Kannuksen koulunuorisotyöntekijän tehtävänkuvan varmistaminen

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#25

Nuoret tarvitsevat turvallisia aikuisia, joilla on antaa heille aikaa. Kannuksen lapset ja nuoret eivät ole tästä poikkeus. Tiedän alakoululaisia, jotka jo kamppailevat mielenterveytensä kanssa. He tarvitsevat tukea ja myös perheen ulkopuolista aikuiskontaktia, joka ei kuitenkaan ole hoitosuhde.

Tiina Puusaari (Kannus, 02.04.2024)

#36

Itse koulussa työskentelevänä voin omasta puolestani sanoa, että koulunuorisotyöntekijälle on ehdoton paikka Kannuksessa.

Riikka Mäkelä (Kannus, 02.04.2024)

#48

LUE ENNENKUIN KUOLET. SENSUROIMATONTA TIETOA: mkr
positv.fi, rapsodia.info, umv,ten.ithelvm<-
kanto.media. nykysuomi, moc.imousykyn <-

Kari Aava (Tampere, 03.04.2024)

#55

Jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla ainakin yksi aikuinen, jolla on aikaa olla läsnä heidän arjen tapahtumissaan. Koulumaailma on iso osa lasten ja nuorten elämää. Siellä pitää olla turvallisen aikuisen ”herkät silmät ja korvat” tunnistamassa ja luovimassa tilanteita joissa lasten ja nuorten omat taidot eivät vielä riitä. Nykymaailman meno on vaativaa hyvin monella tavalla. Meille aikuisille, mutta myös lapsille. Annetaan meidän lapsille ja nuorille turvallinen ympäristö kasvaa ja kehittyä. Läsnäolevan aikuisen tukiessa. Edes siellä koulussa.
Useammalta taholta kuulemani mukaan hankkeessa toiminut koulunuorisotyöntekijä on Kannuksessa saanut jo hyvää aikaan. Ei nyt heitetä tätä työtä hukkaan! Tarve ei ole kadonnut, eikä tule katoamaan.
Koulunuorisotyöntekijän tehtävän vakiinnuttaminen on vähintä mitä Kannus voi tehdä! Siitä on hyvä aloittaa.
”Kannus - Juuret elämälle”
Oikeesti?

Virpi Peltola (Kannus, 03.04.2024)

#73

Jotain rajaa säästöille!

Terhi Ypyä (Kannus , 05.04.2024)

#79

Lapset ja nuoret ovat aivan väärä paikka säästöille!

Satu Tupeli-Kokkonen (Hämeenkoski, 05.04.2024)

#88

Kaupungissamme edistetään paljon fyysisen hyvinvoinnin mahdollistamista, minkä vuoksi tämmöisen asian varmistaminen pelkän hankerahan turvin ihmetyttää.

Lapsiin ja nuoriin ei voida koskaan panostaa liikaa nykymaailman hektisessä menossa. Pahoin pelkään, että tarve koulunuorisotyöntekijälle tulee entistä suuremmaksi tulevaisuudessa, kun sosiaali- ja terveydenhuollon leikkaukset konkretisoituvat ja heijastuvat vanhemmista lapsiin.

Saija Järvenoja (Kannus, 06.04.2024)

#89

Tarvitaan aikuista ammattilaista ennaltaehkäisemään ja turvaamaan koulussa opiskelu.

Irma Anne Raatikainen (Kannus, 06.04.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…