Kilon lapsiperhepalveluiden palauttamiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#12

Lasten ja nuorten ja ylipäätään perheiden toimintaa /aktiviteettia on saatava takaisin Kiloon. Partiolaisten Kilon kipinöiden kolon lakkauttamisuhka on törkeää. Kolon talo (puutalo) tulisi kunnostaa partiolaisten käyttöön ja kaupungin tulee tätä tukea.

Sirpa Acquah (Espoo, 28.05.2021)

#17

Uutena kilolaisena ja kohta kahden lapsen äitinä olen pettynyt viimeaikaisiin leikkauksiin, jotka ovat kohdistuneet Kilon alueeseen. Alue valikoitui asuinalueeksi nimenomaan siksi, että täällä oli paljon lapsiperheitä ja heille suunnattuja palveluita. Nyt kun toinen lapsi on tulossa ja erityisesti avoimen päiväkodin ja perhekerhojen tapaiselle toiminnalle olisi tarvetta, nämä palvelut alueella on lopetettu. Samaan aikaan myös seurakunta on keskittänyt toimintansa Leppävaaran ja Lintuvaaran alueille, joten Kilo on jäänyt samanaikaisesti sieltäkin suunnalta paitsioon. Valitettavaa, mutta jos palveluja ei saada palautettua takaisin lähelle perheitä, meidän on muutettava ennen lasten koulutaivalta alueelle, jossa lapsiperheiden tarpeet toteutuvat. Näin oli esim. Mankkaalla, josta muutimme. Suur-Tapiolaan kuuluvana siellä oli sekä oma asukaspuisto, kaupungin järjestämää (kerho)toimintaa eri ikäisille lapsille, sekä Tapiolan seurakunnan toimintaa myös Mankkaan seurakuntakodissa. Kilon alueen romahdus on ollut suuri pettymys.

Saara Yli-Savola (Espoo, 28.05.2021)

#23

Yes, Kilo needs focus and development. Kilo is accessible is over Train and it is one of the main Train station. so it would be easy to reach the place and helps for development. Kilo needs IT development park as well like Leppavaara.

Raghunadh Parlapalli (Leppavaara, 28.05.2021)

#26

Kilon tilanne lasten ja nuorten kannalta on huono , kun ottaa huomioon missä voi viettää vapaa-aikaa.
Meillä ei ole perhetiloja tai saati nuorisotiloja joita nuoret kertovat kaipaavansa .

Anu Helle (Espoo , 28.05.2021)

#29

Tämä alkaa näkymään jo katukuvassa kun nuoriso ei keksi muuta tekemistä kun kaataa roskikset ja rikkoa bussipysäköitä.
Mietin myös että milloin sitä ruotsinkielistä päiväkotia aletaan suunnittelemaan jos jo niukat lapsiperhepalvelut vähennetään?

Katarina Lindström (Espoo, 28.05.2021)

#36

Alueella on valtavasti lapsiperheitä, ja uusien, rakenteilla olevien asuintalojen myötä lapsiperheiden määrä kasvanee entisestään. Kiloon on pikaisesti saatva avoin päiväkoti takasin, kunnollinen leikkipuisto, ja lisää laadukkaita varhaiskasvatuspaikkoja, jotta vanhemmat voivat joskus palata töihinkin. Nykyiset päiväkodit ovat täynnä.

Siiri Luoma (Espoo, 28.05.2021)

#40

Hyvät tulevat ja nykyiset päättäjät ei säästetä lapsista ja nuorista sillä he ovat meidän tulevaisuus. Tehdään viisaita päätöksiä ja palautetaan perheiden, lasten ja nuorten palvelut tukemaan lasten sekä nuorten kasvua.

Liisa Kivekäs (Espoo, 28.05.2021)

#52

Lapsilla ja nuorillakin pitää olla tekemistä päivisin. Pidetään Kilo eloisana kaiken ikäisille. Ja perheet ovat tärkeä osa Kiloa. Pidetään näin jatkossakin.

Tero Anttila (Espoo, 28.05.2021)

#53

Lasten vapaa-ajan toiminnan mahdollisuuksia pitäisi lisätä eikä karsia, jotta löytyy mielekästä tekemistä pienemmille ja isommille lapsille ja lapset voivat paremmin. Skeittipuisto oli todella kiva paikka ulkoilla potkulaudoilla ja pyörillä ja siellä viihdyttiin hyvin. Vastaavaa paikkaa etenkin pienille lapsille ei alueella ole. Avoimen pväkodin toiminta auttoi tutustumaan alueen lapsiperheisiin. Siellä sai ystäviä sekä lapset saivat askarrella, liikkua, leikkiä ja osallistua musiikkihetkiin, mikä edesauttaa lapsen kehittymistä ja hyvinvointia. Tämäntyyppiset, kaikille avoimet paikat, ovat todella tärkeitä henkireikiä.

Nina Kivimäki (Espoo, 28.05.2021)

#90

Tällainen lasten ja nuorten liikunnan ja leikin palveluiden alasajo on käsittämätöntä toimintaa. Varsinkin viimeksi kuluneen vuoden aikana on lapsia ja nuoria rajoitettu pandemian takia valtavasti ja nuorten syrjäytymis riski on suuri. Nyt pitää lisätä liikkumisen paikkoja eikä vähentää.

Hannele Gröndahl-Turpeinen (Espoo, 29.05.2021)

#125

Entisenä kilolaisena ja Kilo-seuran puheenjohtajana olen tyrmistynyt näistä uutisista!

Marja Kanerva (Espoo, 31.05.2021)

#131

Kilossa pitää olla palveluita muillekin kuin junamatkustajille ja autoilijoille. Erityisesti lapsiperheille, joita tulee koko ajan lisää.

Olli Nuosmaa (Espoo, 31.05.2021)

#159

Kilo tarvitsee turvallisen ja kristilliset arvot omaavan palvelun myös lapsille. Omakohtaisesti voin sanoa että lapsuudessa saamani turvallinen seurakunnan kerho ohjasi minut lähemmäksi kotiseurakuntaani. Tätä toivon myös tulevaisuuden kilon lapsille.

Marko Hento (Espoo, 23.08.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…