Adressi Sastamalan tuulivoimalapuistoa vastaan

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2

Nyt on aika toimia vastuullisesti ja kaikin keinoin estää suunnitellun tuulivoimalahankkeen toteutuminen. Päättäjien tulee hakea RIIPPUMATONTA tietoa asiasta, tätä ei anneta valtamediassa tai energiayhtiöiden maksamissa tutkimuksissa. Maailmalla on jo paljon näyttöä ja tietoa siitä kuinka tuulivoimalat tuhoavat alueita laajalti, luonnon ekosysteemit ja saavat aikaan merkittävää terveyshaittaa myös ihmisille, ihmiset ovat jopa joutuneet jättämään kotinsa tuulivoimaloiden rakennuttamisen myötä alueelle. Turvaetäisyydet asuinalueille ovat käytännössä todellisuudessa totaalisen riittämättömät. Pyydän tekemään omaa tutkimustyötä ja toimimaan eettisesti oikein.

Henri Kauramäki (Sastamala, 30.12.2021)

#18

Emme tarvitse tänne kuntaa mitään uusia negatiivisia asioita pilamaan meidän kaupunkimme valttia, kaunista maalaismaisemaa ja tärkeää luontoa jonka keskelle nautinnollista asua ja kulkea.

Pekka Vuoriluoma (Sastamala, 30.12.2021)

#64

Se halvin tarjous ei aina ole paras. Suomalainen tarjous saa olla melko paljon kalliimpi ja on lopulta Suomalaisille halvin. Kaupan kerrannaisvaikutukset alihankkijoille ja kertyneet verot jäävät Suomeen. Suunniteltu paikka on todella väärä ja siinä ei voida perustella puhtaalla energialla kun samaan aikaan pilataan luontoa.

Ville Myllymaa (Sastamala, 01.01.2022)

#74

Kiitos ei tuulivoimalle kaupunkien ja asutusten läheisyydessä, eikä missään tukirahalla pyörittäen.

Petri Ahola (Sastamala, 01.01.2022)

#80

Itsekin pidin huuhaana väitteet tuulivoiman haitallisuudesta, mutta nyt kun muutin tuulimyllyn läheisyyteen (1 km), niin huomasin kyllä sen infraäänen, joka niistä lähtee 😢 ja sitä ei pääse pakoon eikä siltä voi suojautua!
Ja jos joku vielä väittää tuulivoimaa vihreäksi ja ympäristöystävälliseksi, niin katsokaa ensin dokumentti Likaista vihreää energiaa! Kyllä mielipide muuttuu sen jälkeen!

Marina Isokännö (Huittinen, 02.01.2022)

#81

Ettekö te päättäjät ymmärrä ! Isot tuulimyllyt ovat saastetta! Muka egoenergiaa !!! Ne ovat maisemien Katseenvangitsijoita! Haluaisitteko Päättäjät omaan lähipiiriinne tallaisen humisevan ropellin, tai 10 näitä mölyäviä, ujeltavia 10 km päähän näkyviä ikiliikkujia.??? Huom eläimetkin lähialueella ovat kuulevia yksilöitä. Energia Miettikääpä päätöstänne hyvät päättäjät toisenkin kerran. Paavo Leppänen rakennusmestari, luonnossa samoilija, entinen Tyrvääläinen. Paavo 71v

Paavo Leppänen (Tampere, 02.01.2022)

#102

Voi ***** kyrvät

Jyri Pihlava (Sastamala, 03.01.2022)

#119

Adressin laatijan sanoja lainatakseni: "Tuulivoima ja fossiilivapaa energia ovat hyviä asioita, mutta nyt sille suunniteltu paikka on väärä. Puiston rakentamista tulee harkita esim. teollisuusalueiden tai pitkien valtateiden yhteyteen".

suvi marjamäki (sastamala, 03.01.2022)

#132

sähkön tuotto ja hyödyt, vastaan kaikki menetykset, ei pitäisi olla kenellekkään vaikeaa tehdä asiassa oikea päätös.

Airi Kankaanranta (Sastamala, 04.01.2022)

#168

Miettikää ny tarkkaa

Martti Pyhälahti (Sastamala, 04.01.2022)

#172

Ottakaa huomioon päätöksenteossa luonnon monimuotoisuuden tärkeys.

Wilma Hakanen (Ulvila, 04.01.2022)

#173

Hyvällä asialla ootta !

Jaska Levo (Sastamala, 04.01.2022)

#184

Tuulivoimalat eivät ole hyväksi millekään elävälle, eläimetkin lähtevät tuulivoimaloita pakoon, se jo kertoo sen että nämä tuulivoimalahankkeet pitäisi keskeyttää VÄLITTÖMÄSTI!!! Ja miten salamyhkäistä suunnitella salaa hanketta, sekin jo kertoo, että tiedetään niiden vaarallisuus, palaneen käry haisee ja vahvasti. Pistää vihaksi tälläiset teknologian keksinnöt, jotka tuhoavat arvokasta luontoa ja sen monimuotoisuutta, hävetköön tämän hankkeen takana olevat ihmiset!!!

Taija Mäkinen (Lempäälä, 05.01.2022)

#198

Kuntapäättäjien tulisi tutustua vähän tarkemmin hanketta ajavien yritysten taustoihin ja niiden luotettavuuteen eikä pelkästään sinisilmäisesti luottavan lupauksiin rahavirroista jotka eivät ole ollenkaan taattuja.

Meri Kortteenpohja (Sastamala, 06.01.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…