Tokio Hotel faniaktio

Pysähtyminen: Tämä onnistuu vain jos kaikki ovat siinä mukana. Faniaktio voi olla vaikea toteuttaa, mutta olisi varmaan aika hauska, jos koko sali yhtäkkiä hiljenisi. Usein tässä kohdassa kaikki fanit kiljuvat, mutta me suomalaiset pysähtyisimme aivan hiljaisiksi. Jäisi varmaan poikien mieleen ja onhan se ihan kokeilun arvoinen juttu! Idea on siis se, että kun kappaleessa schrei tulee kohta " Und jetzt schweig! " silloin koko sali hiljenisi ja pysähtyisi, kuten laulun sanoissa sanotaankin "ja nyt hiljenee".

Valoaalto: Kaikki hankkisivat jonkun esineen, joka tuottaa valoa - oli se sitten valotikku, taskulamppu tai kännykkä. 1000 Meeren aikana tekisimme hienoa valoaaltoa ympäri salia. Se alkaisi oikealta ja loppuisi vasemmalle, yleisön näkökulmasta katsottuna. Jos mietit, että miten sitten osallistun tähän aaltoon, jos olet permannolla. Tässä lyhyt melko huonolaatuinen video, jossa näytettään miten ihmiset, jotka seisovat voivat tehdä aallon
www.youtube.com/watch?v=WbOivttIXps
Laittakaa valotikut päälle vasta tämän kappaleen aikana. Ilmiö on siten paljon hienompi, kun kaikilla syttyy tämä valo suht. samaan aikaan.

Yhteinen "äänenavaus": Klo 18-20 laulettaisi kaikki yhdessä TH:n kappaleita. Ennen tuota voisi toki sopia mitkä biisit lauletaan ja missä järjestyksessä. Aloitushan menisi niin, että jotkut vain alkaisivat laulamaan ja toiset sitten lähtisivät mukaan kun kuulisivat mitä lauletaan. Koko jäähallin laulaessa pojat saattaisivat kuulla tämän takahuoneeseen asti / joku muu tyyppi kuulisi ja saattaisi mainita asiasta pojille. Äänenavausta voisi harjoittaa toki myös jonossa kun odottelemme ovien aukeamista. Tämä toteutetaan vain, jos TH'lla ei ole lämppäriä.

Lähde : www.tokiohotel.fi