OIKEUKSIA ODOTTAVILLE - Koronarajoitukset

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#11

Tutkimustietoa ja tiedettä näin suurten rajoitusten taakse, eikä pelkkää sairaaloiden omaa mutuilua. Terveisiä tulevaisuuden Suomesta, jossa perheet eivät enää tämän aiheutetun turhan pelon ja siitä seuranneiden huonojen synnytyskokemusten tiimoilta uskalla laittaa lapsia alulle.

Sonja Siivonen (Kuopio, 07.05.2020)

#69

Toivoisin, että asiaa muistettaisiin katsoa myös lapsen oikeuksien puolesta, sekä lopetettaisiin tukihenkilön/ lapsen toisen vanhemman rinnastaminen vierailijoihin.

Karoliina Pekkala (Helsinki, 07.05.2020)

#94

Lapsen oikeudet eivät myöskään toteudu tässä!
https://nobab.fi/

Marika Vuori (Espoo, 07.05.2020)

#104

Nyt joku roti noihin rajoituksiin, esikoinen tulossa ja menen kyllä synnytykseen kävi miten kävi !

Ville Arffman (Riihimäki , 07.05.2020)

#120

Hei! Päätöksiä miettiessä tulee mieleen, että päätöksentekijät tuskin ovat tällä hetkellä samassa tilanteessa, kuin synnyttäjät, koska rajut ovat rajoitukset verraten mikä koronatilanne Suomessa on. Jos Suomessa olisi vastaavanlainen tilanne kuin New Yorkissa, olisi päätökset vielä helpompi niellä, mutta Suomea ei millään tasolla voi verrata New Yorkiin tai muuhun maahan/kaupunkiin, jossa asuu pienemmällä alueella todella paljon ihmisiä kuin Suomessa ja tilanne koronan suhteen on todella erilainen. Toivon päätöksentekijöiltä myös maalaisjärjen käyttöä, että onko näistä rajoituksista enemmän haittaa kuin hyötyä ja me kaikki synnyttämään menevät perheet haluaisimme kuulla selviä vastauksia, eikä ympäripyöreitä kiertoja kysymyksiimme, näin meidän olisi myös helpompi ymmärtää näitä päätöksiä. Monen, kuten itsenikin, jolla ei ollut mitään synnytyspelkoa, ajatukset ovat muuttuneet täysin ja kokemuksesta ei ole tulossa mukava. Tämä ihmisoikeuksien polkeminen näin helposti ei varmasti ainakaan auta syntyvyyden kasvussa Suomessa, joten miettikää myös kauaskantoisempia seuraamuksia päättäjät, kun näitä päätöksiänne teette.

Mari Yli-Piipari (Kangasala, 07.05.2020)

#130

Jotain inhimillisyyttä!!! Lapsen saaminen on tärkeä hetki myös puolisolle. Äiti tarvitsee uudessa, vieraassa tilanteessa tukihenkilön viereensä. Toisen tai useamman lapsen saaneelle tilanne voisi olla eri....

Kirsi Metsämäki (Kokemäki, 07.05.2020)

#144

Sallikaa tukihenkilön tuleminen myös ostolle äidin ja vauvan kanssa!

Roosa Kursula (Tampere , 07.05.2020)

#149

Hei, mielestäni jokaisella isällä on oikeus tai tukihenkilöllä olla mukana koko synnytyksessä osasto ajan ja kaiken siihen kuuluvan. Varsinkin esikoisensa saavan ja tämä mitä tähän on lueteltu ja näin on hyvinkin totta... Toivon todella koko sydämmestäni että tilanne muuttuu enne heinäkuun alkua paremmaksi! Tehkää asialle jotain muutosta kiitos

Susanna Tyynismaa (Kuortane, 07.05.2020)

#151

On kyllä hallituksen toiminnassa paljon ristiriitaista toimintaa ihmeellistä jos isä joka on perheen jäsen ei saa osallistua lapsen syntymään äidin kanssa. Isä mukaan äidin tueksi lapsen syntymään.

Irma Thuneberg (Imatra, 07.05.2020)

#153

Ei pitäisi joutua edes miettimään tällaista, että saako tukihenkilö olla paikalla. Käsittämätöntä.

Minna Joensuu (Seinäjoki, 07.05.2020)

#200

Isät mukaan ultraan ja osastolle!

Elizaveta Rundgren (Tornio, 07.05.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

kysytään!-- Large modal -->