Sananvapauden puolesta! Tuki Räsäselle

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#5

Totuus on voittaja.

Helena Koponen (Helsinki, 10.09.2019)

#17

Pyydän harkitsemaan uskonnonvapauden liittyviä näkökohtia puolueettomasti, eikä menemään vain nykyisen muotivirtauksen mukana. Tässä maailmassa leviää kaikki väkivaltaviihde ym. vahingollinenkin säästä kaiken ikäisten saatavilla ja sinne täytyy mahtua myös Raamatun Sana. Samoin pyydän tasapuolisuuden vuoksi pitämään esillä kristittyjen vainoja myös muualla maailmassa.

Terttu Kela (Raahe, 10.09.2019)

#24

Tuen täydestä sydämestäni Päivi Räsäsen oikeutta siteerata Raamattua julkisesti. Se on myös minun oikeuteni. Suomessa meillä on sanan-mielipiteen- ja uskonnonvapaus. Siksi!

Paula Plysjuk (Helsinki, 10.09.2019)

#27

"Minä olen tie ja totuus ja elämä, '
Joh 16:4

Juha Kulmala (Kokkola, 10.09.2019)

#30

Yhdyn Päivi Räsäsen mielipiteeseen

Kaija Törmä (JÄRVENPÄÄ, 10.09.2019)

#31

Päivi Räsänen ei ole tehnyt mitään väärin tai lainvastaisesti kun on vedonnut Raamattuun arvostellessaan kirkon päätöstä osallistua käytännön toimin pride kulkueeseen.

Mauri Ranta (Viitasaari, 10.09.2019)

#44

Päiville voimia ja rohkeutta.
Jumalan Sana ei muutu. Se on ikuisesti sama.

Raija Norppa (Kokkola, 10.09.2019)

#67

Älkää tuhotko suomalaista,isänmaallista kulttuuria.

Juho Kössi (Seinäjoki, 10.09.2019)

#72

Kai sitä saa raamattuun uskoa!

Jukka Tuovinen (Forssa, 10.09.2019)

#82

Kaikkien pitäisi nyt ehdottomasti nousta puolustamaan uskonnon- ja sananvapautta, joka on nyt uhattuna. Syytteen noston tarkoitus on pelotella erityisesti kristittyjä olemaan hiljaa ja jopa Raamatun siteeraaminen olisi rangaistavaa. Näin ei voi olla länsimaisessa sivistysvaltiossa Euroopassa. Siksi allekirjoitan mielelläni.

Harri Latvala (Jyväskylä, 10.09.2019)

#89

Perustuslaki ja oikeudet uskoville siinä uskonnon laki ja kansalaisen oikeudet.Ihmisen arvo on kaikille sama.Kaikki arvot kunnianaan.Jumalan sanan arvo kunniaan.

Maritta Räisänen (Sastamala, 10.09.2019)

#114

Päivi puhuu totta ei valhetta.

Eini Leppänen (Äänekoski, 10.09.2019)

#121

Sanan ja uskonnon vapautta tulee kunnioittaa lain mukaisesti. Tämä on myös perustuslaillinen oikeus.

Sirpa Pursiainen (Tampere, 10.09.2019)

#133

Demokratiaa ei ole, mikäli ei ole sananvapautta.

Marika Puolimatka (Tampere, 10.09.2019)

#137

Kristitty maa eikä kristityillä ole enää sananvapautta. Rikolliset saa elää vapaana ja syyttömiä laitetaan tutkintaan. Mihin Suomi on menossa? Päivi ei ole tehnyt mitään,mikä tarvitsee tutkintaa.

Marketta Häkkilä (Haapavesi, 10.09.2019)

#148

Annan Päivi Räsäsellä täyden tukeni.

Miia Lehtonen (Turku, 11.09.2019)

#165

Ensin tehtiin lailliseksi äideille ja lääkäreille että saavat murhata lapsia lain turvin, abortti. Aivan käsittämätöntä että pieni ihmisen alku, vauva voidaan laillisesti tappaa äitinsä kohtuun, jonka jälkeen vauva heitetään roskana roskikseen. 😥 Voiko olla viattomampaa ja ihanampaa maan päällä kuin syntymätön vauva ja lisäksi täysin puolustuskyvytön. Miksi syntymättömillä vauvoilla ei ole oikeus olla Suomen kansalainen ja oikeus elämään ja olla onnellinen niin kuin on oikeus sinullakin joka tätä luet? Lue Raamatusta Ilmestyskirjasta vihan maljoista, jotka vuodatetaan maan päälle ahdistuksen ajassa meidän lähitulevaisuudessa, jotka ovat siis Jumalan tuomio niille jotka synneissään elävät eivätkä tahdo tehdä parannusta ja tulla pelastetuiksi Hänen Poikansa kautta. Kuitenkin Jumala haluaisi että jokainen ihminen kääntyisi pois pahoista teoistaan ja katuisi pahuutta ja pyytäisi syntejään anteeksi Jeesuksen/Yahusuen veren kautta. Transjutut on myös syntiä ja Jumalan luomistyön turmelemista. Nämä ihmiset tarvitsevat terapiaa että hyväksyvät itsensä, eivät tuputusta sukupuolen vaihdokseen. Transasiaan vaikuttaa mielestäni myös ympäristössämme olevat monet kemikaalit jotka sotkevat ihmisen normaalia hormoonitoimintaa ja fysiologisia toimintoja kehossa. Ja voisitteko rakkaat päättäjat lopettaa tämän älyttömyyden että joka puolella työnnetään myrkkyjä joka paikkaan. Kemikaalikoktail jolle jokainen ihminen altistuu joka päivä on valtava: torjunta-aineet, ilmansaasteet, palonestoaineet, lääkejäämät vedessä, homeenestoaineet, myrkyt kosmetiikassa, lisäaineet ruuassa ym. Mitä tulee Päiviin niin Päivillä on uskonnonvapaus ilmaista asiansa Prideasiaa kohtaan. Raamattu selvästi sanoo että miehen kanssa makaavat miehet eivät peri taivasten valtakuntaa. Jospa edes joku tekisi parannuksen Päivin ja minun sanojen johdosta ja katuisi laittomuutta jota harjoittaa tässä pahassa lopun ajan sukukunnassa.

Sanna Taskinen (Kuopio, 11.09.2019)

#176

Myös Raamattua lukevalle väestönosalle on oltava oikeus mielipiteisiin. Raamattua lukeneet ja siihen uskoneet esi-isämme, ovat toimillaan luoneet maamme sivistyksen ja kansan hyvinvoinnin pohjan. Ollaanko nyt aloitettu kamppanja juuri heidän vainoamisekseen?

Irma Pihl (Vantaa, 11.09.2019)

#199

Mielipiteen ilmaisun vapaus on oltava oltava myös tavallisella suomalaisella. Raamatun siteeraaminen ei voi olla suurempi rikos, kuin lähes miljoonan suomalaisen kunnian loukkaaminen nimittelemällä heitä rasisteiksi.

Simo Rantanen (Helsinki, 11.09.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…