Pyydän teitä allekirjoittamaan adressin Hinnerjoen koulun sekä päiväkodin säilyttämisen puolesta.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#5

Jokainen euralainen maksaa veronsa. Mitä syrjäkyläläiset saa?

Mika Erholahti (Eura, 02.03.2020)

#11

Nyt ollaan isojen päätösten äärellä ja on tärkeää,että päätöksenteossa selvitetään oikeat kulut!! Ei yritetä saada laskelmia näyttämään tiettyyn suuntaan... Lisäksi perheiden ja ympäristön hyvinvointi tulee huomioida. Hinnerjoen koulun ja päiväkodin lakkauttaminen on tietoinen päätös hiilijalanjäljen lisäämiseksi, juuri kukaan ei Hinnerjoelta aja työmatkanaan Honkilahden ohi kun taas toisinpäin ajaa!!

Tanja Pajunen (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#14

Mikäli päiväkodit ja koulut viedään Honklahteen, eipä ainakaan tämä nuori insinööri liene enää missään tilanteessa kotiseudulle takaisin haikailevan.

Juuso Saari (Lahti, 02.03.2020)

#22

Euran kunnan alueelta Hinnerjoki on ainoa paikka mihin muuttaisin. Jos koulut ja päivähoito siirtyvät Honkilahteen, mahdollinen paluumuutto ei koskaan tapahtuisi.

Taneli Valtanen (Tampere, 02.03.2020)

#39

5-henkinen perheemme muutti Raumalta takaisin kotiseudulleni Hinnerjoelle v. 2011. Yksi merkittävimmistä muuttopäätökseen vaikuttaneista tekijöistä oli kylän oma koulu, jonka esikoisemme aloitti muuttovuonna.

Juho Kauppi (Eura, Hinnerjoki, 02.03.2020)

#41

Nykyisessä tilanteessa, jolloin koko eritysopetus pyritään integroimaan, on monen lapsen etu saada käydä koulua pienessä koulussa. Monesti opetus on yksilöllisempää ja oppilaslähtöisempää. Sivukylien virkeys säilyy monesti koulun ansiosta. Älkää sulkeko Hinnerjoen koulua!

Anu Mankinen (Vaala, 02.03.2020)

#50

Haluan ehdottomasti että koulu säilytetään Hinnerjoella! Olen itse mieheni kanssa muuttanut Ruopantielle ajatellen että on ihanaa kun on koulu ja muut palvelut lähellä ja turvallisien teiden päässä. Mekin olemme molemmat Rauman suunnalla töissä niin olisi täysin kohtuutonta kuskata ensin lapsi Honkilahteen ja vielä sen jälkeen ajaa itse töihin. Toivon tietysti että Honkilahti ja Hinnerjoki saavat molemmat pitää omat koulunsa, mutta jos koulu keskitetään jompaan kumpaan niin ehdottomasti Hinnerjoelle juuri sen takia että valtaosa kuntalaisista on töissä Euran, Laitilan tai Rauman suunnalla.

Mari Tammisto (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#87

Tässä adressissa on kerrottuna todella monta sellaista seikkaa, joita päättäjät eivät ole ilmeisesti edes ajatelleet. Kysymys kuuluukin; mitä ne sellaiset päättäjät ovat, jotka unohtavat puolet selvitystä vaativista asioista? Olisi täysin kohtuutonta viedä koulu ja päivähoito! Lisäksi muutin mieheni kanssa takaisin Hinnerjoelle mm. siksi, että haaveissa oli lapsi ja tässä kylässä hänet olisi hyvä kasvattaa. Ihana poika viimein syntyikin ja nyt häneltä ollaan viemässä päivähoitoa ja koulua...

Tuuli-Maaria Sulo (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#91

Laadukas varhaiskasvatus ei ole perheille eikä lapsille sitä, että lapset joutuvat päivittäin istumaan melkein tunnin autossa päästääkseen hoitoon. Varhaiskasvatus tukee perhettä lapsen kasvussa eikä tämä tue sitä. Tämä kuormittaa perheitä ja pitkien hoitomatkojen takia lyhentää perheen yhteistä vapaa-aikaa hoidon jälkeen. Hiilijalanjäljestä puhumattakaan.

Pauliina Ponteva (Helsinki, 02.03.2020)

#108

Hinnerjoki tarvitsee koulun ja päiväkodin. Alue tulee tulevaisuudessa palvelemaan lähiseudun kasvavan teollisuustuotannon parissa työskenteleviä perheitä. Koulun ja päiväkodin säilyttäminen tuo kunnalle myöhemmin lisää houkuttavuutta asuinpaikkana esim. Uudenkaupungin autoteollisuuden henkilöstölle.

Heikki Vesalainen (Turku, 02.03.2020)

#110

Järki käteen ja takas kouluun lukee matematiikkaa..

Jussi Kirkkala (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#119

Jos kunta aikoo siirtää päiväkodin ja peruskoulun Honkilahteen ei meidän perhettä tarvitse odottaa muuttavan takaisin kotiseudulle vaan jäädään mielellään Ruuhka-Suomeen, koska Hinnerjoki on ainut alue Suomessa mihin voisi muuttaa tulevaisuudessa takaisin, mutta ei missään olosuhteissa tälläisen päätöksen jälkeen, koska se ei olisi lapsen edun mukaista.

Oscar Silvola (Helsinki, 02.03.2020)

#127

Olemme pienen ihmisen asialla!

Taina Kokkomäki-Virtanen (Raisio, 02.03.2020)

#157

Iltapäiväkerho toiminta todennäköisesti suunniteltaisiin myös honkilahteen jos sinne koulu ja päiväkotikin siirrettäisiin... Tämä tarkoittaisi meidän perheelle vielä enemmän ajoa päiviin koska nuorempi on päiväkodissa ja koululainen erityistarpeidensa vuoksi tarvitsee iltapäiväkerhoa todennäköisesti koko alakoulun ajan. Lapsiamme ei aina voida hakea kotiin samoihin aikoihin juurikin em. syistä joten tupla ajot päivittäin tulisi meidänkin perheelle. Euran keskustan kouluista on pidetty hyvää huolta ja hankittu hienoja ja kalliita virikkeitä lapsille mm. pihoille. Hinnerjoen koulu ei juurikaan ole saanut kunnalta mitään mutta eipä ole paljon pyytänytkään. Täällä ladutkin talvisin oppilaille tekee oppilaiden vanhemmat sekä kaukalolle jään jäädyttävät kylän isät lapsilleen. Yhteisö täällä on sellaista mitä ei paljon enää näe, eikä täällä rutista turhasta. Teinä miettisin vielä. Uskon että Hinnerjoelle tarvittavat palvelut (koulu ja päiväkoti) ovat kunnalle yksi pienimmistä murheista, niin taloudellisesti kuin muutenkin.

Tiina Kataja (Eura, 02.03.2020)

#167

Älkää tappako kyläämme, lyhytnäköistä päätöksentekoa,

Outi Virtanen (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#172

Tämä ei saa missään nimessä toteutua

Lauri Kreula (Hinnerjoki, 02.03.2020)

#177

Hinnerjoki tarvitsee koulunsa, kaikkea ei voi punnita rahassa!

Kirsi Saarinen (Eura , 02.03.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…