Hikiän päiväkodin toiminta tulee säilyttää Omenakummuntiellä.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#12

Panostakaa mieluummin Hikiän alueeseen enemmän. Se on kuitenkin lähellä Riihimäkeä ja Hyvinkäätä, sekä ylipäätään etelän suuntaa ja siellä työssäkäyviä ja siten vetovoimaisempi, kuin ehkä Hausjärven muut alueet...

Virpi Saarinen (Hikiä, 24.04.2019)

#29

Hikiän päiväkoti on jo kulkuyhteyksien vuoksi säilytettävä. Jos perheessä ei ole autoa ja kulkee junalla niin on mahdotonta viedä lasta esim kirkonkylään hoitoon. Lisäksi hikiän päiväkoti on asiallinen ja mukava paikka jossa koen että lapseni on aina tervetullut ja jossa lapsestani pidetään huoli.

Mari Nummela (Hikiä, 24.04.2019)

#31

Maailman paras päiväkoti ollut! Olen ollut itse hoidettavana siellä ja olen myös ollut siellä työharjoittelussa.

Oona Mäkinen (Riihimäki, 24.04.2019)

#35

Oma lapsemme on ollut kohta kolme vuotta kyseisessä päiväkodissa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja henkilökunta on tehnyt loistavaa työtä.

Sauli Juslin (Hikiä, 24.04.2019)

#42

Mielestäni päiväkodit ja koulut tulee säilyttää pienemmilläkin paikkakunnilla turvataksemme myös haja-asutusalueilla asumisen ja turvallisen lapsuuden. Pidetään koko Suomi asuttuna!

Tiina Patjas (Tammela, 24.04.2019)

#60

Meidän perheen kaksi lasta ovat päiväkotia käyneet. Aivan mahtava paikka pihoineen ja työntekijöineen. Jos haluatte Hikiää markkinoida uusille lapsiperheille on todella naurettavaa edes miettiä oman kylän päiväkodin sulkemista.

Kati Salonen (Oitti, 24.04.2019)

#62

Päiväkoti on ainutlaatuinen ja tärkeä, antakaa sen jatkaa hienoa toimintaansa!

Satu Suomi (Hausjärvi, 24.04.2019)

#70

Hikiän päiväkoti on lapselle paras päiväkoti. Sijaitsee luonnon keskellä ja Maasto on lapsiystävällinen, jossa myös on omenapuut ja marjapensaat. Hoitajat/henkilökunta ammattitaitoisia ja niin parhaita.

Krista Winberg (HIKIÄ, 24.04.2019)

#76

Olisi todella tärkeää säilyttäänpäiväkoti. Lapsemme sai sieltä hyvän hoidon ja eväitä elämän matkaan

Kirsi Maria (Hikiä, 24.04.2019)

#93

Ihanan lämpöinen ja kodinomainen tunnelma tässä päiväkodissa. Näkee, että lapset viihtyvät ja heistä pidetään huolta. Turvallinen ja iso piha, jossa on hyvä leikkiä!

Sirpa Numminen (Riihimäki, 25.04.2019)

#96

Emme olisi koskaan muuttaneet Hyvinkäältä Hikiään ilman kunnallista päiväkoti palvelua Hikiässä

Nina Lehto (Hikiä, 25.04.2019)

#104

Oma kokemus Hikiän päiväkodista on 5 oman lapsen verran. Voin vilpittömästi yhtyä adressissa oleviin perusteluihin säilyttämisen puolesta.

Pia Vanne (Hikiä, 25.04.2019)

#105

Säilyttääksemme elinvoimaisen ja lisää muuttajia innostavan elinympäristön Hikiässä, on tärkeää säilyttää päiväkoti kylässä. Näin perheiden arki ei myöskään hankaloidu muualle työhön kuljettaessa ( pääkaupunkiseutu useiden kohteena). Jokaisella lapsella on oikeus suunniteltuun ja virikkeelliseen varhaiskasvatukseen ( henkilökohtaiset suunnitelmat) ja tätä Hikiän päiväkoti tarjoaa. Hikiän päiväkoti tarjoaa sijaintinsa ja henkilökuntansa resurssien puolesta tähän loistavat mahdollisuudet! Kodinomainen varhaiskasvatusympäristö tarjoaa vahvan kasvuympäristön.
Päivähoidon vaihtoehdot Hikiällä täytyy säilyttää myös kunnallisena vaihtoehtona, minkä toiminta on samalla seurattavissa lain edellyttämiin keinoin ( resursseja ei vain paperilla saada näyttämään riittävältä).

