Yhdenvertaisuus Helsingin Info

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#20

Kiitos Omer

Abdirahman Sardheeye (Helsinki, )

#25

Mä sanon Ei syrjinnälle.! 
Mä sanon Ei etniselle profiloinnille.!

Amin Ali Ahmed (Helsinki, )

#32

Arinkaan wax ka qabtay Mahadsanidiin.

Sharaf Abdullahi (Turku, )

#36

En ikinä olisi uskonut 30 vuoden päästä että helsinkin pormestari olisi profiloinut yhden ryhmän korona kriisin aikana ja tuottanut isolle ryhmälle näin paljon tuskaa mediassa ja vielä ryhmä mika hän on profiloinut on ryhmä joka tekee palvelualan töitä paljon jä nytten pelkää mennä töihin että heitä leimataan korona pesäkeeks!

Mohamed Moalim (Helsinki, )

#37

Yhdyn tässä asiassa, Adreessin tekijöiden mukaisesti.

Hassan Hilowle (Helsinki, )

#71

Emme tarvi sormella osoittelua Kiitos. Olemme myös osaa kansaa. Syrjintä ei ole ratkaisu.

Marian Salah (Vantaa, )

#91

Waad mahadsantihiin

Mohamed abdirahman Mohamed (Helsinki, )

#92

vapaavuorin on muutettava käyttäytymistään somaliyhteisöä vastaan

Qamar Abdi Ali (Helsinki , )

#93

Olemme somaliyhteisönä aktiivisia, teemme töitä ja meitä näkee joka puolella. Ennakkoluulot, vastakkainasettelu ja polarisaatio, nämä kaikki huolestuttavat meitä.
Somalitaustaisia työskentelee paljon muun muassa terveydenhuollossa ja taksi- tai bussikuskeina.Emme halua leimautua emmekä halua erottautua muista kansalaisista. Mikä oli pormestarin pääpointti? Mitä hyötyä siitä oli meille somalitaustaisille tai muille helsinkiläisille? Muuta kuin, että erottaa ihmisiä.

Axmed Carab (Helsinki , )

#100

Samassa veneessä ollaan kaikki tämän kriisin kanssa, vastakkainasettelu ja tietyn etnisen ryhmän osoittelu ei tässä tilanteessa palvele ketään

Nadia Aweys (Vantaa, )

#102

No nii!!

Abdirizak Ibrahim Hussein (Helsinki , )

#126

Virus ei erottele ihmisiä värin, uskon, aseman tai kansalaisuuden perusteella vaan ihminen itse tekee sellaista saavuttaakseen poliittinen asema tai muun asian toveitelemisseksi.

Bahnaan Hulbaale (Vantaa, )

#134

Ei syrjintä

Mohamed Ali (Helsinki Itä-Helsingin , )

#140

Yhdessä voimme saada Suomen pois tästä tilanteesta ja uudelleen nousuun siinä ei ole rasismille sijaa. On nähnyt esimerkillistä johtajuutta tässä tilanteessa, joten jos ei ole mitään hyvää sanottavaa älä sano mitään äläkä osoita sormea niitä ihmisiä jotka tekevät esimerkillistä työtä huolimatta heidän terveydestä.

Faisa Qasim (Vantaa, )

#143

Jan Vapaavuori, netti on jo pullollaan rasistisia ja syrjiviä kommentteja jopa ihan eduskunnan jäsenten kirjoittamana. Tämäkö oli tarkoituskin?
Kaupungin olisi luullut ottavan yhteyttä somalitaustaisiin ja keskustelevan ensin heidän kanssaan onko syytä lisätä tiedottamista. Me tiesimme jo ruotsin kokemuksesta että näin voi käydä, siellä missä asutaan ahtaasti, käytetään julkisia kulkuvälineitä ja työskennellään aloilla joissa ei voi tehdä etätöitä. Jo korona kohtelee heikommassa asemassa olevia huonommin, täytyykö päättäjienkin tehdä niin? EI

Helena A Myllymäki (Helsinki, )

#189

Minä en ole uskonut että somalit ovat vielä hajanaisia puolustamaan meidän yhteistä arvomaailma.

Madahey Abdulkadir Iise (helsinki, )

#190

olisi hyvää saada tilastot kaikista vähemmistökielisistä koronaan sairastuneista, jos kerrankin löytyy  etnisyys tilastoja.

minusta on tärkeää löytää vertaiskohde tälle muista vähemmistökielisistä. Tämä on epäreilu  ja syrjivää. Somalikielisinä emme haluaisi korostua turhaan silmätikuksi. Miksi muista vähemmistöistä ei ole tilastoja vaikka heitä olisi muutama.
Olis hyvä saada vertailun vuoksi.

Mahad ShMusse (Helsinki , )

#195

Oliko Jan Vapaavuori kännissä kun se laittoi tämän juttua lehdessä?
Jacob

Mohamed Bouh (Helsinki , )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…