Vantaan Backaksen kartanon alueelle EI muumimaailmaa ja kauppoja

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#5

Säästäkää arvokas vanha kartanomiljöö. Alueelle ei kaivata liikennettä lisäävää kaupallista toimintaa. Paikka Muumimaailmalle on mahdollista löytää muualta Vantaalta. Päivittäistavarakauppoja alueella on nyt jo aivan riittävästi.

Elina Kyrö (Vantaa, )

#8

Asukkaat haluavat että alue pysyisi rauhallisena asuinalueena, jossa lapset voivat kulkea turvallisesti kouluun ja voimme ulkoilla luonnon äärellä. Uusi kauppa ja varsinkin Muumimaailma toisivat alueelle hirveän määrän lisää liikennettä mitä tänne kapeille ja rauhallisille kaduille ei kaivata. Ylästöntien ja Lentoasemantien/Hagelstamintien risteyksessä oleva liikenneympyrä on välillä ruuhkainen perus arkipäivinä, saati sitten kun lisätään Muumimaailman sadat päivittäiset vierailijat. Lähitalojen asukkaat tulevat varmasti kärsimään lisääntyvän liikenteen melusta. Säilyttäkää arvokas ja kaunis luonto asuinalueellamme, se on tämän alueen sydän!

Taru Kurhinen (Vantaa, )

#9

Lopettakaa jo Ylästön, Pakkalan ja Kartanonkosken luonnon raiskaaminen!! Mieluummin luonnollista luontoa kuin rakennettuja "huvipuistoja". Pohjois Ylästössä mm. tuhottu metsää lintujen pesimäaikaan ja seuraavaksi lähtee kalliot toimistokortteleiden tieltä!!!! Oli muuten vaskitsojen ja kyiden talvehtimispaikkoja!!! Haloo, missä järki!! Miten on ajateltu hoitaa jonkun Muumimaailman liikennejärjestelyt?

Marja Heikkinen (Vantaa, )

#12

Älkää pilatko meidän hienoa kotimaisemaa ja luontoa.

Riikka Aalto (Vantaa, )

#14

Jättäkää backaksen alue nyt rauhaan. Jumbo, pikkukaupat ja Tammiston CM riittää paikallisille. Muumimaailman voi viedä muualle, eikä tuhota historiallisesti tärkeitä ja alueen asukkaille rakkaita alueita.

Miira Maijala (Vantaa, )

#16

Ei tuhota kaunista, historiallista aluetta. Alueelle ei kaivata enempää esim kauppoja. Alue on jo nyt tiuhaan asutettu.

Kati Almajali (Vantaa, )

#37

Säästetään Backaksen kartanon miljöö ainutlaatuisena kohteena nykyisellään. Ei tarvita lisää kauppoja eikä Muumimaailmaa!

Minna Karjalainen (Vantaa, )

#40

Täällä on ihan tarpeeksi kauppoja, yhtään peltomaisemaa, lenkkipolkua tai Pakkaksen kartono alueen hienoa maisemaa ei tarvitse tuhota!

Sini Jääskeläinen (Vantaa, )

#55

Olisi erittäin hienoa kun vanha backas säilytettäis sellaseen eikä tehtäis siitä mitään turisti kohdetta. Eiköhän suomessa ole niitä jo tarpeeksi. Ylästö vieressä missä kaadetaan jo kovasti metsää. 😪

Sarita Aspinen (Vantaa, )

#60

Tälle sisäpuistolle löytyy varmasti paikka muualta Vantaalta. Liikenne tukkiutuisi vielä entisestään ja samalla menettäisimme Backaksen arvomaiseman jossa kaupunkilaiset nauttivat ulkoilusta. Kauounkilaisten kesäolohuoneests tulisi sisäpuistohallia ja parkkipaikkaa. Aluetta voisi kehittää muutoin, kuten nyt jo alueen ravintola on tehnyt ja lavatanssipaikka yhdessä ladossa. Ei muumipuistoa Backakseen!!

Kati Lyytikäinen (Vantaa, )

#64

Tässä asiassa ei ole kuultu alueen asukkaita, vaikka sen tulisi olla näiss hankkeissa välttämätöntä. Suunnitelmat eivät sovi alueen miljööseen vaan alentavat alueen arvoa. Muumimaailmat luontoarvoiltaan vähäarvoisille alueille ja yhtään ruokamarkettia ei tälle alueelle tarvita jo olemassaolevien lisäksi. Nyt järki käteen!

Sari Lehmuskallio (Vantaa, )

#80

Monimuotoista luontoa on suojeltava. Tälle alueelle ei tarvita enää yhtään lisää kauppoja ja liikennettä. Kartanonkoski on Suomen kauneimpia asuinalueita ja varsinkin luonnon ja kartanoalueen takia. Tämän suunnitelman jälkeen nekin ovat mennyttä.