Jaana Eloranta (Hikiä, 25.04.2019)

#109

Päiväkoti on säilytettävä! Lasten sijoittaminen kunnan muihin päiväkoteihin lisää työmatka-ajoa huomattavasti ja vähentää kylämme vetovoimaisuutta.

Outi Suikkari (Hikiä, 26.04.2019)

#113

Jouduin vuonna 2012 käyttämään lyhyesti yksityistä päiväkotia 3-vuotiaan lapseni hoitoon, koska en jostain syystä saanut paikkaa Hikiän kunnalliseen päiväkotiin, vaikka siellä oli vapaata. Nyt 10-vuotias poikani muistelee yhä, että "äiti, se oli kyllä kamala se ensimmäinen päiväkoti, jossa olin", vaikka kyse oli vain vajaasta kahdesta kuukaudesta. Sitä vastoin Hikiän kunnan päiväkodissa vietetyt liikunnalliset ja virikkeelliset vuodet poikivat ihanat urheilulliset harrastukset ja lukuisat hienot ystävyyssuhteet, jotka ovat vieläkin voimissaan.

Marja Huttunen (Hikiä, 26.04.2019)

#115

Tuetaan kunnallista päiväkotia.

Tomi Piipponen (Hausjärvi, 26.04.2019)

#116

Hyvät päättäjät toivon koko sydämestäni että tätä ihanaa lapsiystävällista päiväkotia ei lopetettaisi.Me iso vanhemmat jotka.paljon haetaan lapsia hoidosta meistä matkat pitenee koska asumme Hyvinkäällä ja joudumme ajamaan edes takas matkoja toine lapsista Eskolan koulussa ip hoidossa.joudumme aika usein hakemaan koska molemmat vanhemmat tekevät semmosta työtä mistä ei aina pääse hakemaan ennen kui päiväkoti ja ip suljetaan Toivon koko sydämestäni että saisimme pitää tämän hyvän ihanan päiväkodin .

Tuula HAssel (Hyvinkää, 26.04.2019)

#123

Kunnan korkean veroprosentin pitäisi mahdollistaa peruspalvelut lähellä kylien keskusia. Kunnan vetovoima myös kärsii, jos palvelut yksityistetään, jolloin palvelujen laatu jää yksityisen, tulosta tekevän tahon käsiin. Palveluja on Hikiältä jo muutenkin karsittu niin paljon, että alkaa asumisen miinuspuolet ohittaa plussat.

Joni Karvinen (Hikiä, 28.04.2019)

#129

Menin päiväkotiin 1/2003 siskon ja veljen kanssa, olin silloin 11 kuukautta. Sain esimerkiksi nukkua siellä ulkona vaunuissa turvallisten aikuisten hoidossa. Sieltä sain monia kavereita, jotka ovat kavereitani edelleen. Toivon, että tulevaisuudessani omat lapsenikin saisivat kasvaa tälläisessä päiväkodissa.

Olivia Palmu (Hausjärvi, 28.04.2019)

#133

Hikiän päiväkoti on kodinomainen ja todella tarpeellinen jotta vanhemmat voivat käydä muualla töissä. Kaiken ei tarvitse olla tehostettua laitosmaista säilytystä. Radan läheisyys mahdollistaa työ paikka pedelöinnin jota kunnassa pitäisi oikeasti markkinoida paremmin. Ei uusia veronmaksajia saada kuntaa jos kaikki palvelut lopetetaan hikiästä ja muista kunnan taajamista.
Henkilökunnan kierrätys eri päiväkodeissa mahdollistaa sen että henkilöstökulut saadaan minimoitua.

