Kuntalaisaloite Oulunsalon hammashoidon puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#10

Oulunsalon hammashoitolaa ei saa lakkauttaa. Ei koululaisilla ole mahdollisuutta yksin lähteä muualle hammashoitoon päivällä. Kuka kuljettaa esim. ala-aste ikäistä päivällä hoitolaan??Paljon on myös aikuisia joilla kulkeminen ei onnistu kauemmas hoitolaan.

Marita Savela (Oulu, )

#16

Oulunsalo tarvitsee oman hammashoitolaan, siellä asustaa paljon lapsiperheitä sekä myös iäkkäämpiä ...onko se pakko tehdä tästä hankala asia näille sekä myös muille kuntalaisille.
Kuormitus se myös kasvaa muissa työpisteissä siirtämällä hammashoitola ja helpottaako se aikojen saantia yhtään jos se myös muualle siirtyy.
Miten ajatus on että sujuva hammashoito toteutuisi kouluikäisille varsinkin alakoululla oleville.

Ullrica Palola (Oulunsalo, )

#18

Hävetkää!

Mikko Ylitalo (oulunsalo, )

#25

Karsikaa välillä ihan omista palkkioistanne, stanan tunarit!

Tero Lähde (Oulunsalo , )

#26

Työssä käyvän on mahdotonta hoitaa lasten (alakouluikäisten) hammashuolto Kaakkurissa tai Dentapoliksessa.

Niina Juntunen (Oulu, )

#30

Säästetään nippa nappa 100 000€ hammashoitolan keskittämisellä muualle. Paljonko on kulut sille, kun Oulunsalosta kuljetetaan lapsia pitkin vanhempien työpäivää kauas saamaan hammashoitoa? Paljonko on kulut sille, että vanhukset ja vähävaraiset eivät pysty kulkemaan keskitettyyn hammashoitolaan? Järjestääkö Oulun kaupunki kuljetukset omasta pussistaan julkisen hammashuollon asiakkaille? Monenko hampaat jäävät hoitamatta sen vuoksi, ettei ole autoa, varaa tai muuten mahdollisuutta kulkea kauas? Paljonko hoitokuluja siitä syntyy, kun hampaiden hoitamattomuus aiheuttaa muita sairauksia ja tulehduksia? Oulun kaupungilla on vara upottaa 20 miljoonaa kulttuuripääkaupunki-hankkeeseen, mutta ei ole vara pitää tärkeää hammashoitolaa asukkaillensa. Leikataanko nyt TAAS pikkusen väärästä paikasta?!!

Ninni Kontio (Oulunsalo, )

#35

Miten järjestetään lasten hammaslääkärikäynnit? Onkohan laskettu mitä se tulee maksamaan?

Sami Määttä (Oulu, )

#59

Säästöjä ei tule kun vanhemmat joutuvat olemaan pois töistä kuljettaakseen lapsia hammashoitoon

Susanna Pellikka (Oulu, )

#91

Itselläni 2 kouluikäistä lasta ja 1 pienempi. Hammashoitola on todella tarpeellinen meille ja muille Oulunsalolaisille. Jos se lakkautetaan niin se vaikeuttaa todella monen ihmisen elämää.

Toni Holappa (Oulunsalo, )

#97

Hammashoito Pitää säilyttää Oulunsalossa!

Ilpo Ranta-Eskola (Oulunsalo, )

#98

Kaikilla ei ole mahdollista lähteä kauemmas hoidattaa hampaita!

Raija Rusanen (Oulunsalo, )

#108

Oulunsalon hammashoitolaa ei tule yhdistää Oulun muihin hammashoitoloihin. Lapset ja vanhukset eivät pääse sujuvasti itsenäisesti niihin kulkemaan. Ja ennestään pitkät jonot venyisivät vaan lisää.

Piia Heinonen (Oulunsalo, )

#111

Hammashoitola Oulunsalossa on erittäin tarpeellinen katsottuna asukasmäärään liittyen sekä ikäjakaumaan. Yleisten kulkuneuvojen säännöllinen liikennöinti hankaloittaa monen asukkaan mahdollisuutta päästä kauemmas hammashoitoon.

Sinikka Ruotsalainen (Oulu, )

#114

Ehdottomasti säilytettävä hammashoitola varsinkin koululaisten takia. Tulee loppujen lopuksi lisää kustannuksia lopetuksesta.

Eeva Lepistö (Oulu, )

#115

Ei mitään järkeä lakkauttaa toimivaa hammaslääkäriasemaa ja laittaa kalliit laitteet roskiin tai pölyttymään tyhjiin huoneisiin. Koululaiset taksiin ja puolet koulupäivästä pilalla, kun tuossa käydessä menettää vaan yhden tunnin eikä maksa mitään. Onko joku laskenut paljonko ne taksit maksaa? Montako oppilasta kerralla käy? Ja muut odottaa siellä että kaikki on käynyt? Montako tuntia menee?

Jaana Murto (Oulunsalo, )

#165

Kaikki te viettekin....

Katariina Vänttilä (Oulunsalo, )

#168

Hammashoito säilytettävä Oulunsalossa!

Tuula Helanen (Varjakka, )

#182

Halutaa säilyttää hammashoito

Merja Veikkolainen (Varjakka, )

#199

Tarviiko Oulunsalon palveluita kokonaan kuolettaa ja tehdä asioiden hoitamisesta vieläkin vaikeampaa?

Mika Ylönen (Oulu, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…