Rädda Bemböle skola

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3

Kommer att rösta mot nedläggning i nämnden.

Mika Helander (Esbo, 08.02.2022)

#5

Små skolor skall bevaras!!

Maarit Simpanen (Espoo, 08.02.2022)

#10

Lähikoulun pitää olla lähikoulu!!

Carita Ahonen (Helsinki, 08.02.2022)

#30

Koulun sulkeminen ei tuo varsinaisesti mitään säästöjä Espoon kaupungille kokonaisuudessa. Olisi järjetöntä sulkea toimiva koulu vain tehdyn linjauksen perusteella että koulujen pitäisi olla tietyn kokoisia. Me haluamme pitää Bembölen koulun toiminnassa, se on lasten parhaaksi. Onko Espoon timantin arvot hieman kateissa kun keskiössä ei olekaan kuntalainen ja hänen hyvinvointi vaan tehty linjaus josta halutaan pitää tiukasti kiinni vaikka se ei ole edes taloudellisesti järkevää.

Vaula Telamo (Espoo, 08.02.2022)

#37

Bembölen koulu tulee säilyttää toiminnassa ja lakkauttamisen sijaan ennemmin laajentaa koulun oppilaaksiottoaluetta ja palautta 5.-6.-luokat takaisin kouluun! Koulun lakkauttamiselle ei ole päteviä ja todenmukaisia perusteluita! Koulu, missä ei ketään kiusata, missä on hyvä sisäilma ja johon sekä lapset, opettajat että huoltajat ovat äärettömän tyytyväisiä olisi järjetöntä lakkauttaa!

Sanni Ramm-Schmidt (Espoo, 08.02.2022)

#59

Bevara en liten och fungerade skola där både barn och vuxna trivs.

Marika Carlson (Espoo, 08.02.2022)

#86

Det är bättre med små skolor och skolandan blir bättre, i synnerhet
För lågstadie elever

Maj-Len Sundberg (Esbo , 08.02.2022)

#93

En mindre skola hjälper elever på ett mycket effektivare sätt än större skolor.
I en stor skola är det omöjligt att se alla elever som behöver special hjälp. I mitt fall var det tur att jag hade möjligheten att gå i Bemböle skola, där fick jag den stöd som behövdes och en smidig överflyttning till högstadiet möjliggjordes.

Daniel Mehtonen (Espoo, 08.02.2022)

#97

Stöder fullt att byskolorna inte läggs ner.
Tycker inte om ojämnlikheten i samhället. Svenska språket dör ut just på detta sätt. Byn i Finland försvinner, människornas samhörighet tynas ut. Varför??? Demokrati???

Anja Niskanen-Leskinen (Espii, 08.02.2022)

#104

Mäkelä, yritä edes. Säästöä ei tule vaikka koulu lopetetaan, talo on ja pysyy ja vuokra juoksee joka tapauksessa. Mieti nyt vähän.

Esko Yliruusi (Espoo, 08.02.2022)

#132

Alla skolor behövs i växande Esbo. Det blir ingen besparing om man ser till helheten. Mycket kortsiktigt beslut.

Tarja Tuulikki Rönnberg (Esbo, 08.02.2022)

#145

Meidän lapsemme ovat viihtyneet Bembölen koulussa. Se on heidän ikäisilleen ollut sopivan kokoinen, kotoisa ja turvallinen, puutteineenkin (joita muuten esiin nostaa aina aikuiset, ei juurikaan lapset). Asuessamme Sveitsissä pieniä lähikouluja arvostettiin, lapsen matka kotoa ei saanut olla kouluun kuin max. 1 km.

Miksi meillä lapset halutaan väkisin ajaa isoihin yksiköihin? Meillä on myös kokemusta Lagstadista eikä sekään täydellinen paikka ole. Punnitkaa nyt kerrankin muita arvoja kuin pelkkiä euroja. Aivan kuin Bembölen koulun lopettamisen takana olisi päättymätön missio, joka on pakko nyt saattaa loppuun, tavalla tai toisella. Sääli vain, että samalla rikotte lapsille tärkeän yhteisön, jossa kaverisuhteet kehittyvät luokkatasosta riippumatta, kun kaikki tuntevat toisensa.

Mia Selroos-Palmgren (Espoo, 09.02.2022)

#148

Bemböle var en fantastisk skola för mitt barn med specialbehov

Isabell Herrmans (Espoo, 09.02.2022)

#152

Bembölen koulu tulee säilyttää toiminnassa ja lakkauttamisen sijaan ennemmin laajentaa koulun oppilaaksiottoaluetta. Koulun lakkauttamiselle ei ole päteviä tai todenmukaisia perusteluita. Olisi todella harmillista ja pidemmän päälle haitallista lakkauttaa 99-vuotias koulu, jossa ketään ei kiusata, jossa on hyvä sisäilma ja johon sekä lapset, opettajat että huoltajat ovat äärettömän tyytyväisiä. Pienten koulujen hyödyt näkyvät myöhemmin koulu-uralla ja nuoruudessa. Tällä hetkellä suuri osa Bembölen oppilaista tulee pienen oppilaaksiottoalueen ulkopuolelta - se tarkoittaa, että kouluun on kiinnostusta, ja sinne halutaan, vaikkei asuttaisi "oikealla" (tällä hetkellä pienellä) alueella. Bembölen esikouluun on ensi vuodelle myös ilmeisesti ilmoittautunut jo iso joukko lapsia.

Anna Jacobson (Espoo, 09.02.2022)

#154

Bemböle skolas kostnader skulle kunna täckas med att uppvärmandet av det ur bruk tagna stadshuset skulle avstås ifrån. Detta är förvisso inte något som SveBi ansvarar för, men finns viljan finns pengarna. Jag fortsätter att offentligt motsätta mig Bemböle skolas nedstänging, precis som jag gjorde under mina 10 år som vice ordförande för Nämnden Svenska rum.

Kristian Meurman (Espoo, 09.02.2022)

#164

Bembölen koulu tulee säilyttää.
Kouluverkoston vimmainen keskittäminen ei johda lasten hyvinvointiin vaan pahoinvointiin.
Virkahenkilöstön tulisi tutustua kunnan tehtäviin ja muistaa toimia lapsten ja vanhempien etu edellä.

SALMI Jatta (Espoo, 09.02.2022)

#194

Voisiko tämän alakoulun tosiaan säilyttää toiminnassa. On erittäin ikävää, että pienet koululaiset eivät voi jatkossa käydä tätä koulua vaan ruotsinkieliset joutuvat tekemään pidemmän matkan aamuisin ja venyttämään päivää sen vuoksi. Ruotsinkielisiä kouluja muutenkin vähemmän Espoossa, niin säilyttäkää tämä edes tulevaisuuteen. Ei varmasti muita perusteita lopettaa toiminta kuin säästö,? Luulen niin.

Milla Keinänen (Espoo, 09.02.2022)

#199

Pojanpoikani on viihtynyt koulussa erittäin
hyvin.En ole kertaakaan kuullut nekatiivistä
kommenttia koulun tasosta tai ilmapiiristä

Jarmo Liiberg (Espoo, 09.02.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…