapaus ole, mutta pahalta näytää? Ystävällisin terveisin armahdettu Jorma Soukka Haminasta

Jorma Soukka (Hamina, 10.07.2018)

#178

Erittäin tervetullut rukous tänäkin aikana! Tuossa rukouksessa on niin paljon voiman sanoja, että ei nykyisissä päätöksentekijöissä ole rohkeutta sanoa niitä. Siitä voi olla tosi järisyttävät seuraukset, niin totta ne ovat. Mutta tuollaiset sanat vaativat henkilökohtaisen lujan uskon Jumalan voimaan. Itse haluan tuohon rukoukseen yhtyä. Amen!

Paula Pennanen-Aitta (Helsinki, 12.07.2018)

#191

Jumalan siunausta! Aamen ❤

Saija Salmi (Forssa, 20.07.2018)

#195

Päättäjille toivon enemmän syventymistä raamatun sanaan, josta löytyy kaikkiin elämän tilanteisiin oikeat neuvot.

Leena Kukkonen (Helsinki, 23.07.2018)

#196

Orientoitukaa Jumalan Sanan = Raamatun ilmoituksen mukaan, niin ette horju VIRVATULIEN MUKAAN.

Sirkka-Liisa Mäkeläinen (Jyväskylä, 24.07.2018)

#197

Hebr. 13:7
7. Muistakaa johtajianne, jotka ovat puhuneet teille
Jumalan sanaa. Pankaa merkille, kuinka heidän
vaelluksensa on päättynyt ja seuratkaa heidän uskoaan.

Kaarina Sokka (Vantaa, 24.07.2018)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…