Suomen jäädytettävä Tullin hallussa olevan bitcoin varallisuuden myynti

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#14

Malttia nyt 8-10vuoden päästä uusi tilannekatsaus!

Pekka Pellinen (Jyväskylä, )

#35

Kryptovaluutat ovat tulevaisuus

Roope Hanhisuanto (Rovaniemi, )

#51

Bitcoinit tulisi säilyttää myöhempää todellista tarvetta varten.

Junno Heiskanen (Tampere, )

#56

Tutustukaa ainakin mitä on tahtunut joka kerta kun tapahtuu tämä ns. bitcoinin puolittuminen tai "halving" . Lyhyesti se tapahtuu neljän vuoden välein, käytännössä uusien bitcoinien määrä joita irtoaa louhitusta lohkosta vähenee puolella. Tällä on iso vaikutus pörseissä kun saatavuus vähenee puolella, ja se on aina johtanut massiiviseen hinnan nousuun jonka jälkeen on aina myös laskeuduttu hieman mutta jääty kuitenkin korkeammalle edellisen puolittumisen huipusta. Sama kaava on toistunut kohta 10vuotta. Viimeisin puolittuminen oli 2020 joka nosti hinnan 65 000$, seuraava puolittuminen on 2024, joten harkitkaa holdaamista edes siihen, mielummin pidemmälläkin tähtäimellä. Teillä on aarre Suomelle josta ei pidä hätiköiden luopua minkään byrokratian alla.

Jesse Ekholm (Helsinki, )

#58

Bitcoinin puoliintuminen on asia, joka kannattaa pitää mielessä. Digirahoja kehitetään kautta maailman, joten miksi emme ottaisi oikopolkua ja pääsisi ilmaiseksi suuren salkun omistajaksi?

Ville Suhonen (Turku, )

#61

Vielä parempi, jos vaihtoehdoksi esitetään (ja valitaan) salkunhoitoa ja hajautusta tietyllä tuottovaatimuksella, joka yhteisöllisesti myös määritellään. Ts. konsensuksen kautta tässäkin. t. Jukka

Jukka Pyy (Espoo, )

#110

Kolikot tulee pitää vähintään 10vuotta

Henri Yoki (Hämeenlinna, )

#112

Olette sairaita !

Teemu Nyström (Iitti , )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…