Kirkonkylän päiväkotihan on käsittääkseni koko kunnan vuoropäiväkoti.
Jos nyt näyttää että ei ole tarpeeksi käyttäjiä niin ei se tarkoita etteikö niitä voisi olla parin vuoden päästä.
Kunnassa tuntuu aina olelleen valloilla ajatus lopetetaan palvelut kokonaan eikä nähdä vaihtoehtoisia toimintatapoja.

Kuntaan pitäisi saada lisää lapsiperheitä, mutta se tällä tavalla kyllä onnistu että päiväkodit lopetetaan. Yrittäjä vetoiset päiväkodit ilmeisesti päivähoidon tukimaksulla pidedään mielummin yllä kuin että kunta huolehtii peruspalveluistaan. Peruspalveluita ei voi kaikkia yksityistää.

Nina Kettinen (Hikiä, 29.04.2019)

#136

Lapset eivät ole Hausjärvellä saanut kodinomaisempaa hoitopaikkaa kuin Omenakummuntiellä. Kun meillä on mahdollista pitää tälläinen aarre kunnassa, niin säilyttäkäämme se. Kaikessa ei voi ajatella tilastoja ja todennäköisyyksiä vaan lasten ja perheiden hyvinvointia. Lapset eivät ole kuin karjaa, joita voi siirtää sinne tänne. Nämä pienet ihmisen alut ovat tulevaisuuden päättäjiä, joiden lapsuuden arjesta on nyt kyse eikä siitä tilastosta missä syntyvyyden käppyrä on menossa tiukkaa alamäkeä.

Taina Jääskeläinen (Mommila, 30.04.2019)

#148

Hikiän päiväkodin jatkuminen on perheellemme hyvin tärkeää ihan jo logistisistakin syistä. Päiväkoti henkilökuntineen on ollut todella mieluisa kahdelle lapsistamme ja pihapiiri on aivan vertaansa vailla. Päiväkodin lopettaminen olisi todella huono päätös.

Markus Sinervä (Hikiä, 04.05.2019)

#155

On se ihmeellistä, että Hausjärven kunta kuvittelee houkuttelevansa uusia lapsiperheitä tai edes säilyttävänsä nykyiset. Lapsiperheitä ja lasten etua ei huomioida lainkaan riittävästi. Kyllä huomaa, että päätöksiä tekevät virkamiehet ovat joko lapsettomia tai heidän lapsensa ovat jo aikuisia tai muulla tavoin vastuuttomien päätösten ulottumattomissa ja huonojen päätösten vaikutuspiirin ulkopuolella. Järkyttävää.

Heli Aarnio (Hausjärvi, 07.05.2019)

#156

Kummallista toimintaa kunnalta, joka mainostaa itseään lapsiperheiden onnelana.

Leena Tuominen (Hausjärvi, 07.05.2019)

#163

Lastentarhanopettaja tiedän, miten toimiva ja hyvä voi pieni yksikkö parhaimmillaan olla. "Jos olis valta niinkuin on mieli", niin nimenomaan pieniin yksiköihin panostaisin. Se on AINA lapsen etu. Surullista huomata kuinka vähän lapsia, tulevia Suomen ylläpitäjiä arvostetaan.
Kaikkien tutkimusten mukaan suuret yksiköt vaurioittavat lapsen kehitystä monella tavoin. Se olisi syytä ottaa vakavasti, niin että lapsistamme kasvaisi vahvoja vastuunkantajia Suomellemme.

Kirsti Tuikkanen (Kinnula, 08.05.2019)

#172

kannatan Hikiän päiväkodin säilyttämistä

Eila Pitkänen (Oitti, 19.05.2019)

#192

Hikiän päiväkoti pitää ehdottomasti säilyttää, se on tärkeä valttikortti Hikiälle ja koko Hausjärvelle lapsiperheiden saamiseksi kuntaan.

Juulia Juslin (Hikiä, 03.06.2019)

#196

Paras päiväkoti ei saa sulkea.

Minna Räsänen (Lahyi, 03.06.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö kannabis laillistaa?