Katariina Koski (Vantaa, )

#94

Pidetään Backaksen kartanon alue hienona historiallisena nähtävyytenä, ilman muumeja ja kauppoja. Maailmassa on kauppoja jo tarpeeksi ja Backaksen kartanon alue on ainoa omansa.

Niklas Borg (Vantaa, )

#98

Emme tarvitse, kaikkea on jo. Mites vetonaulaksi Kivistöön? On juna-asemakin.

Antti Sihvonen (Vantaa, )

#127

Alueen kauneus katoaa kokonaan jos kyseinen suunnitelma menee läpi ja syy miksi Pakkalaan muutin oli alueen rauhallisuus ja maisema.

Pekka Laitila (VANTAA, )

#129

En halua jo valmiiksi vilkkaan Ylästön tien varrelle mitään huvittelupaikkoja tai lisää kauppoja. Ihan jo sen takia, että 1 luokkalaiset lapset joutuvat jo nyt ylittämään Ylästön tien vaarallisen liikenneympyrän päästäkseen kouluun pointin opetuspisteelle tai veromäen uuteen parakkirakennukseen. Lapsien koulumatkaa ei turvata liikennevaloilla eikä ylikulku sillalla joten mielestäni paikka ei tarvitse yhtään enempää liikennettä. Lisäksi alue on alueen asukkaiden käytössä ulkoiltaessa ja ihmiset haluavat nauttia myös luonnosta. Varmasti tämän muumimaailman voi rakentaa muualle Vantaalla, jossa alueen liikennejärjestelytkin kestävät tämmöisen ihmismassan minkä tämä tuo mukanaan.

Jenni Puska (Vantaa, )

#132

Historiallista ja luonnonkaunista kartanomaisemaa ei saa tärvellä parkkipaikoilla ja marketeilla, joita lähiympäristöstä löytyy jo runsaasti.

Lasse Jantunen (Vantaa, )

#135

Kaupalle ei ole tarvetta, lähistöllä on jo Alepa ja K-Market sekä Jumbo. Muumimaailma aiheuttaa massiivista liikennettä, joka pilaa alueen luonteen; idyllin ja rauhan.

Jaana Fodil (Vantaa, )

#137

Asun Ylästössä ja tuleva suunnitelma tulee lisäämään jo nyt kuormitettua Ylöstöntietä ja läpiajoa alueemme kautta. Lisäksi Backaksen alue on liian arvokas kulttuurihistoriallinen kohde ulkoilualueineen tuhottavaksi vain kaupallisen hyödyn saavuttamiseksi!

Nina Stålhandske (Vantaa, )

#138

Ei todellakaan oikea paikka muumimaalle! Löytyy kaiken maailman parkkipaikkaa ja joutomaata Vantaalta,minkä voisi hyödyntää tässä. Backaksen ihana ympäristö ei todellakaan ole oikea paikka!! Ja kauppoja vieressä Jumbossa pilvin pimein ja pienempiä marketteja kartanonkoskella jo k-market ja alepa ja ylästössä myös, aivan turhaa maiseman pilaamista!

Tanja Kärhä (Vantaa, )

#149

Kartanoalueen nykyistä olemusta ei saa särkeä! Kehittäkää nykyisiin olemassa oleviin tiloihin paikallisten pientuottejien puoteja sekä kauppoja. Muumimaailmaa sekä uutta päivittäistavarakauppaa vastustavat KAIKKI alueen asukkaat.

Sami Seppälä (Vantaa, )

#153

Säästäkää tämä historiallinen alue.

Henna Kosonen (Vantaa, )

#154

Vantaalta löytyisi varmasti hyvä vaihtoehtoinen paikka Muumeille, sen sijaan että pilataan kulttuurihistoriaa ja ympäristöä ja rasitetaan Ylästöntietä lisääntyvällä liikenteellä.

Kaisa Eskola (Vantaa, )

#159

Backaksen kulttuurimiljöö täytyy säilyttää omanlaisenaan.
Mitään muumi tai parkkihallia tai kauppaa ei tähän alueeseen haluta.
Tiet ruuhkaantuu, liittymäkohdat vaikeat ja autoja tulee liikaa,kun niitä on jo nyt liikaa.

mariina sappä (vantaa, )

#162

Ei missään nimessä alueelle mitään kaupallista, ei muumimaailmaa ei kauppoja. Säilytetään se alue sellaisenaan puistona tai hyödynnetään miljööseen sopivalla pienellä asialla. Vanhanveroista ja puistoon sopivaa rakennusta. Liikenne Ylästöntiellä jo nyt hurjaa.

Mirja Kattelus (Vantaa, )

#175

Kaavamuutos heikentäisi huomattavasti alueen viihtyvyyttä.

Maija Kautonen (vantaa, )

#191

Älkää pilatko kaunista ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta aluetta!

Elli Doyle (Vantaa, )

#199

Uniikki rakennus, jolle voi varmasti keksiä muuta tarkoitusta houkutellakseen turismia sen alkuperäistä tarkoitusta kunnioittaen.

Tanja Friis (Vantaa, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…