Timo Kalli Suomen Poliittisen Historian Pyhimykseksi.

Se minkä sanoit puhdistaa toivottavasti suomalaista politiikkaa ja saa sen palaamaan lähtökohtaansa: yhteisten asioitten hoitamiseen. Siksi teidät sinne valitaan. Ei siksi, että ensisijassa puolueen, puolueenne muitten kansanedustajien, muiden puolueiden tai heidän edustajien tai omaa henkilökohtaista etuanne edistäisitte.

Et sinä suomalaisen äänestäjän tasolta katsoen tehnyt virhettä. Päin vastoin. Saattaa toki olla, että kunnian kukko ei sinulle Arkadianmäellä eikä Alppikadulla juuri laula. Sen verran etääntyneestä rälssistä ilmeisesti on kysymys. Mutta sinuna pitäisin vahinkoasi Suomen politiikalle uutena mahdollisuutena. Toimisit sen mukaan.

Vahingollasi teit suomalaiselle politiikalle kuitenkin megaluokan palveluksen. Jos valitsijat vihdoin ymmärtävät, että heitä on viety - ja jos mahdollisuus annetaan - viedään edelleenkin, kuin pässiä. Ja jos aktivoituvat pitämään huolta siitä, että hoidatte niitä hommia, joitten vuoksi olemme teidät valinneet, niin kiitän virheestäsi.

Toivottavasti muutkin poliitikot puhuisivat edes joskus, edes vahingossa, asioista niiden oikeilla nimillä. Tavalla jonka me äänestäjätkin ymmärrämme. Ja Korhonenkin voisi lopettaa sekoittamasta ns. tavallista äänestäjää kriisin todellisista syistä.


eagles fly singly    Ota yhteyttä adressin tekijään