Terveyspalvelua Turkin turistille

VETOOMUS terveyspalvelun puolesta


Suomen valtio

Suomen Suurlähetystö / Ankara

Sosiaali- ja terveysministeriö / Kirjaamo
Helsinki

Allekirjoittaneet pyytävät kohteliaimmin Suomen suurlähetystöä ja sosiaali- ja terveysministeriötä ryhtymään toimenpiteisiin Turkissa oleskelevien suomalaisten terveyspalvelujen järjestämiseksi esimerkiksi sosiaaliturvasopimuksen keinoin.

Pelkästään Alanyan seudulla talvehtii satakunta suomalaista ympärivuotisten suomalaisten lisäksi.

Osalla pitkäaikaisesti matkailevista ei ole minkäänlaista vakuutusta sairaus- tai ikärajoituksen estäessä sen. Myös kustannukset ovat syynä.

Suomalaisten lisääntyvän lomailun riskien vähentämiseksi pyydämme Suomen valtiota aloittamaan neuvottelut kahden välisen sopimuksen aikaansaamiseksi valtioidemme välillä.

Jo parilla kymmenellä valtiolla on kahden välinen sopimus kansalaistensa terveyspalvelujen järjestämisestä lomakohteessaan Turkissa esimerkkinä Ruotsi ja Itävalta, Saksa ja Iso-Britannia.

Matkailijoilla Euroopan Unionin alueella on mahdollista käyttää kansainvälistä Suomesta haettavaa kela-korttia, joka ei ole toistaiseksi mahdollista Turkissa.

Pirkko Etelävuori    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pirkko Etelävuori voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko kuolemantuomiota?