"Show me your sloggi"-sivusto takaisin

Me adrsessin allekirjoittaneet vaadimme sloggia avaamaan uudelleen maailmanlaajuisen "Show me your sloggi" -kilpailun suomalaisille sekä myös muiden maiden kansalaisille, joilta mahdollisuudet on evätty kesken kilpailun.

-----------------------------------------

Ohessa tietoa kilpailusta:

WORLDWIDE CONTEST 2007
www.sloggi.com

Oletko se sinä
SLOGGI ETSII MAAILMAN
KAUNEINTA JA
KOMEINTA PEPPUA!

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että voisit olla kuuluisa? Nyt voit – tai ainakin pepustasi voi tulla! Näillä sivuilla jokaikinen voi ladata sloggi-peppunsa kuvan muiden arvioitavaksi. Liity meihin, tavoitteena on löytää maailman kaunein takamus!

Suomen finaali Helsingissä
11.10.
uudessa SK-ravintolassa

VOITA SLOGGI-MALLISOPIMUS VUODEKSI

FIRST PRICE!
BECOME THE NEXT SLOGGI MODEL
Plus 10,000 euros

-------------------------------------

Sloggi perustelee Suomen sulkemista kilpailusta pois lähinnä sen vuoksi että asia on loukannut joidenkin ruotsalaisten mielipiteitä.

Tällä hetkellä sloggin sivuilta löytyy seuraava informaatio:

Hyvä ”Show me your sloggi” –internetsivuston käyttäjä,

Kiitokset mielenkiinnostasi ”Show me your sloggi” –kilpailuamme kohtaan”. Kuten tiedät, kilpailun tarkoituksena on löytää maailman kauneimmat sloggi-takamukset. Liki 54.000 henkilöä on käynyt Suomen sivustollamme. Kaiken kaikkiaan kilpailu on ollut erittäin suosittu yli 30:ssa maassa ja sen ympärille on muodostunut valtava verkosto. Olemme valitettavasti joutuneet toteamaan, että tarkoituksemme löytää maailman kauneimmat sloggi-peput on tulkittu Pohjoismaissa väärin ja me otamme nämä syytteet vakavasti. Vaikka kampanjaan kohdistettu kritiikki on mielestämme aiheetonta, kunnioitamme ja arvostamme kaikkien mielipiteitä. Ennen kaikkea emme halua loukata kenenkään henkilökohtaisia tunteita mallikilpailullamme.

Siksi olemme päättäneet sulkea ”Show me your sloggi” -sivuston Suomessa. Ymmärrämme, että tämä on sinulle yhtä iso pettymys kuin meillekin, mutta haluamme vielä kerran kiittää sinua kiinnostuksestasi. Tulemme muistamaan kaikkia kilpailuun kuvansa lähettäneitä pienellä sloggi-lahjalla. Pahoittelemme mahdollisesti aiheuttamaamme harmia ja toivomme, että jatkossakin olet mukana sloggien maailmassa.

---------------------------------------------------

Mielestäni Sloggi on toiminut väärin kaikkia niitä kilpailijoita kohtaan, joilta se on evännyt mahdollisuuden tavoitella mallisopimusta sekä 10.000 euron palkintoa.

En usko että tuollainen käytös parantaa Slogin luotettavuutta asiakkaidensa silmissä. Sivusto suljettiin eilen 28.8.07, mutta tänäänkin 29.8.07 joku toinen jäsen oli lähettänyt meille yksityisviestiä slogin sivuston kautta.

Siitä päätellen sivusto siis toimii edelleen muualla maailmassa, vain siis pohjoismaat on suljettu yksipuolisella päätöksellä pois kilpailusta.

- Ajatelkaa niitä jotka tuolla olivat jo tavoittelemassa 10.000 euron palkintoa ja mallisopimusta, yms.
- Sivustolla oli valtava verkosto, joka ilman minkäänlaista ennakkoilmoitusta vedettiin pois pohjoismaalaisilta sivustolla olevilta jäseniltä.
- Lukemattomat sähköpostit ja muut keskeenjääneet jutut painavat varmaan useampien sivuille kirjatuneiden mieliä.

Tällä hetkellä 29.8.07 suomesta ei pääse edes katsomaan omia meilejään eikä tietenkään vastaamaan niihin http://smys.sloggi.com/ sivustolle. Suomesta tulevat yritykset siis uudelleenohjautuvat Sloggin toiselle sivustolle http://www1.sloggi.com/fi/index.php?countryCode=fi

MIELESTÄNI TÄMÄ TÄMMÖINEN ON TÖRKEÄTÄ TOIMINTAA vaikka sitä perusteltaisiinkin sivustolle annetulla kritiikillä.

Jos olet samaa mieltä kanssani, niin ole hyvä ja allekirjoita adressi, KIITOS.

Jos olet toimittaja ja haluat tehdä tästä jutun, ole hyvä ja ota yhteyttä niin tulemme ja kerromme suumme puhtaaksi Slogin sivuston toiminnasta.

ADRESSI vedetään pois siinä tapauksessa että Sloggi avaa sivustonsa uudelleen.

--------------------------------------------

Kiinnostuneille lisää infoa:
http://www.kolumbus.fi/~w431560/sloggi/